Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2010. január 07. - 19:35
Írta 2010. január 07. - 15:26
Hi...
Nos még mindig nézelõdök és nagyon sokat segítettetek. Köszönöm is.
Megnéztem párat élõben. Merida tényleg nem volt olyan ütõs mint éreztem.
Viszont megfogott nagyon egy CUBE ANALOG 2009-es modell. Mit gondoltok róla? Fehér és Candy zöld
Tényleg nagyon szép,de a felszereltségéhez képest kissé drága... A demát érdemes meegnézni.
Írta 2010. január 06. - 23:56
Írta 2010. január 06. - 23:23
Nos még mindig nézelõdök és nagyon sokat segítettetek. Köszönöm is.
Megnéztem párat élõben. Merida tényleg nem volt olyan ütõs mint éreztem.
Viszont megfogott nagyon egy CUBE ANALOG 2009-es modell. Mit gondoltok róla? Fehér és Candy zöld
Írta 2010. január 06. - 23:06
Az biztos! A régi Trek bringámon majdnem megvadultam annyira rázott a 34,9-es nyeregcsõvel. Miután beleraktam egy szûkítõvel az itthon lévõ 27,2-es pazzaz csövet, kis túlzással majdnem össztelósnak éreztem a paripát.de egy szûkitõ meg egy 27,2 csõ csodákra képes
amúgy én megnézném ezt
http://www.xfactorne...=20&keszleten=1
Ez meg ennyiért nagyon jól felszereltnek tûnik, jó vétel.
Írta 2010. január 06. - 22:40
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. január 06. - 21:40
Hát akkor neked lehet igazad eléggé értesz hozzá, én csak másfél éve kezdem ujra bringázni 10 ev kihagy után ezért amatõrnek számitok.ezt azért így erõsen átgondolnám.
Mikor 1,5 éve elkezdtem keresni milyen gépet is vegyek napokig neten kutattam sok boltot végigjártam egyikbe mondta a fószer "óó aszongya a 10 jó márka között alig van különbség mer csak a vázat gyártják"
Akkor lehet csak rám akart sózni egy elfekvõ modelt.
Amugy érdekelne szerinted mi a rangsor a márkák között,ha lehet egyáltalán rangsor, mer gondolom 1000 dolgot kéne figyelembe venni.
Írta 2010. január 06. - 14:24
összerakva sokkal drágább, az ebben a kategóriában kb felejtõsÉrtem. Lényegében a merida-t akkor úgy érzitek többség mármint hogy a komforthoz és felszereltséghez képest adhatná olcsóbban. Megmondom õszintén valami igazat adok annak aki azt írta hogy a felszereltség a lényeg meg hogy a váz igazodjon az elképzeléseimhez, de nem vehetek úgy biciklit hogy bocsi letekernék mindegyikkel pár km-t és megmondom melyik kell. Az alkatrészekbõl összerakni dologra is gondoltam már de nem hiszem hogy ki tudnék úgy jönni hogy az ár ugyanitt maradjon és mint mondtam valszeg csak hitelre tudom megvenni. És pl. egy kifutott modellre nem biztos adnék 100 fölött. Használt dolgok tényleg isteni áron kaphatóak sokszor de ha már úgy döntöttem most ennyit rászánok valamire szeretném újként látni. Köszönöm a javaslatokat... ha vkinek még van ötlete.. várom. Egyelõre gondolkodom várom a 2010-es meridákat és nézelõdök. Amúgy a KONA-ra még visszatérve... mind magasabb áron van
meridáknak meg kb rendben van az ára. egy hasonló magellen természetes hogy olcsóbb, azért van a 2 cég közt némi különbség. de a polarisnál jobb ár/érték arányú azért kevés van. a kifutott modelleknél meg nem kell csodát várni, egy polarisnál meg kb annyit jelent az új hogy idén más szine lesz.
amúgy én megnézném ezt
http://www.xfactorne...=20&keszleten=1
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. január 06. - 13:51
Írta 2010. január 06. - 13:18
Írta 2010. január 06. - 13:14
Ennek az ajánlott fogyasztói ára 109.900Ft, szóval ennyiért erõs pofátlanság árulni, fõleg úgy, hogy "kifutott" modell. Érdemes becélozni a legközelebbi Magellan boltot és ott érdeklõdni.
Volt '08-ba.
A cseke oldalán 134 E a jav.fogy. ár.
