Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2008. May 22. - 16:44
És ha jobban megnézed ugyan az a váza van mint a Scale 35-nek ami majdnem 500.000 HUF:lol1:
Posted 2008. May 22. - 13:42
Posted 2008. May 22. - 08:19
Ez sem csúnya cucc. Nagyon lehúzza az a Dart2?
http://www.bikeexpre...ale-80_290.php#
nemcsak a villa húzza le. a hajtómû, a fékek és a kerekek ugyanolyanok mint egy 70-80 ezres bringában.
Posted 2008. May 22. - 01:05
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. May 22. - 00:52
Posted 2008. May 21. - 20:40
Szevasztok!
Van pár kinézettem, mondanának a hozzáértõk véleményt róluk? Ár/érték arány érdekelne. Néhol elég szûkszavúak, de talán mégis.
http://piacter.bikem...=136194&cat=all
http://piacter.bikem...=134493&cat=all
http://piacter.bikem...=138282&cat=all
Elõre is köszönet.
A Dracon nem tudom mi kerül 50be, mikor ezt újonnan megkapom 60ért. Telóból nincs ami follyon.
A 10kg sincs mongoose legalább 14kg. Dirte használta - gondolom 12-15 éves srác aszfalton ugrabugálni próbál, ilyenek.
Nakamura jó, ha veszel majd bele egy normális telót egész korrekt xc géped lesz. De most kép apalján vmi elég alap suntour van benne...
Ha _montizni_ akarsz, utóbbi, mert csak 1 dolgot kell cserélned és jó lesz. Ha nem hegyikerékpározni akarsz akkor mindegy melyik a kettõbõl, 170cm alatt mongoose, 171tõl Magellan.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. May 21. - 20:30
Sziasztok!
Ha valakinek van véleménye a feltüntetett két bringáról az írjon. Itt fõleg arra gondolok aki esetleg tesztelt ilyet, van ilyenje, menet közbeni tulajdonságokra, hátrányokra, elõnyökre vagyok kíváncsi. Köszi
Az egyik kicsit drága, a másik meg kicsit drága.
Merida teló kivételével már jó, de annyiért kapsz jó telósból is párat, épp ezekrõl beszélünk 2-3 oldala...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. May 21. - 15:22
Van pár kinézettem, mondanának a hozzáértõk véleményt róluk? Ár/érték arány érdekelne. Néhol elég szûkszavúak, de talán mégis.
http://piacter.bikem...=136194&cat=all
http://piacter.bikem...=134493&cat=all
http://piacter.bikem...=138282&cat=all
Elõre is köszönet.
Posted 2008. May 21. - 11:02
Ha valakinek van véleménye a feltüntetett két bringáról az írjon. Itt fõleg arra gondolok aki esetleg tesztelt ilyet, van ilyenje, menet közbeni tulajdonságokra, hátrányokra, elõnyökre vagyok kíváncsi. Köszi
Posted 2008. May 21. - 10:20
...az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.
Ez tavalyi modell, Crux x9 157e Ft V-fékkel, és 180e Ft tárcsafékkel. A Madman 173e tárcsafékkel. Közel hasonló árról beszélünk.
Ez az XTC ez mit takar: 7005-ös csodavázat vagy 6061-es alu vázat?
Posted 2008. May 21. - 10:17
OK, köszi. Csak a színével volt gáz, vagy mással is?
Ormótlan brutális vaskos állat:) Borzalmasan vastag kerekei voltak, én ennyire nem akarok terep irányba elmenni. Az eladók azt mondták már a felszereltsége megér 150e Ft-ot, a váz csak a ráadás. A színe pedig ha nem is tetszett elsõre, de majd egy órát gyõzködtem magam, hogy ezt akkor is el kéne vinni. Kiváncsi vagyok a te véleményedre. Majd mesélj, hogy tetszett.
Posted 2008. May 21. - 09:09
Szia
Elementem, megnéztem. A Bécsi út 136 szám alatt lévõ Mali boltban lehet megnézni. Kettõ van nekik. Nekem nem ez lesz a stílusom, de legalább meg tudtam nézni. Sok sikert!
nahat
OK, köszi. Csak a színével volt gáz, vagy mással is?
Posted 2008. May 20. - 23:50
Na jó inkább nem szólok bele én is csak kezdõ vagyok.
A Crux tényleg jó én is olyat akartam anno csak nem volt rá pénzem. Aztán lett ez a Kelly's.
