Ez egy jó minőségű króm-molibdén ötvözetű váz (rugalmas, nem hajlamos fáradásos törésre). A 730-as XT alkatrészek koruk (1990 körül) szerintem egyik legjobb szettje - bár én a 737-est kedvelem leginkább, de a 730-as egy igazi klasszikus szett és még a mai napig is nagyon jó áron adják-veszik őket. Nagyon strapabíró alkatrészek, szinte örök életűek, a mai alkatrészek tartósságának többszörösével (amit az is bizonyít, hogy 25 év elteltével még itt vannak). Maga a Peugeot nem olyan nagy szám (bár a sajátomat nem adnám semmi pénzért és mondhatjuk, hogy elfogult vagyok ezzel a gyártóval szemben), de összességében ez egy jó minőségű alkatrészekkel felszerelt viszonylag jó minőségű acélváz. Kicsit olyan ez, mint egy Kuwahara. Ha nem ismered és meglátod az utcán nem tűnik nagy számnak, pedig talán a világ legjobb retro trekkingjei - szóval ha véletlenül belebotlasz egybe, vedd meg gyorsan.
Áh, értem, ez tényleg jól hangzik. Viszont furcsállom, hogy a csóka ilyen olcsón adja a bringát, ha sikerül lecsapnom rá (állítása szerint több "kérő" is legyeskedik majd holnap...), majd beadom egy szervízbe nagygenerálra/beállításra, biztos ami sicher.

Sign In
Create Account

Back to top