De szét kell nézni mert mindig vannak akciók.
Nekem 1 '08-as van.
Jó kis gép persze némi finomítás után.
Gondolm ez a dart2 vmivel jobb mint a az rst gila amivel régebben szerelték
de így is valószínû h a villa lesz a leggyengébb pontja a bicajnak.
Ez enyémbe spec a gila egy rakás sz*r volt. Csere lett belõle.
Most egy levegõs RS Tora Race muzsikál benne. Hát ég és föld a kettõ.
Írta 2010. január 06. - 09:18
ha ezek közül választasz akkor a merida, de ha el akarsz menni 120000-ig én ajánlanám mert a merida elég gyengusz akkor már inkább ezt:http://ebike.hu/term... polaris deore/
Ennek az ajánlott fogyasztói ára 109.900Ft, szóval ennyiért erõs pofátlanság árulni, fõleg úgy, hogy "kifutott" modell. Érdemes becélozni a legközelebbi Magellan boltot és ott érdeklõdni.
Írta 2010. január 06. - 08:31
Szerintem az ismert márkák között szinte semmi különbség nincs minõségre
(merida,cube,kona,gt,scott,specialized,giant,ktm,kellys,stb)
.
ezt azért így erõsen átgondolnám.
Szerintem meg a vázak komfortjában van különbség, nem is kicsi és ebben a Merida TFS eléggé hátul kullog...
mintahogy az alu speci is
de egy szûkitõ meg egy 27,2 csõ csodákra képes
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. január 06. - 00:45
Szerintem meg a vázak komfortjában van különbség, nem is kicsi és ebben a Merida TFS eléggé hátul kullog...Szerintem az ismert márkák között szinte semmi különbség nincs minõségre
Lényegében ezek a gyártók csak a vázat gyártják.
Van aki erre esküszik van aki arra.
Valamennyi különbség inkább a formatervben,kinézetben,szerviz-alkatrész ellátásban van.
Írta 2010. január 05. - 23:58
Jé, tényleg, kompletten bicót én is '92-ben vettem utoljára.
Még a Kellysemet is a kézhezvétel elõtt átépítettük.
E van!
Írta 2010. január 05. - 23:33
tökmindegy, az ördög a felszereltségben, meg az árképzésben van
amelyik "jó rád" , tetszik, azt csá
amugy meg 100 alatt csak használt szvsz, sõt
1993 óta nem volt kompletten vett új bicajom :-)
gyakran lehet látni 1-2-3 éves komplett bicókat 30-40%-al az anno vételárhoz képest olcsóbban
Írta 2010. január 05. - 23:28
Szerintem a meridával az a baj hogy drága...ár / érték arányban vannak jobbak is ( bár a merida 5 év vázgaranciát ad sok gyártó meg csak 2 évet)Köszönöm a véleményeket...gondolom akkor a másik két márka nem is jön majd szóba...de nem értem mi a baj a Merida-val... az alacsony áruakkal van bajotok vagy úgy általában? Mert én rosszakat azért nem nagyon hallok róluk. Megnézem a KoNA-t is meg a MAGELLAN-t is...jelentkezem majd. És Köszi!!!
Írta 2010. január 05. - 23:28
Nekem KONA Blast-om volt - meg KONA Caldera, KONA Kula, KONA Dawg - egy ideig. Erõs váz, az hosszú távon is megbízható masina. Fõként túrázni használtam, de merev villával terepeztem is vele. Jó vétel, hidd el. Arra építhetsz hosszú távon is.
Merida. Most egy Merida TFS Trail.t hajtok. Erõs, robusztus gép, de nem a Merida Matts kategória, attól masszívabb.
Túrára a Matts is ok, a KONA szerintem hosszútávon biztosabb alapot nyújt neked, de te - és a pénztárca - dönt! Egy a lényeg, élvezd a tekerést a nyergében!
Üdv!
Írta 2010. január 05. - 23:22
Írta 2010. január 05. - 19:50
Szerintem az ismert márkák között szinte semmi különbség nincs minõségreSzerintem is ha ezek közül választasz, akkor inkább a Merida, de én sem rajongok a meridákért. Esetleg valami Kona Blast ??
Lényegében ezek a gyártók csak a vázat gyártják.
Van aki erre esküszik van aki arra.
Valamennyi különbség inkább a formatervben,kinézetben,szerviz-alkatrész ellátásban van.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére