Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2011. May 15. - 09:34
Posted 2011. May 15. - 08:46
kgabus, elsõ fullyként egybõl 140-t mozgó gépek? Persze nincs ezzel gond, csak kérdezem.
120-140 között vacilálok- hátul, elõre pedig jó lenne egy Talas bele. Olyasmi gépet szeretnék, amire nem nagyon kell költeni a jövõben és egy jó darabig elleszek vele. Akkor eddig egy Stumpi, egy Giant és egy Canyon... Lehet végül 127 lesz belõle.
Köszi a válaszokat!
Posted 2011. May 14. - 23:32
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 14. - 22:19
Fék, fékkar, középrész és agyak!!!
Hát nagyon finoman szólva is.....
Sziasztok!
Van egy Caprine Spirit bringám, de úgy érzem itt az ideje, hogy lecseréljem valami országúti/fitnesz kerékpárra.
Nézegettem a Ferrini-nek egy példányát, de nem tudok túl sokat róla. Van valakinek tapasztalata vele esetleg:
Ferrini
Játékos lehet a Dechatlon egy terméke a Forme 3:
Decathlon - biciklik - kerékpárok országúti kerékpár B'TWIN - Forme 3 B'TWIN - országúti kerékpározáshoz a testedzés kedvéért, kiránduláshoz vagy mindennapi közlekedéshez.
Vagy esetleg mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Ezek köyül melyik lenne amúgy a frankóbb?
Árban a Ferrini elég baráti.
Posted 2011. May 14. - 22:03
Amúgy egyáltalán a hazai közutakon lehet ilyen bringákkal közlekedni? Mármint a Ferrini és társai.... ûberkeskeny felnivel és gumikkal... Nem lesz 5 percen belül nyolcas benne?
Kell majd egy jó nyereg, mert garantáltan rázni fog, ahol nincs 100%-san sima út.
Posted 2011. May 14. - 21:51
Nem.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. May 14. - 21:50
Posted 2011. May 14. - 21:49
Posted 2011. May 14. - 21:08
ezek közül én canyont vennék és -szokásáomtól eltérõen
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 14. - 20:34
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. May 14. - 20:29
Posted 2011. May 14. - 19:41
Van egy Caprine Spirit bringám, de úgy érzem itt az ideje, hogy lecseréljem valami országúti/fitnesz kerékpárra.
Nézegettem a Ferrini-nek egy példányát, de nem tudok túl sokat róla. Van valakinek tapasztalata vele esetleg:
Ferrini
Játékos lehet a Dechatlon egy terméke a Forme 3:
Decathlon - biciklik - kerékpárok országúti kerékpár B'TWIN - Forme 3 B'TWIN - országúti kerékpározáshoz a testedzés kedvéért, kiránduláshoz vagy mindennapi közlekedéshez.
Vagy esetleg mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Ezek köyül melyik lenne amúgy a frankóbb?
Árban a Ferrini elég baráti.
Posted 2011. May 14. - 18:58
Helló köszönöm szépen,Bakonyban lakom ezért kapna mindent a bringa néztem a cross bringákat csak sajna a kerekek miatt nem tetszenek
Pedig mtb helyett mindenki ezt a típust mondja hogy ilyet vegyek
Szia.
Ezt pár napja más is mondta,h a kerekeik nem tetszenek,ezért nem nagyon venne olyat.Hát nem tom,sztem semmi különös nincs a kerekükkel,vékonynak nem mondanám,sztem olyan közép vastag lehet...Amúgy ha visszalapozol egyet-kettõt,pontosabban most ahogy nézem csak egyet kell,ott Bikertigger linkelt is egy gumit,h olyan széleset is lehet rá tenni.És még +-ba mondott egy két dolgot.Nézd meg azokat is.(még (monti) bicajokat is linkelt:))
Posted 2011. May 14. - 14:56
Szia.
