Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2009. április 26. - 21:14
egyébként pont debreceni vagyok, és tudom is hogy melyik boltokban érdemes szétnézned. sõt, tudod mit? ha aszondod hogy 130 körül van a keret, végzek egy kis piackutatást mire jössz. mikor tervezitek a bevásárlást?
Írta 2009. április 26. - 20:14
balázs (ha szólíthatlak így)! szerintem vedd meg a kerót amelyik tetszik, bármilyen legyen is az. a méretet jól válaszd meg, próbálj ki többet a boltban, kérd el a haverokét. ez a "nekem csak csepelem volt ennyi idõsen", meg "ki tudja mi lesz két év múlva" duma úgyis lepattan rólad, így van? ha dirt/street tetszik, csináld. ha költenek rá a szüleid, örülj neki (gondolom nem húsvétkor locsoltad össze a százharmincat). addig fizessék ki amíg meg nem látják a bizonyítványodat!
ha vigyázol rá, nem kell vagyonokat költeni ha nõsz, átrakhatod a cuccokat egy nagyobb vázra. ha valami elromlik rajta, veszel a helyére egy kicsivel jobbat, és elõbb lesz penge biciklid mint nekünk volt.
ja, és bukót a fejbe!!!
Nyugodtan szólíthatsz így:)
Neked milyen bringád van?(csak úgy kérdezem)
Hát..bizonyítványért kapnám, de lehet hogy még elõtte megkapom..
Majd megyünk Debrecenbe boltokba, és nézek 1 jót:)
Írta 2009. április 26. - 19:55
kb 3-4 hét múlva akarom lecserélni a mostani bringámat egy 08 magellan crater V vagy tárcsa fékesre ( ezek közül melyik a jobb) vagy egy 08 merida sub 20 v -re. kérlek segitsetek dönteni hogy melyik a jobb választás. inkább csak aszfalton használnám de azért ha megyek földesre akkor ott se mondjon csödöt
elöre is kösz
Írta 2009. április 26. - 17:14
ha vigyázol rá, nem kell vagyonokat költeni ha nõsz, átrakhatod a cuccokat egy nagyobb vázra. ha valami elromlik rajta, veszel a helyére egy kicsivel jobbat, és elõbb lesz penge biciklid mint nekünk volt.
ja, és bukót a fejbe!!!
Írta 2009. április 26. - 17:05
Balázs!! Én felnõtként 177 cm-el 14,5" os vázzal streeteltem. Meg még sokan mások, soha nem fogod kinõni. Mivel erre a mûfajra ilyen kell. Hacsak nem leszel 210 cm. Akkor elég hülyén néznél ki.
Tudom, énis ezt mondom..
Írta 2009. április 26. - 17:02
Írta 2009. április 26. - 16:41
én azt mondmo hogy egy-két éved még várnod kellene az ilyen drágább stílusú keróra, mivel nagyon is hamar kinövöd:) meg az alatt az idõ alatt még rengeteg minden változhat, addig még sok más irányba is benézhetsz. addig szerintem érd be valami alacsonyabb kategóriás géppel, vagy a jelenlegivel, majd késõbb kapsz drágábbat:)
igaz te tudod
Hogy nõném ki?
Haverom is 15 éves, 2x akkora mint én azt neki is 14.5-ös váza van..
Írta 2009. április 26. - 12:32
igaz te tudod
Írta 2009. április 26. - 00:35
balázs:
a keró szerinetm egy 11éves suhancnak elég drága-130ezer forint, de hát a szülõk tudják...a umf-ek általában jól birják, a hardy 5ös a leggyengébb közülük, a 4-es már elég jó, fõleg hogy szerintem nem egy ilyen fiatal fogja szétba*ni egy ilyen vázú kerót. Vázmérethez keresd fel azt a vázméretes topikot, ide nem fogom már bemásolni mert nem ide tartozik. ha azt megkeresed akkor ott meg tudod nézni hogy neked melyik vázméret a legjobb
csak ugy általánosságban: nem gondolom hogy neked pont most kellene egy ilyen kerót venned, még növõ fejlõdõ emberke vagy, egy év mulva 170cm leszel és akkor már kicsi lesz a váz, szólhatsz anyucinak apucinak hogy kell uj keró...és kapod...
nekem ennyi éves koromban egy csepel volt a seggem alá téve-amit talán még bátyámtól örököltem, és majd szépen ezután kaptam saját bicót. no mindegy, nem az én dolgom...
