Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2008. May 14. - 17:50
A Konák iszonyatosan túláraztottak gyári felállásban sajnos:( ezért vettem én mindig csak vázat:D
Posted 2008. May 14. - 11:30
http://www.konabikes...blast/blast.php
http://www.konabikes...tain-deluxe.php
épp találtam egy kerékpár outletet, a blast 140, a fmd pedig 130 ezer, ami úgy gondolom egész elfogadható.
Mit gondoltok, megbízható választás lenne a két bringa közül valamelyik vagy keressek tovább, igazság szerint nekem ezek eléggé tetszettek megnézegettem az üzletben, egyedül talán a pedál volt rajta egy trágya, de az csak részletkérdés, megbízhatóságuk elvileg jó...
Posted 2008. May 14. - 11:11
Posted 2008. May 13. - 09:43
egy MONGOOSE AMASA SUPER 2008-as modellre figyeltem fel a legjobban
ez így sztem teljesen rendben van. abszolut jó ár érte.
A deore alkatrészek teljesen jók és a többi is egyben van.
és a tora is egy nagyon jó teló.
nagyon mást nem is tudnék így hirtelen mondani,
ami árban veri ezt szal nyugodt szívvel javaslom.
remélhetõleg nem csak 16-osban van.
jah és ha 8.000-t még spórolnál akkor: http://www.canga.hu/...MASA-SUPER-2008
szerk: ahogy látom mindenhol 16-ost írnak ahol itthon árulják, de sztem csak rosszul
vették át a nagyker szövegét mert a hivatalos oldalon 14-16-18-20-22-esben is van
Posted 2008. May 12. - 21:00
Hát azért a felettébb jó, az túlzás... Az h. van rajta egy xt hátsóváltó, nem jelent semmit, a többi cucc szimpla deore, ami nem is baj, de Caprine-ból például 130e Huf ugyanez a felszereltség, igaz "csak" Lx h.váltóval és madzagos tárcsával.
Magellant érdemes nézni, Kellys-t esetleg (jó design), és mindenképpen még: Caprine, Wenson, ezeknek elég jó az ár érték arányuk. Merida sem rossz viszont ua.-ért az árért rosszabb felszereltséget kapsz, nyilván a nagyobb neve miatt.
Authorból nem tudom mit kapni ennyiért, még azokat is érdemes megnézni.
Ja és a 16" az nagyonkicsi lesz. 178 centimhez 18" az pont jó, ha hosszúak a végtagjaid, még 19es is kell.
Kb; de Tora tényleg nem sok gépbe van ennyiért; a többihez csak bólogatni tudok. (Pl Serpensen 185ért még mindig csak Dart2 van, de Meridából is be kell 200 fölé lendülni normális telóért; max a Polaris Deore disc amire azt mondom annyiért korrekt hogy használható telóval adják már és nem egy cápával pl...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. May 12. - 14:39
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. May 12. - 14:16
Magellant érdemes nézni, Kellys-t esetleg (jó design), és mindenképpen még: Caprine, Wenson, ezeknek elég jó az ár érték arányuk. Merida sem rossz viszont ua.-ért az árért rosszabb felszereltséget kapsz, nyilván a nagyobb neve miatt.
Authorból nem tudom mit kapni ennyiért, még azokat is érdemes megnézni.
Ja és a 16" az nagyonkicsi lesz. 178 centimhez 18" az pont jó, ha hosszúak a végtagjaid, még 19es is kell.
Posted 2008. May 12. - 13:25
Sziasztok!
Segítség kellene! Új bringát tervezek venni, abszolút hobbibringás vagyok, hegyi túrautakon szoktam bringázgatni, nem durva terepen, de gondoltam ha veszem bringát már olyan legyen ami tényleg teljesen kielégíti az igényeimet. Kábé 160 ezrem lenne egy új bicóra. Elkezdtem nézelõdni, és vagy 8 típus (néztem Kelly's, Magellan, Merida és Mongoose modelleket az XC-s palettába ebben az árban) közül egy MONGOOSE AMASA SUPER 2008-as modellre figyeltem fel a legjobban, ez épp belefér a keretbe (bár felettébb jó a felszereltsége ahoz képest: http://webshop.speed....&iProduct=1913) A kérdés az, hogy mennyire mgebízható egy ilyen bringa, bár nekem annak tûnik, és hogy érdemes e egy ilyen bicóba belefektetni ezt az összeget vagy keressek másik típust. Ami még aggaszt az az, hogy itt csak 16" os vázt írnak, ami nemtudom elég lenne e az én 80 kg/180 centis alkatomnak...
Szerintem a 16"-os váz a 180cm-hez kicsi lesz, fõleg ha túrára, vagy hosszabb távok megtételére szeretnéd használni.