Megpróbálok segíteni,mivel pár hete én is ilyen cipõben jártam még.Én olyan bicajt vettem,ami aszfalton és enyhe terepen is elboldogul,a szavaidból azt veszem ki,h te is ilyesmire használnád.Szóval nekem Cross típusú bringám,van,ami annyit jelent,h a kereke vékonyabb,h az aszfalton könnyebben-gyorsabban lehessen vele menni,ugyan akkor még így is kb. elboldogul ott,ahol a hasonló katos montik.
Mivel még én is igen kezdõ vagyok,így nem tudok/akarok ajánlgatni,úgyhogy csak azt mondom,amit nekem is mondtak:nézegesd az aprót( Nyitólap ) és nézegesd a véleményeket,értékeléseket a kiszemelt cangáról.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Helló köszönöm szépen,Bakonyban lakom ezért kapna mindent a bringa néztem a cross bringákat csak sajna a kerekek miatt nem tetszenek
Posted 2011. May 14. - 14:36
gondolkodom életem elsõ össztelós vázának a megvásárlásán, de sajnos semmi tapasztalatom nincs a fullykkal. Amik eddig szóba jöttek:
- Giant Trance- elsõsorban a Maestro miatt
- Specialized Stumpjumper FSR
- Canyon Nerve AM vagy XC
- Merida 120-140
- Radon Slide AM 140
Az lenne a kérdésem, hogy a felfüggesztés szempontjából melyik technológiai megoldás a legjobb? A Maestro-ról ódákat zengenek (hajtáshatékonyság, fékfüggetlenség, lineárisan keményedik fel,...), tényleg ennyire jó és veri a többit?
Köszönöm a segítséget elõre is!
Posted 2011. May 14. - 09:11
Új biciklit szeretnék venni, de nem igazán tudom, hogy milyet. Max. 55-60 ezer lenne rá, nagyrészt aszfalton és könnyebb terepen használnám. Mit javasoltok?
Köszi
Posted 2011. May 13. - 20:40
Sziasztok szép napot. Hol hüle vagyok a bringákhoz és segítséget szeretnék kérni.
Szeretnék egy bringát venni max 70-75000 ft ért de ez már a plafon nagyon.
Amire használnám az túra földúton mûúton szóval vegyes használat de nem versenyszerûen.
Milyen márkák amiket érdemes venni? Illetve ebben a kategóriában mennyire tartós pl a teleszkóp?
Segítségeteket elõre is köszönöm. Szép napot
Szia.
Megpróbálok segíteni,mivel pár hete én is ilyen cipõben jártam még.
Mivel még én is igen kezdõ vagyok,így nem tudok/akarok ajánlgatni,úgyhogy csak azt mondom,amit nekem is mondtak:nézegesd az aprót( http://apro.bikemag.hu/ ) és nézegesd a véleményeket,értékeléseket a kiszemelt cangáról.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Posted 2011. May 12. - 17:20
Szeretnék egy bringát venni max 70-75000 ft ért de ez már a plafon nagyon.
Amire használnám az túra földúton mûúton szóval vegyes használat de nem versenyszerûen.
Milyen márkák amiket érdemes venni? Illetve ebben a kategóriában mennyire tartós pl a teleszkóp?
Segítségeteket elõre is köszönöm. Szép napot
Posted 2011. May 12. - 14:01
Üdv!
Ezzel szemezek:
KTM strada cx
Mi a véleményetek errõl ? :-)
Mennyire érdemes lealkudni az árat, vagy jó ez a 25 érte ? Postával 26...
én a szingó miatt csak akkor venném meg, ha rögtön peremesre ki is cseréled a kerekeket, mert egy defekt is törheted a fejed, hogy mi lesz. a peremeset meg magadnak javíthatod, túl nagy hozzáértést nem igényel. városi használatben meg a defektnek nagyobb a rizikója.
Posted 2011. May 11. - 21:32
Ezzel szemezek:
KTM strada cx
Mi a véleményetek errõl ? :-)
Mennyire érdemes lealkudni az árat, vagy jó ez a 25 érte ? Postával 26...

Sign In
Create Account

Back to top