És ha jobban megnézed ugyan az a váza van mint a Scale 35-nek ami majdnem 500.000 HUF:lol1:
Ez sem csúnya cucc. Nagyon lehúzza az a Dart2?
http://www.bikeexpre...ale-80_290.php#
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Szevasztok!
Van pár kinézettem, mondanának a hozzáértõk véleményt róluk? Ár/érték arány érdekelne. Néhol elég szûkszavúak, de talán mégis.
http://piacter.bikem...=136194&cat=all
http://piacter.bikem...=134493&cat=all
http://piacter.bikem...=138282&cat=all
Elõre is köszönet.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sziasztok!
Ha valakinek van véleménye a feltüntetett két bringáról az írjon. Itt fõleg arra gondolok aki esetleg tesztelt ilyet, van ilyenje, menet közbeni tulajdonságokra, hátrányokra, elõnyökre vagyok kíváncsi. Köszi
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
...az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.
OK, köszi. Csak a színével volt gáz, vagy mással is?
Szia
Elementem, megnéztem. A Bécsi út 136 szám alatt lévõ Mali boltban lehet megnézni. Kettõ van nekik. Nekem nem ez lesz a stílusom, de legalább meg tudtam nézni. Sok sikert!
nahat
Na jó inkább nem szólok bele én is csak kezdõ vagyok.
A Crux tényleg jó én is olyat akartam anno csak nem volt rá pénzem.Aztán lett ez a Kelly's.
És a telóról annyit h honnan lehet tudni azt h csavarja -e vagy sem???
Na jó inkább nem szólok bele én is csak kezdõ vagyok.nincsen semmi bajom a kellizzel, de magellan sokkal jobb. van összehasonlítási alap. a telós kijelentésedrõl meg annyit, hogy ez így baromira nem állja meg a helyét. attól, hogy van benne anyag, nem biztos hogy erõs. suntournak vannak olyan villái, amik nem tudnak semmit, csavarja õket a tárcsa de legalább 3 kilót nyomnak. ezzel szemben van nekem egy psylom, 1800g, és nem hatja meg a tárcsa. a revelationrõl nem is beszélve. szóval inkább magellan, az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.
nincsen semmi bajom a kellizzel, de magellan sokkal jobb. van összehasonlítási alap. a telós kijelentésedrõl meg annyit, hogy ez így baromira nem állja meg a helyét. attól, hogy van benne anyag, nem biztos hogy erõs. suntournak vannak olyan villái, amik nem tudnak semmit, csavarja õket a tárcsa de legalább 3 kilót nyomnak. ezzel szemben van nekem egy psylom, 1800g, és nem hatja meg a tárcsa. a revelationrõl nem is beszélve. szóval inkább magellan, az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.DE a Kelly's még mindíg sokkal olcsóbb mint a Crux. És szerintem akkor sem olyan szar mint ahogy te gondolod. Jó mondjuk a teló meg a hajtókar nem a legjobb de a többi cucc nagyon pöpec rajta. És egy hidrás tárcsafék sokkal jobban fog mint egy v-fék. És a telóról még annyit h legalább van benne anyag és a tárcsafék sem tudja tönkretenni.
Na csak ennyit akartam. Sztem mind2 bringának van elõnye is meg hátránya.
Te döntsd el melyiket akarod.:chin:
DE a Kelly's még mindíg sokkal olcsóbb mint a Crux. És szerintem akkor sem olyan szar mint ahogy te gondolod. Jó mondjuk a teló meg a hajtókar nem a legjobb de a többi cucc nagyon pöpec rajta. És egy hidrás tárcsafék sokkal jobban fog mint egy v-fék. És a telóról még annyit h legalább van benne anyag és a tárcsafék sem tudja tönkretenni.Jól meglested a cruxot?
Annyiért Juicyval is megkapod(!), de a SD5 is fog úgy mint a kellysen a fék, jobb váz, hajtás, váltás, teló, gumi... én nem gondolkoznék sokat hgoy melyik legyen...
(De fejlesztheted a véfékest késöbb BB7re is könnyen, ez már egyszerû mûvelet lesz...)
Jól meglested a cruxot?
Annyiért Juicyval is megkapod(!), de a SD5 is fog úgy mint a kellysen a fék, jobb váz, hajtás, váltás, teló, gumi... én nem gondolkoznék sokat hgoy melyik legyen...
(De fejlesztheted a véfékest késöbb BB7re is könnyen, ez már egyszerû mûvelet lesz...)
Fasza, akkor kereshetek deore hajtómûvet. A boltban kicserélik nekem? Beszámítják a leszedett hajtómûvet?
Fasza, akkor kereshetek deore hajtómûvet. A boltban kicserélik nekem? Beszámítják a leszedett hajtómûvet?