én is segítséget szeretnék kérni, méghozzá országúti ügyben. szeretnék venni egyet, akár újonnan, akár használtan. nagyon sokat hajtanám, néha kifejezetten hosszú edzésekre, sérülés miatt a hosszútvávfutást cserélem bringára. milyet ajánlotok? pénzügyileg max 200-at tudnék rászánni. igazából azt veszem észre, hogy hasonló felszereltségû bicajok közül a karbon villás-vázas cuccok legalább egy százassal többe kerülnek, de nem vagyok biztos, hogy megéri ezt a felárat. sajna nem értek hozzá, így eléggé fenn áll a veszélye, hogy hülyeségre dobok ki egy valag pénzt... egyébként én a nehezebb bringás kategória vagyok a nyolcvanhat kilómmal, tehát valami masszív gép kellene masszív felnikkel.
elõre is köszönöm a tippeket
Full karbont nem kell akkor venned, de lehet olyan vázszett megoldás, hogy az elsõ villa viszont az, van akinél ez észrevehetõ javulást jelent. 200-ból újak közül is lehet jókat kifogni, de ilyen árban, fõleg, hogy nem vagy a használt ellen, inkább arra mennék rá. Bikemag aprót ajánlom, jókat lehet kifogni itt is.
Használt Bianchi mondju, de sztem Specialized is van ilyen árban jó, Trek, Merida, Cube, Moser.

Sign In
Create Account

Back to top