Mindenképpen újat szeretnék venni! A fentebb említett Schwinn gépekrõl mi a véleményetek? Megéri beruházni, vagy mivel a féket, váltókart úgyis lecserélem, inkább darabokból kellene összerakni valami hasonlót?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Nehez 70 korul ajanlani valamit. Amugy a merida mint marka jo, csak az olcsobb modellek mindenhol egyformak.Köszi! És a Merida? Csak mert a KTM akkor jött volna szóba, ha az sokkal jobb mint a másik 2, de igazából szeretnék maradni 70.000 Ft körül.
hat akkor ha sikerul osszehozni az lesz, ha lemaradok rola marad az egyszerubb verzio
kosz.
"a terhelhetõ hátsó tengely" alatt mit értesz?
állítható kormánydõlés (stucni) kb 1500-2000 ft
csak amiatt ne dönts vmelyik mellett vagy ellen.
A kellys axis-t jöv hét szerdán 68-ért megveheted 1 napos akcióban
(és ugyanennyi a nõi változata is omega néven), azt mondtad 70/db
áron szeretnéd a legjobbat kihozni. ennél jobb ennyiért nincs.
mizie: megolvastam/megneztem a cross temat, asszem ez lesz a nekem valo dolog. csak valasztani kellene tudni.
amit lattam a skarpea, nem tetszett.
kelly's axis nagyon oke, de az ara is.
neztem meg kelly's Saphix. nekem ugy tunt a kicsit kevesebb zseert szamomra lenyeges dolog nem maradt le rola.
amit nem lattam, pedig lehet kellett volna a merida es caprine crossok. erdemes meg azokkal futni egy kort?
a caprine Cross Tour ara szimpatikus, kerdes miben rosszabb/jobb a kelly's-nel?
es a merida Crossway 20-V?
a kelly's-nel az allithato kormany doles nagyon jonak tunik, illetve a terhelheto hatso tengely. a tobbinel ezeket a tulajdonsagoka thonnan lehet megtudni?
koszi
Sziasztok!
Az alábbi bringákról szeretnék véleményt kérni tõletek (az árakat is figyelembevéve):
KTM Life One (105.000 Ft)
Merida Crossway 5-v (62.900 Ft)
Kellys Saphix (78.900 Ft)
Leginkább városban használnám de jó lenne, ha pl. egy erdei úton is jól menne.
(Nekem a Merida tetszik.)
Csak a váz egy szar...
Kela14: nemrég vki ajánlgatta az osztrák intersport egyik bringáját
asszem full lx és hozzá tora 160-ért.
A sebesség mindent megold.
hello, nagy itt a segiteni akaras, itt egy ujabb aldozat, lehet okositani.
cel: venni apucinak (nekem) meg anyucinak ket uj bringat, hogy az 5 eves kolokkel tekerhessunk meg egy 3 evest cipelhessunk. varhatoan lightos lesz a dolog, de ha belejovok a napi hasznalat a haztol ovi es ovitol haz utakra is kiterjed majd.
hello, nagy itt a segiteni akaras, itt egy ujabb aldozat, lehet okositani