inkább a crux
vagy legózol. szerintem azzal jönnél ki legjobban. és szerintem itt a fórumon van aki segítsen ebben:)
Fasza, akkor kereshetek deore hajtómûvet. A boltban kicserélik nekem? Beszámítják a leszedett hajtómûvet?
inkább a crux
vagy legózol. szerintem azzal jönnél ki legjobban. és szerintem itt a fórumon van aki segítsen ebben:)
Szerintem ezt vedd meg. Nekem is ilyen van és eddig még semmi baja nem volt. És sztem a hajtókar nem olyan rossz. Majd ha lesz pénzed akkor lecseréled.:cool2:
Ezzel nem fogsz befaragni az biztos!!!!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ha van kedved utazni szerintem nezz ki Ausztriaba. Genesis Peak Disc a mattersburgi Intersportnal:
7005-ös hydrofomingos vaz, Marzocchi Bomber MZ Race zarhatos telo, XT valto hatul, a többi alkatresz Deore, Sun Rims DS2 XC felnik, Shimano 485-ös hidraulikus tarcsafek. most akcioban 640 Euro, azaz 160 ezer forint...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Jobbak tûnik ez a kellys, de a hajtómû kuka. Mehet helyére az integrált deore, ami bottól függõen 16-20k
Nem kell félni tõlük, ez egy nagyon jó bringa. Itt a kerék lehet necces, ha wtb agy van benne, mert azok szeretnek meghalni
Hát a fekete valóban jobban néz ki..ha nem veszed meg a pirosat, akkor viszont dobhatnál rám 1 infót, hogy hol van, mert eléõben megnézném..
Szerintem ezt vedd meg. Nekem is ilyen van és eddig még semmi baja nem volt. És sztem a hajtókar nem olyan rossz. Majd ha lesz pénzed akkor lecseréled.:cool2:Új kérdés, szerintetek ez milyen canga. Ez legalább szép...
http://www.canga.hu/...LYS-2008-MADMAN
Jobbak tûnik ez a kellys, de a hajtómû kuka. Mehet helyére az integrált deore, ami bottól függõen 16-20kÚj kérdés, szerintetek ez milyen canga. Ez legalább szép...
http://www.canga.hu/...LYS-2008-MADMAN
Nem kell félni tõlük, ez egy nagyon jó bringa. Itt a kerék lehet necces, ha wtb agy van benne, mert azok szeretnek meghalniÉs ehhez mit szóltok?
2007-es Crux 158e-ért.
http://www.bigbike.h...Magellan&id=506
Kell félni ezektõl a Sram cuccoktól?
Ennél jobbat ennyiért nem nagyon fogsz tudni venni...Sziasztok!
Tudnátok segíteni a bringa választásban? Nincs sok pénzem (max 50k), egy használt Magellan Crater vagy szintén használt Genesis Sigma. Sajna elég szegényes a kínálat ebben a low price kategóriában, vagy csak én vagyok ennyire tájékozatlan?
üdv nektek
Ha van kedved utazni szerintem nezz ki Ausztriaba.
Genesis Peak Disc a mattersburgi Intersportnal:
7005-ös hydrofomingos vaz, Marzocchi Bomber MZ Race zarhatos telo,
XT valto hatul, a többi alkatresz Deore, Sun Rims DS2 XC felnik,
Shimano 485-ös hidraulikus tarcsafek.
most akcioban 640 Euro, azaz 160 ezer forint...
Sziasztok!
Szintén bringavásárlási kérdésem volna hozzátok, mert kb. 2000 óta már nem vagyok képben.
Szóval a lényeges infók:
-olyan bringa kellene, ami alkalmas városi közlekedésre (padka le-fel), ugyanakkor ha hétvégén keményebben megtûzöm vmelyik hegyen/dombon, azt is simán bírja,
-csak elsõ teló kell,
-max 180-190ezret költök rá.
Fentiek alapján úgy láttam, hogy az LX-el szerelt 185ezres Magellan Serpens a legjobb ár/érték arányú választás.
Nektek mi a véleményetek?
Köszi.