összerakva sokkal drágább, az ebben a kategóriában kb felejtõsÉrtem. Lényegében a merida-t akkor úgy érzitek többség mármint hogy a komforthoz és felszereltséghez képest adhatná olcsóbban. Megmondom õszintén valami igazat adok annak aki azt írta hogy a felszereltség a lényeg meg hogy a váz igazodjon az elképzeléseimhez, de nem vehetek úgy biciklit hogy bocsi letekernék mindegyikkel pár km-t és megmondom melyik kell. Az alkatrészekbõl összerakni dologra is gondoltam már de nem hiszem hogy ki tudnék úgy jönni hogy az ár ugyanitt maradjon és mint mondtam valszeg csak hitelre tudom megvenni. És pl. egy kifutott modellre nem biztos adnék 100 fölött. Használt dolgok tényleg isteni áron kaphatóak sokszor de ha már úgy döntöttem most ennyit rászánok valamire szeretném újként látni. Köszönöm a javaslatokat... ha vkinek még van ötlete.. várom. Egyelõre gondolkodom várom a 2010-es meridákat és nézelõdök. Amúgy a KONA-ra még visszatérve... mind magasabb áron van
meridáknak meg kb rendben van az ára. egy hasonló magellen természetes hogy olcsóbb, azért van a 2 cég közt némi különbség. de a polarisnál jobb ár/érték arányú azért kevés van. a kifutott modelleknél meg nem kell csodát várni, egy polarisnál meg kb annyit jelent az új hogy idén más szine lesz.
amúgy én megnézném ezt
http://www.xfactorne...=20&keszleten=1