Aztán sok ezret bele !
Avval nem lesz hiba....nyomom kegyetlenül. Az elsõ komoly beavatása szilvásvárad lesz:)
Aztán sok ezret bele !
Sziasztok, szeretnék áttérni mountain bikeról városi/országúti biciklire. Múlthéten törtem össze az eddigi kerépkáromat és a szervízben ajánlottak egy felújított versenybiciklit, amirõl nem tudom megítélni, hogy a 60000 Ft irányár reális e, csatoltam pár fotót, hátha segít. A válaszokat elõre is köszönöm!

Sziasztok!
Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
Merida Matts 40-D 2010 - Ker
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).
Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.
Segítségeteket elõre is köszi!
Rick25
Sziasztok!
Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
Merida Matts 40-D 2010 - Ker
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).
Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.
Segítségeteket elõre is köszi!
Rick25
csaba8, kérted , hogy ha megjött a Cube-om a németektõl, jelezzem. Nos hétfõn megjött a "csomag", beállítva lepapírozva, csak össze kellett raknom.
"just chillin killin"
sziasztok!
Tudtok nekem oldalakat linkelni, ahol bicajalkatrészek után lehet koslatni? Új és használtak egyaránt érdekelnek. Egyenlõre hajtás. fékek és kerekek érdekelnek. köszi!
A sebesség mindent megold.
vendég_major13_*
"just chillin killin"
ja hát akkor csapj le rá. baromi szép állapotban van, és ennyiért nagyon megéri.
Bianchi, már csak ezért is.
csak azért kérdeztem mert az a bolt hirdet ilyen 0km-es régi bringákat, amiket mellesleg nem értem honnan szednek.
Sziasztok!
Korábban már érdeklõdtem itt kerékpár ügyben. Azóta még egy ajánlatot kaptam, ami bár erõsen eltér az eredeti terveimtõl, de azért kíváncsi vagyok rá:
Merida Crossway TFS 500 V
Valóban megérné ezt az árkülönbözetet ez a bringa?
Köszi.