http://apro.bikemag....ct=68007&cat=12
csak a srác a boltban 148ba kerülõ bringát 170-ért adja

(ezért lenne jó a kommentezés az apróban

ez azért nem offtopic de bocs hogy ennyit kattogok a témán
Fasyrt, tavaly apumnak vettük magellán corvust. Jó kis gép, szóval csak ajánlani tudom.
A full xt-s genesist megnézném rendesen, ausztriában rendszeresen xt-s bicajnak írják, közben van rajta egy xt hátsó váltó a többi cucc meg deore vag mégrosszabb.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
</p>
Új bicajt szeretnék vásárolni, de nincs konkrét kötelezõen választandó típus - ezért is vagyok itt. :)A '06-os Corvus megéri az árát? 183 cm-re 18"-os kellene, igaz?
</p>szerintem 60-ért legjobban egy használt bringával járnál, nézegess az apróban.
de ha ez a kettõ közöl keéne választani akkor sokkal jobban jársz a 2006-ossal.
Üdv!
Kerékpárvásárláson töröm a fejem.
Adott 1830 mm, 0,095 t, néminemû bkv herót és súlyfelesleg és 60 ruppó. Na ezeket kihasználva kerékpárra pattannék. Budapesti általános közlekedésre, néha valamilyen zöldövezetben való kerekezésre. A gond az, hogy 3-4 éve nem ültem bicajon, és egyenlõre igen keveset tudok a kerékpárokról. Elsõ körben Caprine Forest bicót néztem ki magamnak, aztán erõteljes fórumozás során ez úgy átalakult Magellan Draco-ra. De! Belebeszéltem jól a vázas topikba, ott szóba jött valamilyen cross masina is. Mit ne mondjak, egész pofás. Sõt. Kényelmesebb, kisebb teleszkóp (ellenszenves nekem egy kicsit a normál - bár biztos csak megszokás kérdése), és úgy nemtudom, elgondolkoztam rajta. Magellan Corvus még épp belecsusszan a keretbe... Cross-Corvus Alivio RST (2006) és Cross-Corvus TX30 (2007), ezeket talátam. A '06-ossal mennyivel járok jobban? Az már eléggé karcos. Esetleg van valami alacsonyabb árfekvésû crossgép?
Egyáltalán hol érdemes Pesten kerékpárt venni, és mi egy kerékpárválasztásnak a menete? :chin:
Vegyél neki 16"-os vázzal, jobban is néz ki.60-70e ftig keresek nõi montenbájkot egy NÕNEK
fontos szempont ugye a váz, hogy nõcis legyen, és lehetõleg több szín közül lehessen választani, elsõ teló legyen.
a merida juliettel szemezget a hölgy, de ha jól láttam, az 100 körül kezdõdik.
város/hétvégi terep lesz a bicaj sorsa, verseny ilyesmi nem.
lányok, rátok is számítok, nektek milyen keró tetszik?