Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

én 178cm vagyok, és 19"-os Crux-ot használok... nekem kényelmes, szeretem a hosszabb felsõcsövet, hogy elõre kell dõlni kicsit.

És a nyakad hogy bírja? Hasonló paraméterekkel bírok és nekem egy idõ után fáj....

Teemu

Teemu

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ha az ellenségeid lõtávolságon belül vannak akkor te is.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
én 178cm vagyok, és 19"-os Crux-ot használok... nekem kényelmes, szeretem a hosszabb felsõcsövet, hogy elõre kell dõlni kicsit.

Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy Magellan Crux kerékpárt, de nem tudom, milyen méretûre lenne szükségem.
180 cm vagyok, és eddig egy 20 colos Caprine epic 30-at hajtottam. Olvastam pár helyen, hogy a crux-nak hosszabb a felsõcsöve így kisebb méret is elég. A boltban ahol nézelõdtem van 18, és 19-es méretben. Melyiket válasszam?

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
http://www.bringavar...140&sName=VÁZAK
itt találsz róla írást . szerintem 1értelmü

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szerintem a 19,de ha van rá lehetöség akkor ülj rá mindkettöre és érezni fogod melyik a méreted
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Teemu

Teemu

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy Magellan Crux kerékpárt, de nem tudom, milyen méretûre lenne szükségem.
180 cm vagyok, és eddig egy 20 colos Caprine epic 30-at hajtottam. Olvastam pár helyen, hogy a crux-nak hosszabb a felsõcsöve így kisebb méret is elég. A boltban ahol nézelõdtem van 18, és 19-es méretben. Melyiket válasszam?
Ha az ellenségeid lõtávolságon belül vannak akkor te is.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Szerintetek?

Amelyik a legjobban tetszik, és kapható is a méretedben.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

szép a színe a Cube-nak, sok örömteli km-t vele

Köszi meglesz... nyáron irány az adria :D

drlb81

drlb81

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Ezek közül melyik a legjobb ár-érték arányú a 100 000 körüliek közül? Hosszú aszfalttúrákra és csak ritkán és enyhe terepre szeretnék valami crosst.

merida crossway tfs-ek, kellys axis/neos/exquisite? gepida alboin 500crs, dema merano/imperia, magellan corvus deore, ktm life track/one, gt transeo 3.0,4.0, author stratos/reflex/zenith?
Szerintetek?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szép a színe a Cube-nak, sok örömteli km-t vele

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget és a terelgetést.. végül maradt az a CUBE. MEgvettem és állati szép komoly cuccnak tünik. Most szakad megint az esõ úgyhogy kivárok és megküldöm valahol :)

Thanx

drlb81

drlb81

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Milyen bringát vegyek 80-100 000 körüli összegért? Hosszú aszfalttúrákra kéne. Magyar változó útviszonyok mellett fitness binga nem kényelmetlen? Én valami crossra gondoltam, author, gepida 300 crs, neuzer x-ek stb.. Ezek gyorsak?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem tudom mennyiért láttad most 120 körül van mert akciós..... ezért kéne rácuppanni.... :) De örülök ha tetszik másnak is..sztem isten

valóban szép darab

azt meg Neked kell eldönteni hogy az adott árért a legjobb szereltséget szeretnéd, vagy számít az esztétikum. tuképp érthetõ ha az inkább "szerethetõ" darabot választod.
120 körül tulképp nem rossz vétel. a telója gyenge, de ebben a kategóriban sokkal jobb úgy sem lesz. ha komolyan terepezel úgyis kicseréed a polaris vaqgy a dema rock shox dartját is. ha meg nem akkor jó lesz az a suntur is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Nem tudom mennyiért láttad most 120 körül van mert akciós..... ezért kéne rácuppanni.... :) De örülök ha tetszik másnak is..sztem isten

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Hi...

Nos még mindig nézelõdök és nagyon sokat segítettetek. Köszönöm is.
Megnéztem párat élõben. Merida tényleg nem volt olyan ütõs mint éreztem.
Viszont megfogott nagyon egy CUBE ANALOG 2009-es modell. Mit gondoltok róla? Fehér és Candy zöld :)

Tényleg nagyon szép,de a felszereltségéhez képest kissé drága... A demát érdemes meegnézni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
KULA 06' 27,2 csõvel is keresztcsontszaggatóan merev volt, pedig lezser 90kg-val tolom...mondjuk hülyére fújt gumikkal, ált...

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Hi...

Nos még mindig nézelõdök és nagyon sokat segítettetek. Köszönöm is.
Megnéztem párat élõben. Merida tényleg nem volt olyan ütõs mint éreztem.
Viszont megfogott nagyon egy CUBE ANALOG 2009-es modell. Mit gondoltok róla? Fehér és Candy zöld :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

de egy szûkitõ meg egy 27,2 csõ csodákra képes

Az biztos! A régi Trek bringámon majdnem megvadultam annyira rázott a 34,9-es nyeregcsõvel. Miután beleraktam egy szûkítõvel az itthon lévõ 27,2-es pazzaz csövet, kis túlzással majdnem össztelósnak éreztem a paripát.

amúgy én megnézném ezt
http://www.xfactorne...=20&keszleten=1

Ez meg ennyiért nagyon jól felszereltnek tûnik, jó vétel.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Szerintem a lényeg elmenni, megnézni, ráülni és amelyiken a legjobban érzed magad azt kell megvenni. Használat közben majd kiderül, hogy melyik alkatrész szorul cserére, ha lesz ilyen egyáltalán.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

ezt azért így erõsen átgondolnám.

Hát akkor neked lehet igazad eléggé értesz hozzá, én csak másfél éve kezdem ujra bringázni 10 ev kihagy után ezért amatõrnek számitok.:)

Mikor 1,5 éve elkezdtem keresni milyen gépet is vegyek napokig neten kutattam sok boltot végigjártam egyikbe mondta a fószer "óó aszongya a 10 jó márka között alig van különbség mer csak a vázat gyártják"
Akkor lehet csak rám akart sózni egy elfekvõ modelt.

Amugy érdekelne szerinted mi a rangsor a márkák között,ha lehet egyáltalán rangsor, mer gondolom 1000 dolgot kéne figyelembe venni.