Sziasztok! Szeretnék vásárolni tavasszal egy bicajt, de nem tudok dönteni, milyen is legyen valójában. Egy olyanra lenne szükségem, amit hegyvidéki utakra, hegyekbe tudnék használni. Sima erdei utakon használnám leginkább, a keményebb sziklarészeket nem hiszem, hogy bevállalnám nagyon, de ki tudja... Egy ismerõsöm azt ajánlotta ilyen célra, hogy ilyen célra elsõ telós bicaj lenne a megfelelõ. Tehát valami ilyet szeretnék és hát kb. ilyen 60-70 ezer forintot szánnék rá. Nem egy csúcsmárka kell nekem, csak ami azért strapabíró, mivel nem minden napos használatra lenne amúgy sem. Viszont ilyen Tescos bringákat hanyagolnék... Ötletek?
Ennyiért sajnos nem fogsz kapni használható bringát. Kicsit még gyûjtesz - tavaszig - s bátran vehetsz egy Magellan Crater V-t (100k körül van), az alá nem szabad adni, ha felszabadultan óhajtasz tekerni és nem folyton a bringa bajaival nyüglõdni. Anno néztem én is a Draco-t, de örültem, hogy nem azt választottam, megérte a Crater a többletet, azóta (3 év) sincs semmi baja, vált, suhan ahogy kell. Hegyre fel, hegyrõl le, dagonya, erdei út, megvolt minden, amire szánták. Sziklákon sem lenne baja, én sosem próbáltam, de ahhoz nem ártana egy jobb teló. Az árat figyelembe véve meg a "nagyobb" márkák, mint Merida, Specialized, stb. felejtõsek, ebben az árkategóriában a Magellannal kapod a legjobb ár/érték arányat még mindig.