És a telóról annyit h honnan lehet tudni azt h csavarja -e vagy sem???
hát fékezel nagyot, és közben föléhajolsz
komolyra fordítva szót, látszik magától, ha annyira elcsavarodik
Posted 2008. May 20. - 23:38
Na jó inkább nem szólok bele én is csak kezdõ vagyok.nincsen semmi bajom a kellizzel, de magellan sokkal jobb. van összehasonlítási alap. a telós kijelentésedrõl meg annyit, hogy ez így baromira nem állja meg a helyét. attól, hogy van benne anyag, nem biztos hogy erõs. suntournak vannak olyan villái, amik nem tudnak semmit, csavarja õket a tárcsa de legalább 3 kilót nyomnak. ezzel szemben van nekem egy psylom, 1800g, és nem hatja meg a tárcsa. a revelationrõl nem is beszélve. szóval inkább magellan, az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.
A Crux tényleg jó én is olyat akartam anno csak nem volt rá pénzem. Aztán lett ez a Kelly's.
És a telóról annyit h honnan lehet tudni azt h csavarja -e vagy sem???
Posted 2008. May 20. - 23:32
nincsen semmi bajom a kellizzel, de magellan sokkal jobb. van összehasonlítási alap. a telós kijelentésedrõl meg annyit, hogy ez így baromira nem állja meg a helyét. attól, hogy van benne anyag, nem biztos hogy erõs. suntournak vannak olyan villái, amik nem tudnak semmit, csavarja õket a tárcsa de legalább 3 kilót nyomnak. ezzel szemben van nekem egy psylom, 1800g, és nem hatja meg a tárcsa. a revelationrõl nem is beszélve. szóval inkább magellan, az egyetlen hátránya az ára a kellizzel szemben. vagy giant, kedved szerint.DE a Kelly's még mindíg sokkal olcsóbb mint a Crux. És szerintem akkor sem olyan szar mint ahogy te gondolod. Jó mondjuk a teló meg a hajtókar nem a legjobb de a többi cucc nagyon pöpec rajta. És egy hidrás tárcsafék sokkal jobban fog mint egy v-fék. És a telóról még annyit h legalább van benne anyag és a tárcsafék sem tudja tönkretenni.
Na csak ennyit akartam. Sztem mind2 bringának van elõnye is meg hátránya.
Te döntsd el melyiket akarod.:chin:
Posted 2008. May 20. - 23:28
DE a Kelly's még mindíg sokkal olcsóbb mint a Crux. És szerintem akkor sem olyan szar mint ahogy te gondolod. Jó mondjuk a teló meg a hajtókar nem a legjobb de a többi cucc nagyon pöpec rajta. És egy hidrás tárcsafék sokkal jobban fog mint egy v-fék. És a telóról még annyit h legalább van benne anyag és a tárcsafék sem tudja tönkretenni.Jól meglested a cruxot?
Annyiért Juicyval is megkapod(!), de a SD5 is fog úgy mint a kellysen a fék, jobb váz, hajtás, váltás, teló, gumi... én nem gondolkoznék sokat hgoy melyik legyen...
(De fejlesztheted a véfékest késöbb BB7re is könnyen, ez már egyszerû mûvelet lesz...)
Na csak ennyit akartam. Sztem mind2 bringának van elõnye is meg hátránya.
Te döntsd el melyiket akarod.:chin:
Posted 2008. May 20. - 23:25
Posted 2008. May 20. - 23:20
Jól meglested a cruxot?
Annyiért Juicyval is megkapod(!), de a SD5 is fog úgy mint a kellysen a fék, jobb váz, hajtás, váltás, teló, gumi... én nem gondolkoznék sokat hgoy melyik legyen...
(De fejlesztheted a véfékest késöbb BB7re is könnyen, ez már egyszerû mûvelet lesz...)
Ha ennyivel jobb akkor valóban nincs min gondolkodni.
Posted 2008. May 20. - 22:18
Fasza, akkor kereshetek deore hajtómûvet. A boltban kicserélik nekem? Beszámítják a leszedett hajtómûvet?
Jól meglested a cruxot?
Posted 2008. May 20. - 21:26
Fasza, akkor kereshetek deore hajtómûvet. A boltban kicserélik nekem? Beszámítják a leszedett hajtómûvet?
ha jó fejek és elõre egyeztetted akkor igen