Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2008. június 17. - 08:50
Kössz a segítséget miondenkinek, aki hozzászólt a kérdésemhez,
végülis egy Genesis Impact-ot vettem 85-ért. 45-ös vázzal...
üdv
J.
Írta 2008. június 15. - 19:34
Én is e felé hajlok.
Csak kéne találnom valahol gy boltot ahol van.
Írta 2008. június 14. - 22:31
Üdv!
Bringát keresnék egy ideje.
Kona Dew, Kona Smoka, Neuzer Courier, Neuzer Courier DT
Szerintem Courier DT. Mert nem a matricát fizeted meg, és jobb alkatrészek vannak rajta, amitõl kevésbé drágább. Esetleg a villát kicserélni egy trekkingre, hogy ballonosabb külsõt, vagy sárvédõt lehessen felszerelni rá.
Race, no Rest!
Írta 2008. június 13. - 22:40
Írta 2008. június 13. - 20:37
"A 25%-os akció semelyik partnerüzletünk webshopjában nem érvényes, csakis a boltban, az aktuális készletre aznapi vásárlás esetén."
Viszont pl. a RideBike honlapon láthatod , hogy melyik boltjukban van készleten.
Budapesti vagyok. Átbújtam az érintett boltok listáját és találtam is a méretemben Axist raktáron a webáruházban. Remélem ott is betartják a kedvezményt és nem kell nyitásra a bolt elé mennem.
Írta 2008. június 13. - 19:42
Írta 2008. június 13. - 18:56
Ha esetleg ráér 25-éig, akkor érdemes bringapont akcióban venni a kelly's-t, ill. akkor már Axis-t is kapsz 68e-ért 91e helyet... valaki elözõ hónap 25-én írta is, hogy a Ride Bikenál ilyet vett.
Bizony ilyet vettem és örülök neki, mint majom a fiának.
Húú köszi a tippet! Ez igen jól hangzik!
Ez a bringapont akció minden hónapban van? Vagy csak a Red Bikenál? Vagy hogyis van ez? Infót nem találtam róla.
Ha nem bp.-i vagy érdemes felhívni elõzõ nap a kiszemelt üzleteket, több bringapontos bolt tojik az akcióra. Dióhéjban a tapasztalataim:
http://forum.bikemag...&postcount=4204
Nyitáskor ott kell lenni.
Írta 2008. június 13. - 18:54
Isten vagy, nagyon köszönöm az infót!A bringapont.hu oldalon feltüntetet üzletekben van ilyen akció. Minden hónap 25-én 25% kedvezmény van az oldalról letölthetõ katalógusban szereplõ termékekre.
Írta 2008. június 13. - 18:48
Húú köszi a tippet! Ez igen jól hangzik!
Ez a bringapont akció minden hónapban van? Vagy csak a Red Bikenál? Vagy hogyis van ez? Infót nem találtam róla.
A bringapont.hu oldalon feltüntetet üzletekben van ilyen akció. Minden hónap 25-én 25% kedvezmény van az oldalról letölthetõ katalógusban szereplõ termékekre.
Írta 2008. június 13. - 18:45
Szóval 21 coll. Renben ezzel fogok indítani. Egyelõre én is a Kellys felé húzok, a vásárlói vélemények alapján.Vétel elõtt próbáld ki, hogy méretileg megfelel-e, de Saphix-bõl a magasságodhoz a 21 colos passzol, szerintem. Én a Saphixot venném, a másikról kevés az adat.
Köszi!
Írta 2008. június 13. - 18:42
Írta 2008. június 13. - 18:34
Sziasztok!
21 év után ismét bringavásárláson töröm a fejem, de akkor kb. négy féle kerékpár közül lehetett max választani, most meg azt se tudom mi merre.
Trekking bicajban gondolkozom, mivel leginkább vársosi használatra szeretném, nagyritkán könnyû terepre (erdei túrák stb.). Fõ szempont: kevés energiával messzire eljutni.
A keret 70e forint körüli, és az alábbi két cangát néztem ki:
Kellys Saphix 2008
http://webshop.mekka...ek&term_id=1348
Carpine Tour Cross 2008
http://www.canga.hu/...008--TOUR-CROSS
Természetsen nem zárkozóm el más márkáktól sem, de én nem igazán tudok különbséget tenni a részletekben, a technikai adatokban. Ami még fontos, hogy 187cm magas vagyok 78Kg, tehát az ideális vázméret is érdekelne.
A tippeket és a segítséget elõre is köszönöm!
Ha esetleg ráér 25-éig, akkor érdemes bringapont akcióban venni a kelly's-t, ill. akkor már Axis-t is kapsz 68e-ért 91e helyet... valaki elözõ hónap 25-én írta is, hogy a Ride Bikenál ilyet vett.
Írta 2008. június 13. - 17:59
Bringát keresnék egy ideje.
