A próféta szóljon belõled! :clap:
Ma ismét megyek be hozzájuk, ha minden igaz meg is veszem. :bananadan
Most ismét rákérdezek náluk a garanciára, hátha azóta okosabbak lettek.
Sajnos összesen 1 év gart adtak a brigára. :scared:
A próféta szóljon belõled! :clap:
Ma ismét megyek be hozzájuk, ha minden igaz meg is veszem. :bananadan
Most ismét rákérdezek náluk a garanciára, hátha azóta okosabbak lettek.
Az elado nem tudta jol. Intersport garancia (legalabbis Ausztriaban): 2 ev az alkatreszekre a vazra 25 ev.
Szerintetek az nem gáz, hogy csak 1 év gart vállal az Intersport a Genesis-ekre? :chin: Semmi plusz garancia a vázra... Végül is magának a váznak nem igen szokott baja esni, ha jól tudom. A többi alkatrész meg elég jó.
Amúgy osztrák székhelyû a cég, csak épp õ is a távolkeleten állíttatja össze a bringákat, mint általában a többiek.
Lehet, holnap megveszem... :bananadan
az egy csavar és sztem az kell hozzá, mert az hivatott megakadályozni -gondolom- h lecsússzon a tengelyrõl, de ezen is teljesen átlátni. szakik megmondják pontosan mi is az a csavar:).
nyah csináltam képeket. igény szerint lehet véleményezni:)
http://kep.tar.hu/ho...jani/50577778#2
kíváncsiságból benéztem ma hervisbe, full karbon csoda 280ért, na mondom ezt meg kell néznem, hát a váz a tényleg karbon egyénként van benne egy poplockos recon, a többi az meg deore, egy xt hátsóváltóval megspékelve. ja kormány, stucni kb alap bikepoz szint. emelni nem lehetett, mert állványon volt, hogy lássa a "zistenatta nép". hát szerintem ez is egy átbaszás, de mindenki döntse el magának. szvsz egy normális karbonváz kerül ennyibe...
a genesis szerintem is a kivételek közé tartozik, kezdetek óta ktm fiókmárkája.
ár-érték aránya tényleg jó, de az a bringa sem egy életre szól (villa, kiegészítõk, talán váz is cserés lehet)
Sziasztok!
A múltkori hozzászólásomra reagáltatok, így a Kona-tól kezdek elhatárolódni valahogy, mert találtam egy egész izgalmas akciós bringát, szeretném tudni mi a véleményetek, mert mostmár tényleg el akarom dönteni melyik legyen a nagy bringa
Itt a gép: http://www.canga.hu/...SERPENS-LX-DISC
Felszereltségre nekem elég jól hangzik, és találtam egy webshopot ahol lényegesen olcsóbb
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
mizie: azért volt az apróbetû
de azért ki ne derüljön
közben hogy a hervis balance az év kerékpárja, mint ahogy azt minden második
plakáton olvashatjuk ...
úgy látszik totál felesleges volt a ratyibike cikk a magban ... :chin:
nem azt mondom hogy a genesis ratyi csak kerékpárt a kerékpárboltból