Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
megszuletett a dontes. focus whistler -=info=-. a heten hozom el, aztan egybol telo csere lesz. en erre gondoltam. velemeny?

rebuy

rebuy

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!Egy kérdsem lenne amire elfogultság nélküli válaszokat várok:gt agressor 3,0 vagy merida miami!
A segítséget köszönöm!

diagram

diagram

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Kerékpár vásárlás elõtt állok. 80 ezret tudok rászánni. Általában városban, enyhébb terepen használnám. Néha kisebb túrákat (60 km) is megtennék vele.

Egy GT Transeo 4.0-t néztem ki. Mi a véleményetek róla? Felszereltségben van jobb ezen az áron?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
mivel itthon nem túl nagy intenzitással forgalmazott márka, így nem hiszem hogy túl sok tapasztalat lenne.

a telója meg a hajtómûve nem túl erõs darabok, a telója a polarisnak mindenképp jobb. ahelzett hogy feldobták egy parasztvakító xt hátsóvaáltóval rakhattak volna bele legalább egy rs dartot.

ahelyett a tektro tárcsafék helzett meg inkább vmi v-fékes modellt keresnék.

de ha szóba jön külföldi rendelés ennél jobbat nem nagyon találsz

http://www.canyon.co...ike.html?b=2050
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
senkinek semmi tapasztalata, velemenye nincs a focus fat boyrol?

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

ha olyan bicót keresel, ami jó pár évig bírja terepen, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor ez így üti egymást :) mondjuk 150k-ért már kapsz egész jó bicajt.

ugy ertem a sokat koltest, hogy nem akarok tul draga bicot venni. a terepet sem ugy kell erteni, hogy utom vagom. a kornyeken szeretnek erdei utakon bicozni, es nem akarok minden tura utan szerelni, meg valtot allitani. egy stapabirobb gepet szeretnek, amivel jol esik a tekeres, es nem okoz gondot egy ket varatlan godor. a tudasomhoz kepest boven sok is egy ilyen kaliberu bico, de nem szeretnek "gagyit" venni. "tul szegeny vagyok ahhoz, hogy megvegyem az olcsot..."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

erdore valo bico kene hobbi celra. utcara van bicom. a shred az ugrabugra vaz? mivel nem az eletem a biciklizes, ezert tul sokat nem szeretnek kolteni ra. olyan bicot keresek, ami jo par evig bicikli marad. focusokat tudok olcsobban szerezni, ezert nezegetem ezeket.
olyan 100-150k korul gondolkozom.

ha olyan bicót keresel, ami jó pár évig bírja terepen, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor ez így üti egymást :) mondjuk 150k-ért már kapsz egész jó bicajt.

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
nem jobb ennyi penzert a fat boy? a kellys araban lenne, es azon mar hidraulikus tarcsafek van. a linkelt oldalon a specification ful alatt vannak a parameterei.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

erdore valo bico kene hobbi celra. utcara van bicom. a shred az ugrabugra vaz? mivel nem az eletem a biciklizes, ezert tul sokat nem szeretnek kolteni ra. olyan bicot keresek, ami jo par evig bicikli marad. focusokat tudok olcsobban szerezni, ezert nezegetem ezeket.

a shred az ugrálós.

ilesmik amik nem rossz vételek pl. viszonyyításképpen

:::BigBike:::

:::BigBike:::
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
Te most ugrálós biciklit szeretnél, vagy ilyesmi cc/túrázosat ?

útóbbi esetben a shredet felejtsd el. elõbbiben ezeket.
szal mire szeretnéd használni, és mennyit tudsz/akarsz rákölteni ?

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
tobbet nem tudok igy hirtelen a bicorol. az allapota jo, vigyazva volt ra. az ertekbecslos topicrol nem tudtam.
gondolkozom uj bicon is. FOCUS bringakat nezegettem meg:

FOCUS WHISTLER
FOCUS FAT BOY

bar nem ismerem ezeket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
shred kb sose volt 18-as, 17,5-es is 2007 ben utoljára, azóta 17-es a legnagyobb. de ahoz is kell bó 185 fölött lenni hogy ne legyen nagy..
amúgy ez igy elég kevés infó (évjárat, teló, mikori deore hmû és egyebek ) de kiindulva abból hogz 17,5 az a 18 az 4 éves minimum, kis szerencsével kellõen szét is van ütve. 70-75 nél nem hiszem hogz többet érne,l ha jó állapotban van.

de van amúgy értékbecslõs topik, ez inkább oda fért volna.

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
sziasztok!

van egy bico, amit kineztem magamnak. neten nincs fonnt, ugyhogy kepet nem tudok mellekelni. legyszi mondjatok ra egy realis arat.

vaz: KONA SHRED 18" (a v-fek konzolok le lettek vagva :( )
e. valto: LX
h. valto: LX
hajtokar: DEORE
fekkar: LX
valtokarok: LX
e. fek: BB 7 (mechanikus tarcsa)
h. hek: HAYES 4 (mechanikus tarcsa)
e. kerek: ?USA ....?
h. kerek: WTB
teleszkop: MARZOCCHI BOMBER ...
fogaskoszoru: SRAM (9-es)

a telo es a kerekek tipusat nem tudom pontosan. a lanc is valami jobbfajta. csapagyazottak a gorgok. ipari csapagyas agyak (bar ez nem tudom mit jelent). jo terep gumikkal 26x1.95. jagwire bowdenek, kulacstarto, elso + hatso villogo.
mennyit erhet a bringa?

r0hamkuka

r0hamkuka

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!

Külföldön voltam meózni ezért nem jutott idõm rá, de mindenképp meg akartam köszönni szabop27, Bikertigger, és Dormi -nak hogy segítettek a bicaj választásban. (elnézést, ha valakit kihagytam és természetesen neki is THX!) Végül a befutó a Corractec x-Vert Cross lett, amit Szabop27 ajánlott. Nagyon király! 1 valamit még lehet, h veszek rá: olajos tárcsa fék. No nem azért mert kell, mert a Shimano V fék tökéletesen elég, arra amire használom, de sokkal jobban néz ki egy ilyennel felszerelt bicó. pimp my bike :)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Beszéltem ma egy bringa boltos szakival . Õ ebben az értékben azt mondta Gt vagy Kross esetleg Kellys bringa amit õ venne.
A kellysre van meg -18% a Kross ra -10

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ehhez a magassághoz a 26-os bringa még nagy, inkább 24-es, bár 1-2 év múlva cserélheted nagyobbra.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
hy 10 éves 35kb 138cm hosszú hajú

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

sziasztok szeretnék a lányomnak venni egy használt nöi montit 40-60 eft között ha vki lát esetleg vmit linkelje be pls,tx

hali!

nagyjából írd le a lányod "paramétereit", mert anélkül elég nehéz tippet adni. úgy értem, ha pl 20 éves és a helyi kosárcsapatban játszik 185cm magassággal, akkor más a helyzet, mintha 13 éves és 150cm :)

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
sziasztok szeretnék a lányomnak venni egy használt nöi montit 40-60 eft között ha vki lát esetleg vmit linkelje be pls,tx