Fõleg városba, néha túrázni. Haladós, strapabíró gépet.
Napi használtra.
Nem montit.
Amik eddig szóbajöttek azok a
Kona Dew, Kona Smoka, Neuzer Courier, Neuzer Courier DT
ezekrõl mit tudtok?
Melyik miért, miért nem?
Esetleg más ajánlat?
Árban kb 70-80 maximum.
Még bicaj doktort is keresnék egy régi darabhoz: drop.io/feldinbringa
Elfeledett pince bicaj volt, és een idõ alatt vátoztak a szabványok.
Rendbe kéne hozni õt is egyszer.
Nem tudtok valami szakit?
Írta 2008. június 13. - 17:29
Biztos van ezért az árért jobb használt bicaj, de én inkább újat vennék.Használt bicaj jöhet szóba?
Írta 2008. június 13. - 17:18
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. június 13. - 16:32
Írta 2008. június 13. - 15:53
21 év után ismét bringavásárláson töröm a fejem, de akkor kb. négy féle kerékpár közül lehetett max választani, most meg azt se tudom mi merre.
Trekking bicajban gondolkozom, mivel leginkább vársosi használatra szeretném, nagyritkán könnyû terepre (erdei túrák stb.). Fõ szempont: kevés energiával messzire eljutni.
A keret 70e forint körüli, és az alábbi két cangát néztem ki:
Kellys Saphix 2008
http://webshop.mekka...ek&term_id=1348
Carpine Tour Cross 2008
http://www.canga.hu/...008--TOUR-CROSS
Természetsen nem zárkozóm el más márkáktól sem, de én nem igazán tudok különbséget tenni a részletekben, a technikai adatokban. Ami még fontos, hogy 187cm magas vagyok 78Kg, tehát az ideális vázméret is érdekelne.
A tippeket és a segítséget elõre is köszönöm!
Írta 2008. június 09. - 19:17
Írta 2008. június 09. - 14:19
Vincent - Szevasztok ! Bicajvásárlás elõtt állok éppen, street- és dirt-re szeretném majd használni a leendõ járgányt, csak még mindig nem tudom mit vegyek. 200.000-nél többet sajnos nem tudok rá költeni. Ti mit ajánlanátok ? Wenson dirt sreet 5.5 vagy umf hardy 2-re gondoltam. (A wenson-os topikba írtam, hogy milyen lehet az 5.5-ös wenson, ha valaki tud infót róla szívesen fogadom ) Köszi elõre is. Hi.
Megnéztem a két bringát amiröl irsz, de rájöttem hogy 3rol van szo, te a hardy 2-t vagy a hardy steel 2-t nézted?
Mert mint áltálában kérdem, kell e neked válto? Mert ilyen felhasználás mellett nem igen van rá szükség, és olcsobb is a bringa, kevesebb dolgot törhet/hibásodhat meg...illetve a hardy steel 24es kerekel jön, ami szerintem streetre optimáliabb...
Szerintem el kell döntened hogy szükséget van e mind arra ami a hardy2/Wenson-on van, és megér e ez neked +55K HUF-ot (a hardy 2 steel ugye 145K pénz) ha nincs vedd a steel-t, a maradék pénzböl vegyél rá egy rendes hátso féket (bb7, vagy deore525/juicy3/stroker ryde) a maradék pénzt meg rakd félre, mert a telo nem valami nagy dobás, cseregyanus lesz...
Amugy ha a wenson/hardy2 felállást nézzük, ott is van külömbség, bár nem egyszerü mert amit leirnak a Wensonrol meg ami a képen van az nem teljesen eggyezik, de a weson kevésbé dirt/street orientált (130mm telo, maga a geo is chopperebbnek tünik, high roller gumik, elöl nagytárcsa...)
Tehát mire is kell pontosan?
Ha csak dirt/street semmi más, akkor hardy2steel ahogy leirtam,
Ha ugyanez de ragazkodsz a válto+26" kereékhez akkor hardy2,
Ha dirt/street/néha felmegyek normafára lejtözni akkor a Wenson.
(de amugy 200Kért tudsz venni KTM Flavour-t, de ezt csak azért mondom mert elfogult vagyok de azért egész normálisan van felszerelve..)
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2008. június 09. - 13:25
Szevasztok ! Bicajvásárlás elõtt állok éppen, street- és dirt-re szeretném majd használni a leendõ járgányt, csak még mindig nem tudom mit vegyek. 200.000-nél többet sajnos nem tudok rá költeni. Ti mit ajánlanátok ? Wenson dirt sreet 5.5 vagy umf hardy 2-re gondoltam. (A wenson-os topikba írtam, hogy milyen lehet az 5.5-ös wenson, ha valaki tud infót róla szívesen fogadom ) Köszi elõre is. Hi.