Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2010. June 11. - 16:14
1. - Gepida (ez gyerek?)
2. - Gepida
3. - Gepida
4. - Gepida csak nõi: Gepida NEDAO 2009 - Ker
vagy bármi más javaslat?
Posted 2010. June 11. - 13:07
Posted 2010. June 11. - 10:45
Új kerékpár vásárlásán töröm a fejem, és ehhez egy kis segítégre lenne szükségem.
Munkába járni és kirándulásra használnám, szóval a túra kategória lenne szerintem a legjobb. Fontos lenne hogy ne csak aszfalt úton, hanem erdei (dózer, murvás stb) utakon is elboldoguljon vele az ember. Az MTB-ket túl kényelmetlennek tartom, pláne ha több órát teker az ember.
A pénz amit rá szeretnék szánni, max 70.000 Ft. Az egyik tipus amit kinéztem és megtetszett, a Schwinn Csepel Traction. Mennyire jó ez a bicaj? Esetleg valamilyen hasonló?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Posted 2010. June 10. - 18:58
Posted 2010. June 10. - 12:55
186 magas 82 kilós vagyok, volt régen egy full átlagos (ha úgy tetszik auchanos:) bringám, de két éve ellopták. Eddig kibírtam, de most már nagyon kéne egy bringa. Elsõ körben nézelõdtem használtak közt, pl ilyeneket
Ker
évközben egyetem mellett annyit nem használnám, azért nézelõdök ilyen árban.
De nem értek nagyon hozzá, ezért kérdeznélek titeket, hogy ilyen 20-30 között lehet-e kapni jót és megfelelõ méretût, vagy felejtsem el ennyiér?
Használni legtöbbet rossz úton meg aszfalton mennék vele, lépcsõn lefelé, meg ha ritkán eljutok hegyvidékre, pl Szilvásvárad, akkor ott is gyûrném picit, de festés meg ilyenek nem érdekelnek, csak könnyen menjen (régi bringámat olyan volt tekerni mintha egy malmot húznék magam mögött...) meg ne essen szét azért alattam.
Elõre is köszi!
Posted 2010. June 10. - 12:36
Posted 2010. June 10. - 10:45
Esetleg hívd fel a nellát, náluk szoktak lenni jó használt gépek rendszeresen. (nella.hu)
vagy ezt: Ker
Posted 2010. June 09. - 22:15
A fõalkatrészek ugyanazok, kisebb változások vannak csak:
- az idei fényezés az egy színû
- egy kicsit sportosabb nyerget kapott
- szebbek a kerekek
Tehát ha valahol találsz még tavalyit, akkor az is ugyanolyan jó vétel, de tudtommal már majdnem mindenhol elfogytak a tavalyiak, egy-két helyen van már csak.
Ez csak 2 ezerrel drágább, mint az általad írt ár:
http://firstkerekpar.hu/?q=node/42
Kösz a segítgéget.
Utána néztem, és egyre jobban tetszik ez a Kross Hexagon v4.
66 e Ft körül meg is kapnám a 2009-es modellt. Általában a webshopokban még csak ez van.
Nem tudom érdemes e inkább a 2010-es modellt venni, különböznek e v.miben?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2010. June 09. - 17:12
Azért írtam neked inkább cross/trekking vonal kellene. Alapvetõen nagyobb a kerékméretük, kényelmesebbek és haladósabbak. Valamint van rajtuk csomagtartó és sárvédõszem, stb...
Ha már tudod hol és mire akarod használni, miért ragaszkodsz egy másra optimalizáslt bringatípushoz?
Kérdésedre válaszolva: a 40MD-n sportosabb az ülés és egy szinttel jobb a váltószett, + a festésen kívül sok más különbség nincs.
Posted 2010. June 09. - 10:47
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. June 09. - 10:38
Utána néztem, és egyre jobban tetszik ez a Kross Hexagon v4.
66 e Ft körül meg is kapnám a 2009-es modellt. Általában a webshopokban még csak ez van.
Nem tudom érdemes e inkább a 2010-es modellt venni, különböznek e v.miben?
