Akkor lefordítom. A dekatlonban ugyanannyiért adják a szart, mint a teszkóban, csak váltórendszer nélkül.
ok
Akkor lefordítom. A dekatlonban ugyanannyiért adják a szart, mint a teszkóban, csak váltórendszer nélkül.

Akkor lefordítom. A dekatlonban ugyanannyiért adják a szart, mint a teszkóban, csak váltórendszer nélkül.de nekem nem kell valto
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A teszkóban ugyanezt kapod váltóval. Az apróban nézz szét.
A teszkóban ugyanezt kapod váltóval. Az apróban nézz szét.ezt a decathlon vitamint probalta vki? munkaba jarni, varosba rohangalni kellene vmi, ami minel igenytelenebb es kevesebb alkatreszbol all.
Decathlon - biciklik - ker
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Üdv Bringások!
Szeretnék venni egy bringát olyan 30-40 körül de semmit nem értek a bringákhoz, és nem akarok a Cora újságból vásárolni.
Lényeg hogy offroad ra kéne szóval csak az összteleszkóposak jöhetnek szóba. Találtam Vaterán 2 bringát az egyik magna a másik strider ''márkájú'' nem tudom ez mond e nektek valamit.
Szóval ha tudnátok mondani/mutatni hogy ennyiér milyen bringát vegyek azt megköszönönném.
Üdv Bringások!
Szeretnék venni egy bringát olyan 30-40 körül de semmit nem értek a bringákhoz, és nem akarok a Cora újságból vásárolni.
Lényeg hogy offroad ra kéne szóval csak az összteleszkóposak jöhetnek szóba. Találtam Vaterán 2 bringát az egyik magna a másik strider ''márkájú'' nem tudom ez mond e nektek valamit.
Szóval ha tudnátok mondani/mutatni hogy ennyiér milyen bringát vegyek azt megköszönönném.
Az elképzelést méltányolom, de meg kell jegyezzem: Az új áruk vásárlásával támogatod csak igazán a legnagyobb tolvajokat, az árukba épített gusztustalan adótartalom révén.
(Sem politizálni, sem kötekedni nem akartam, csak szimplán kikívánkozott belõlem.)
Használt dolgot elvbõl nem veszek... Az eredetük bizonytalan, és én nem akarom tudtom nélkül véletlenül sem támogatni a tolvajokat.
Ezen is gondolkoztam, de mennyiért éri meg használtat venni, és hogy? Teszvesz, vatera kiesik, mert látatlanban kell megvenni, ki sem próbálhatom, hogy jó-e..
Hali, ha komolyabb infót szeretnél
Crossway 20-V / -Lady - Cross Bike - Merida Bikes International
itt találsz.