Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Bringa vásárlás elõtt állok, de abszolút laikus vagyok a témában. Leírom a paramétereket és szívesen venném ha ezek alapján adnátok tanácsot.
Kezdhetném az árral is lévén, hogy ez igencsak behatárolja a lehetõségeimet. Nagyjából 50-70 ezer forintom van a keróra, de ha van valami visszautasíthatatlan ajánlat akkor is a legmaximálisabb összeg a 90-100 ezer forint. Nem feltétlen van szükségem új 0 km-es bringára, megteszi egy kiváló állapotú használt is ezért az árért. Nem elhanyagolható szempont, hogy nagyon strapabírónak kell lennie, mert terhelést azt kap rendesen (124 kg vagyok). Azt sem tudom, hogy pontosan milyen vázméret felelne meg a magasságomhoz, 182 cm vagyok. Leginkább városban használnám, de néha földutakra is tévednék vele tehát nem országúti kerékpárt keresek. Mindennapos használatban lenne, illetve hétvégi "túrákhoz" használnám. Fontos szempont a kényelem, megbízhatóság.
Nézegettem a piactéren a hirdetéseket, de ebben az árkategóriában nem tudom, hogy mi az ami megfelelne az igényeimnek.
Itt van egy bringa, szerintetek a fenti paramétereimnek esetleg megfelelne???
http://bolha.testbik...clid=5496&pst=4Segítségeteket, válaszaitokat elõre is köszönöm.