Posted 2010. June 09. - 08:40
Szerintem jól jársz a használttal, fõleg ha kifogsz egy jó állapotban lévõt. Ha meg személyesen is elmész az eladóhoz akkor meg meg is tudod nézni, hogy pl a kormánycsapágynál kotyog-e, vagy a hátsó agy milyen állapotban van. De Még ilyen árnál az ilyen cserék az is lehet bele is férnek. Bõven a keretedbe.
Mármint hátsó agy, kormánycsapágy, esetleg új fékpofa, ha outi között találsz neked valót, akkor 1 egyenes kormány meg ahhoz fék-váltókar.
PL itt egy jó: http://forum.bikemag.../hirdetes-15297
Posted 2010. June 08. - 23:21
Átlagos testtel rendelkezem, 180/70kg.
Szeretnék venni egy olyan biciklit, amivel budapesten belül 25-30as, országúton 30as körüli tempóban kényelmesen tudok hajtani. Ára maximum 80000.
Nem vagyok márkahû, a lényeg, hogy megbízható legyen a gép (picivel nagyobb hangsúly a fékeken)
Ha szükséges valamiféle csere a gyárihoz képest(gumi, pedál-bár az most van spd-, etc.) max +10000-t áldoznék rá.
Egyenes kormánnyal keresnék, és szeretnék rá csomagtartót/ sárvédõt rakni.
Én amennyire utánanéztem, ezt a 3t találtam, de persze mindegyikrõl olvastam rosszakat is, szóval mindenképp érdekelne más javaslat is!
Magellan hydra TX50
Neuzer Courier
Rockrider 5.2
Köszönöm szépen a válaszokat/tanácsokat elõre is!
Posted 2010. June 08. - 20:52
ha biciklit akarok venni, de nem drágát, városban használnám és lány vagyok, akkor melyik lenne a legalkalmasabb??
ez nagyon béna?
BOULEVARD EASY kontr
kellene a segítség, mert nálunk senki nem ért hozzá, és a legutóbbi is hamar tönkrement :S
hát elég nagymamás:)bár nem irtad milyen lány vagy(vénlány) de boltba meg barinöhöz átugrani megfelel szerintem ha szétnéznél a környéken is akkor inkább valami más.
Posted 2010. June 08. - 19:40
Mellesleg azok a bicók, amiket írtam, ár/érték/felszereltségben milyenek? (fõleg a meridára gondolok...) Illetve érdemes-e a 40MD-t elõnyben részesíteni a 20MD-vel szemben?
Posted 2010. June 08. - 18:52
ez nagyon béna?
BOULEVARD EASY kontr
kellene a segítség, mert nálunk senki nem ért hozzá, és a legutóbbi is hamar tönkrement :S
Posted 2010. June 08. - 18:34
Sziasztok!
Hozzáértõ segítségeteket kérném.
Szeretnék venni egy biciklit, kb. 100-120eFt-ot szánnék rá.
Eddig a következõ alternatívákat néztem ki:
Skarpea X400
Merida Matts 20MD
Merida Matts 40MD
180 cm és 80 kg vagyok, leginkább városban használnám, de nem ódzkodom egy kis dimbes-dombos tekeréstõl sem.
Illetve van most Nekem egy ilyenem:
Mali Mamba v
Kicsit lehet sokért raktam ki, de hátha...Ezzel érdemes valamit foglalkozni??
Elõre is köszönöm!
Üdv/G
Hello, ilyen használatra felejtsd el a Montit. Inkább cross kategóriát válassz, nem fogod megbánni.
Azzal haladósabban tudsz közlekedni az aszfalton, de nem ijed meg egy kis földúttól/murvától sem.
Pl:
- Gepida
BikeFun - MERIDA - A KER
Trek ker
Trek ker
Posted 2010. June 08. - 14:34
Segítségek szeretnék kérni, hogy az alábbi bringák közül melyiket ajánljátok:
- Skarpea S250
- Caprine Forest
- GT Outpost
- Gepida Mundo
Vagy esetleg más 65-70 e Ft-ig!
Posted 2010. June 08. - 12:13
Köszi, utánna nézek az általod ajánlottaknak.
Az a baj hogy igazán élõben kellene látnom õket, a kereskedõk többsége meg csak rendelésre hoz.

Sign In
Create Account

Back to top