Akkor mit ajánlanál?
Csak azért nem ajánlod nekem mert nemsoká kinõném?
Írta 2009. április 25. - 21:23
Tudnál nekem mutatni linket ahol a többi színnel is meg lehet nézni a vázat (az egész biciklit)? Melyik váz ez? Nézem a 2009-es katalógust, de nem teljesen tiszta számomra. (A vázméret miatt kelene - 178 cm magassághoz.)
Köszönöm!
Sajnos nekünk is csak a "gyári" képek állnak rendelkezünkre, de azért egy-két bicóról csinált a kollégám képet: http://kross.hu/old/gallery.html
A vázmérethez pedig a fentebb említett táblázat nagy segítséget nyújt, de természetesen egy próba során derül, hogy hozzád melyik passzol.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. április 25. - 20:37
a keró szerinetm egy 11éves suhancnak elég drága-130ezer forint, de hát a szülõk tudják...a umf-ek általában jól birják, a hardy 5ös a leggyengébb közülük, a 4-es már elég jó, fõleg hogy szerintem nem egy ilyen fiatal fogja szétba*ni egy ilyen vázú kerót. Vázmérethez keresd fel azt a vázméretes topikot, ide nem fogom már bemásolni mert nem ide tartozik. ha azt megkeresed akkor ott meg tudod nézni hogy neked melyik vázméret a legjobb
csak ugy általánosságban: nem gondolom hogy neked pont most kellene egy ilyen kerót venned, még növõ fejlõdõ emberke vagy, egy év mulva 170cm leszel és akkor már kicsi lesz a váz, szólhatsz anyucinak apucinak hogy kell uj keró...és kapod...
nekem ennyi éves koromban egy csepel volt a seggem alá téve-amit talán még bátyámtól örököltem, és majd szépen ezután kaptam saját bicót. no mindegy, nem az én dolgom...
Írta 2009. április 25. - 18:48
vannak olyan kerdesek amikre nem erkezik valasz. van ilyen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 25. - 18:09
az meg sem fordult a fejedben hogy azert nem irtunk rola semmi, mert
nem tudunk rola semmit? :mybad:
De, megfordult a fejemben!!
Csak leírtam még1szer, hogy ha valaki nem olvassa vissza, akkor is lássa!
Írta 2009. április 25. - 17:19
Ehhez is írhatnátok!
az meg sem fordult a fejedben hogy azert nem irtunk rola semmi, mert
nem tudunk rola semmit? :mybad:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 25. - 17:04
http://www.bikefun.h....mp__sport.html
Ilyet akarok venni!
Ha valakinek ilyen biciklije volt/van vagy vannak róla tapasztalatai, akkor ha azt leírná akkor megköszönném!
11éves vagyok, kb. 160 cm, 40-50 kg.
Dirt-re és Street-re használnám!
Ehhez is írhatnátok!
Írta 2009. április 25. - 15:44
Írta 2009. április 25. - 12:19
Szia!
...
Tudnál nekem mutatni linket ahol a többi színnel is meg lehet nézni a vázat (az egész biciklit)? Melyik váz ez? Nézem a 2009-es katalógust, de nem teljesen tiszta számomra. (A vázméret miatt kelene - 178 cm magassághoz.)
Köszönöm!
Írta 2009. április 25. - 11:11
hogy lengyelorszagban keszul nem elony es nem hatrany. tok mindegy hogy hol keszul ha jol van megcsinalva. ennyi. a minosegbiztositas a lenyeg nem a foldrajzi hely mikor tanuljatok mar meg?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 25. - 09:34
Írta 2009. április 25. - 08:55
Hello!
Meg tudod mondani, hogy miért ilyen "nehezek" ezek a biciklik? ha kicsit könnyebb lenne már rég nem gondolkoznék! Minõségben megegyezik a Merida, Kelly's hasonló kategóriájú és árú kerékpárjaival (elsõsorban a váz)?
Köszönöm!
Szia!
A legtöbb bringa súlyadatát megtalálod a leírások legvégén.
Véleményem szerint megegyezik, a Kross márka csak Magyarországon új, Európában már évek óta jelen van, ez egy 15 éves cég. Már 15 európai országban megtalálod, többek között Olaszország, Franciaország, Németország is köztük van.
Itt megtalálod egy kereskedõnk véleményét is, nézd meg a pirossal szedett részt :
http://bringavarazs....
[highlight] The bike way of life [/highlight]