Narancs-fekete lesz mind!
Jee, tenyleg azok..

Narancs-fekete lesz mind!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni bringavásárlás kapcsán. Cross/Trekking kategóriában gondolkodom, jelenleg egy 2010-es Kelly's Neosom van, amivel meg lennék elégedve, de kicsit melléfogtam a vázmérettel, és az elsõ telót kissé lágynak találom a súlyomhoz. A rászánt összeg kb. 200.000. Nem kell, hogy idei modell legyen, a jó ár/érték arány a fontos. A vásárlás helye a megkötés, mert ücs-re veszem. A felhasználás fõleg munkába járás, és kisebb, 20km körüli túrák aszfalton és enyhe terepen. Ami nem elhanyagolható tényezõ, hogy közel 130 kg vagyok, tehát fontos a jó teherbírás, és lehetõleg ne terhelõdjön túl nagy súly a csuklómra. Az én jelöltjeim most az idei Merida TFS300-D, esetleg az 500-D még beleférne. Esetleg a Berguson honlapján van akcióban tavalyi Kellys Exquisite Disc 183.000-ért. Ehhez is kapcsolódna a kérdésem. Megéri-e ebben a kategóriában tárcsafékesben gondolkodnom, vagy csak szívni fogok vele, és inkább V-fékest válasszak? Elég tapasztalatlan vagyok, így bármilyen más típusra nyitott vagyok, ha azok szerintetek megfelelnek az igényeimnek. Illetve azt szeretném még megkérdeni, kb. mekkora vázméret kell 186-188 cm magassághoz? A segítségeteket elõre is köszönöm.
Szia!
Én inkább ezt ajánlanám az apróból GaryFisher full Deore Lx « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Sokkal masszívabb és minõségibb!
Általában M-es, de némelyik márkából lehet hogy S-es kell, erõsen geometria függõ.