Posted 2008. May 12. - 11:32
Segítség kellene! Új bringát tervezek venni, abszolút hobbibringás vagyok, hegyi túrautakon szoktam bringázgatni, nem durva terepen, de gondoltam ha veszem bringát már olyan legyen ami tényleg teljesen kielégíti az igényeimet. Kábé 160 ezrem lenne egy új bicóra. Elkezdtem nézelõdni, és vagy 8 típus (néztem Kelly's, Magellan, Merida és Mongoose modelleket az XC-s palettába ebben az árban) közül egy MONGOOSE AMASA SUPER 2008-as modellre figyeltem fel a legjobban, ez épp belefér a keretbe (bár felettébb jó a felszereltsége ahoz képest: http://webshop.speed....&iProduct=1913) A kérdés az, hogy mennyire mgebízható egy ilyen bringa, bár nekem annak tûnik, és hogy érdemes e egy ilyen bicóba belefektetni ezt az összeget vagy keressek másik típust. Ami még aggaszt az az, hogy itt csak 16" os vázt írnak, ami nemtudom elég lenne e az én 80 kg/180 centis alkatomnak...
Posted 2008. May 12. - 10:34
felnit gumit stb már lehet kapni minden jobb boltban
Posted 2008. May 12. - 06:58
mind a kettõ nagyon jó kis gép így ránézésre, de inkább a maga kategóriájában.
Posted 2008. May 12. - 03:41
Kelly's Saphix vs Kona Smoke 2-9
Amire kellene: 80% városi, 20% könnyû hétvégi túrázás, semmi rázós, csak annyi, hogy lehessen vele menni terepen is. Elég sokat tekerek, szóval elsõdleges a megbízhatóság és hogy bírja a strapát. Szimpatikus, hogy a Konán nincs teló: szerintem amire én használnám arra nem feltétlenül kell és csak plusz hibalehetõség. Ráadásul szeretek hegynek felfelé is tekerni ahol nem biztos hogy elõny... bár tkp sohase ültem még telós bicajon, ergó fogalmam sincs A Saphix viszont szvsz jobban néz ki (sárhányó rá is kerülne)
Vagy tudtok esetleg más hasonlót (jobbat) ebben az árkategóriában (vagyis kb 60-90e)?
Köszi!
Posted 2008. May 12. - 00:49
És hát úgy vagyok vele, mint általában a lányok , hogy az a fontos, hogy szép legyen a váz (számomra), a többi már csak annyiban számít, hogy ha már megvettem, akkor bírja jó darabig. Nyúzni biztos nem fogom, túrázásra kell elsõsorban. Csak amik tetszenek (idei Giant Boulder, Gepida Alboin 300 CRS, Gepida Sirmium), azok még drágák, és jó ideig nem is lehet számítani akciózásra. : / Olyan 70 körül szánnék rá maximum...
Úgyhogy marad a használtbicikli-nézegetés és a türelmes várakozás, hátha akad vmi, ami szép is és jó is, és még árban is megfelelõ...
Posted 2008. May 11. - 21:29
Köszi, de asszem ennyiért elküld az illetõ a ... : )
Röhögd ki ennyiért
Caprine Forsetet kapsz szinte ennyiért null kilcsis garanciásat! Ami ugye ennél jobb...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. May 10. - 17:12
Posted 2008. May 10. - 16:41
Posted 2008. May 10. - 16:25
Sziasztok!
Szerintetek mennyit ér egy ilyen bicikli?
http://img.beta.expr.../8e/08-orig.jpg
Keveset használt, újonnan felszerelve Shimano Altus váltókkal, fék-váltókarokkal, elsõ hajtókarral, és 55-ért kínálják...
Elõre is köszönöm:
Judit
Szerintem világvége 30...
Posted 2008. May 10. - 16:18
Szerintetek mennyit ér egy ilyen bicikli?
http://img.beta.expr.../8e/08-orig.jpg
Keveset használt, újonnan felszerelve Shimano Altus váltókkal, fék-váltókarokkal, elsõ hajtókarral, és 55-ért kínálják...
Elõre is köszönöm:
Judit
Posted 2008. May 09. - 16:58
Mathias: Persze; én is minél jobbat venném; de mivel még elég sok mínuszban vagyok idén; elvileg idén nem lesz gépvásárlás. Viszont a simát beszámítással negyvenikszért el tudnám hozni; annyit pedig még csak-csak... Agyak izgatnak jobban, bár sztem nagy minõségbeli difi nem lehet.
A hátsó sorra lennék még kíváncsi, DT-n kazettás, másikon sztem nem; áttétel sem mindegy... ha menetes de 11-12tõl kezdõsik az még no problem...
Posted 2008. May 09. - 08:58
kicsit fura, hogy 40nél jobban nem bírom tekerni.
Miért fura? Egy traktor se éri el soha az autópályatempót.