x5 öst
A kezdõlapon, az aktív fórumtémák között nem láttam az elõzményt, azt hittem valaki BMW vásárlás elött itt kér tanácsot és arra jött ez válaszként.
x5 öst
Értve, köszi a véleményt. Még egy kérdés, ha Ti választhatnátok, ugyanazt a bicót SRAM X5 vagy Shimano Deore váltórendszerrel vennétek?
Alapvetõen nem rossz, (nekem a 2008-as van, alig van különbség) én meg vagyok vele elégedve. Ez szerintem kicsit túl van árazva, nézd meg a korábbi modelleket. Pl.
Alig használt! Sokan megvesznek egy bringát olcsóbbat-drágábbat aztán rájönnek hogy még sem használják és csak jelentõs árengedménnyel lehet õket eladni többek közt a gazdasági válság miatt (egy teljesen levegõs teló magában ami használható is eleve 7-80 és akkor hol a bringa többi része)
Becsapás nem a szó szoros értelmében értendõ: egyszerûen többen állították, hogy ez a gép el fog bírni engem és most jönnek elõ olyan dolgok, amik arra utalnak, hogy tán mégsem. Nem feltételezem, hogy szándékosságról lett volna szó. Ahhoz túl sok, egymástól független emberke állította.
De ettõl nekem nem lesz jobb...
de a speciben meg a váz ami sokat ér. inkább jó fejlesztési alap.
Ha lenne Polaris, én is azt venném. De 2008-as már sehol sincs, csak olyan méretben, amit nem visznek annyian (14, 16"), a 2009-es meg elég húzós ár már nekem. A Specialized nem rossz, néztem már, de a Merida villája egy fokkal jobb nála, valamint tárcsafékesek.
pl
Magellan Polaris (2008) ker
Specialized HR XC Sport ker
Magellan Polaris Disc (2008) ker
én 105 kiló vagyok és félelem nélkül fûzetek mavic a317 discesbõl kereket. és terepen is lesz használva
de ha azt nem szeretnéd akkor válassz a dew váz helyett monti vázatr. bár õszintén semmi értelme
Ehhez, illetve ehhez mit szóltok? Magellan Crater helyett nézelõdöm. Most adnak mindkettõbõl 10% kedvezményt, ha elviszed a régi bringádat. Tehát a 20-D ára 96210 Ft, a 40-D pedig 107910 Ft. Vagy jobb alternatíva?