Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2010. május 17. - 16:45
Írta 2010. május 17. - 14:57
Írta 2010. május 16. - 12:42
Sziasztok!
Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
Merida Matts 40-D 2010 - Ker
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).
Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.
Segítségeteket elõre is köszi!
Rick25
A Fuji elég komoly márka az USA-ból, nézz utána: http://www.fujibikes.com/
A Nevada is ott van a honlapon.
Pontosan milyen terepen mennél? Földúton kirándulnál, vagy zúznál az erdõben?
Írta 2010. május 15. - 21:13
Az apró elsõ oldalán találtam mindjárt egy sokkal jobbat, valszeg több is van csak meg kell keresni õket.
130ért nagyságrenddel jobb bringa, csak a méret nemtom passzol-e
ja elfelejtettem idézni, ez Rick25-nek ment
Írta 2010. május 15. - 19:53
Sziasztok!
Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).
Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.
Rick25
Én ezt választottam 90 ezerért kapom Pilis Sport :: Neuzer :: Neuzer :: Lightning
De ha a tiedbõl kell választani akkor a Merida.
Írta 2010. május 15. - 19:01
csaba8, kérted , hogy ha megjött a Cube-om a németektõl, jelezzem. Nos hétfõn megjött a "csomag", beállítva lepapírozva, csak össze kellett raknom.
Aztán sok ezret bele !
"just chillin killin"
Írta 2010. május 15. - 18:23
sziasztok!
Tudtok nekem oldalakat linkelni, ahol bicajalkatrészek után lehet koslatni? Új és használtak egyaránt érdekelnek. Egyenlõre hajtás. fékek és kerekek érdekelnek. köszi!
Ott fönt az apróhirdetés fül. Ez a legnagyobb apróhirdetõ oldal az országban.
Meg van egy halom online webshop. A teljesség igénye nélkül, ebike, bikemarket, speed-way, bikediszkont, bringabutik.
A sebesség mindent megold.
vendég_major13_*
Írta 2010. május 15. - 18:06
Tudtok nekem oldalakat linkelni, ahol bicajalkatrészek után lehet koslatni? Új és használtak egyaránt érdekelnek. Egyenlõre hajtás. fékek és kerekek érdekelnek. köszi!
Írta 2010. május 15. - 17:54
Írta 2010. május 15. - 15:10
"just chillin killin"
Írta 2010. május 15. - 00:16
INTERSPORT Magyarorsz
Rick25
Írta 2010. május 14. - 14:28
ja hát akkor csapj le rá. baromi szép állapotban van, és ennyiért nagyon megéri.
Bianchi, már csak ezért is.
csak azért kérdeztem mert az a bolt hirdet ilyen 0km-es régi bringákat, amiket mellesleg nem értem honnan szednek.
Németországi raktárakban porosodtak és most bagóért kiszórják én is tudok egy merev montit lx-el szerelve azt hiszem 48-ért van kirakva az üzletbe, új ára 1100€ volt ha jól emlékszem mert még rajta volt a garancia füzet és az árcédula is.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. május 14. - 14:24
Sziasztok!
Korábban már érdeklõdtem itt kerékpár ügyben. Azóta még egy ajánlatot kaptam, ami bár erõsen eltér az eredeti terveimtõl, de azért kíváncsi vagyok rá:
Merida Crossway TFS 500 V
Valóban megérné ezt az árkülönbözetet ez a bringa?
Köszi.
ha belefér, és sokat használos akkor igen
viszont az 52-eshez azért kéne lenni 180 nak
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 14. - 13:32
Korábban már érdeklõdtem itt kerékpár ügyben. Azóta még egy ajánlatot kaptam, ami bár erõsen eltér az eredeti terveimtõl, de azért kíváncsi vagyok rá:
Merida Crossway TFS 500 V
Valóban megérné ezt az árkülönbözetet ez a bringa?
Köszi.
Írta 2010. május 13. - 21:34
Most viszont nem nagyon van olyan bringája amit megvennék,szóval asszem maradok annál amit én találtam:) Úgyis beleszerettem már
Írta 2010. május 13. - 21:25
Írta 2010. május 13. - 21:08
Bianchi, már csak ezért is.
csak azért kérdeztem mert az a bolt hirdet ilyen 0km-es régi bringákat, amiket mellesleg nem értem honnan szednek.
Írta 2010. május 13. - 20:56
Egyébként még sajnos nem az enyém,ezért kértem ki itt a profik véleményét:P
Írta 2010. május 13. - 20:38
ez a gép attól az apróhirdetõben is jelen lévõ veszprémi wiga bringától van?Új szerelmet találtam,ezúttal egy Bianchi személyében:)
amúgy gyönyörû, grat hozzá