Tyüh... itteni bringaboltban venném meg ha tudom, egy pestrõl hazaszállítés csak igen indokolt esetben...
6.0 amúgy? 6.3at találtam de az sztem nem az lesz... Infót tudsz róla?
30felé konvergáló összeg annyiból lenne jó, hogy a ***bájkjára vettem egy Suntour mezei telót, normálisabb fékeket, pedállt, fékkart; de nekem orszgutiban uie teló tök vajpuhán mozog; ebben meg meg sem moccan alattam sem; gariban em tudtak vele mit kezdeni; mire 10kmt hazajöttem vele aszfalton a könyökömet már szétverte

. Ha azt 15ért eltudom adni, akkor még ennyit hozzáraknék... 50K körül amennyit teker asszonypajti az már sok lenne nekem anyagilag; ha találok ilyen olcsóért használhatót (35 körül láttam ezeket a Ranger/Bossokat olcsóbb helyen pl) az akkor nagyon jó lenne. De életbe nem használtan islyetés nem hiszem hgoy túl patent lenne; de hát jobb helyet nem tudok utánajárni.
Ha tudtok
könnyû merevfarút olcsóért az is érdekelne hasonló árfekvésben sajnos... Tudom, ennyiért nincsenek jó biciklik, de a könnyû/olcsó/tartósból az utóbbi szrencsére nem szempont...
(féloff: Jé, azt hittem Hauserbõl csak... kevésbé igényes/használható biciklik vannak, de van nekik jó is: Thunder SE/FS Rock Shox Tora 100mm, Full Deore, Avid fékek-elvileg BB5... 125ért nem is rossz!)
Ha 50ig lenne a limit esetleg; akkor 18"as váz, hölgynek való telóval milyen könnyû (merevfarú) gépet tudnátok ajánlani???