A hervisben 43e Ftért vettem egy Balance 3.1et, szerintem az egy fokkal jobb választás volt annyiért, mint ez a Montana 60ért. Szimplafalú felnivel ugráltam heteket és bírta elég jól, elég sokáig. Az, hogy szimplafalú felni, nem azt jelenti, hogy az elsõ úthibánál kettétörik. Ezzel a bringával max annyi lesz a személyes kapcsolatot, hogy egy hónap után kidobnád. Volt ilyen villám, 2 hónap alatt egyszer véletlenül megindult, én meg azt hittem, hogy eltörik. Sokat nem várnék ettõl a bicótól. Nekem full használt cuccokból készült a bringám, de mégis megvan a személyes kapcsolat. Szeretem így, ahogy van. Ha gondolod vedd meg, de én inkább gyûjtenék még. Ha meg nem tetszik a véleménye másoknak, akkor miért kérsz tanácsot? Elég sok pénzt kidobtam az ablakon, mire rájöttem mit érdemes megvenni és mit nem és sajnos a normális cuccoknak ára van, még használtan is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Started by
Guest
, 2002. March 28. 19:03
Posted 2011. July 03. - 21:42
Posted 2011. July 03. - 21:22
Hmm...nagyon sok fórumon, nagyon sok témában regisztrálva vagyok és olvasok/írok sokat...valaki itt kérdez valamit, le se szarjátok. Leírja mennyi pénze van, persze hogy drágábbat ajánlotok, mindent leszóltok, csak a leoltás megy. Lényegében nekem pl. zéró segítséget adtatok. Majdnemhogy egy tõlem hozzáértõbbet kellett nekem az amatõrnek meggyõzni, hogy az azért nem olyan rossz vétel...Érdekes egy fórum ez. Látom a klikkesedé itt is jelen van, egy két okostojás elírdogál egymásnak, persze ezt csak az emelt szintû hozzáértõk értik meg egyébként is, aki meg 300 ezer forint alatt vásárol bicót az a szemetekben senki...sznob egy társaság.
Posted 2011. July 03. - 20:00
150 körül már sokkal komolyabb bicót vehetsz, pl:
Attention 2010
Azért, ezért az árért a Ledaer fox sem rossz, és most max, ennyit tudok költeni.
Posted 2011. July 03. - 19:42
150 körül már sokkal komolyabb bicót vehetsz, pl:
Attention 2010
Attention 2010
Legalább azt írja meg valaki, hogy a 125 ezer forint az jó ár érte?
Posted 2011. July 02. - 08:39
Posted 2011. July 01. - 21:44
Az elvi kérdéseddel csak azért nem értek egyet mert egy új bringám volt az elsõ most sem újat fogok venni hanem egy teszt bringát. 3 hónaposan csak hétvégén használtat 500-700km -el az eredeti ár 66%-ért.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. July 01. - 20:36
Sztem. nagyon elbeszélünk egymás mellett... Hobbi MTB amit keresek, nem versenyekre akarok nevezni és nálam elvi kérdés, hogy új legyen. Igaz az autómat "már" 4 évesen vettem (igaz elsõ tulajtól szalonból-szervízkönyvvel), de azért az egy kicsit más.
A bicónál olyan személyesebb a "kapcsolat" és több a hiba lehetõség, esetleg nagyobb lehet az elhasználtság mértéke is...
A bicónál olyan személyesebb a "kapcsolat" és több a hiba lehetõség, esetleg nagyobb lehet az elhasználtság mértéke is...
Posted 2011. July 01. - 20:22
Eladó Gepida Sirmium 09, alu, elõl-hátul tárcsafék « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
60k HUF, alázza akármelyik áruház verdáját
KONA CINDER CONA « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
47k HUF, gyönyörû strapabíró retro gép, csak egy merevvilla kell bele ha esetleg a teló vacak
Kamikaze - Full Shimano LX - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
30k HUF, ugyancsak egy szép retro gép, fékszett csere ránézésre és kész is
Merida MTB « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
80k HUF, modern gép
Méreteket nem néztem, csak jelzésképpen dobtam pár gépet, mielõtt valami kacatot vennél.
60k HUF, alázza akármelyik áruház verdáját
KONA CINDER CONA « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
47k HUF, gyönyörû strapabíró retro gép, csak egy merevvilla kell bele ha esetleg a teló vacak
Kamikaze - Full Shimano LX - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
30k HUF, ugyancsak egy szép retro gép, fékszett csere ránézésre és kész is
Merida MTB « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
80k HUF, modern gép
Méreteket nem néztem, csak jelzésképpen dobtam pár gépet, mielõtt valami kacatot vennél.
Posted 2011. July 01. - 20:12
Szerintem meg a duplafalú felni miatt már megéri, mert a decathlonosba az rögtön cserére szorulna - vagy 2 hetente járhatnék szervizbe a nyolcasok miatt -, akkor pedig már ugyanott lennék, vagy inkább még többe is kerülne... +azt nem írtam, de nekem ez egy 5000Ft útiköltség is autóval, szemben a másikkal az helyben van (Salgótarján)...ha bármi van vele, helyben garanciában megcsinálják, ezt meg hordhatnám pestre, ha bármi van. Mindent összevetve sztem. ez így jobb vétel nekem.
Egyébként túl nagy segítséget itt nem kaptam, nem is tudom miért vártam ezt...
Egyébként túl nagy segítséget itt nem kaptam, nem is tudom miért vártam ezt...
Posted 2011. July 01. - 19:30
szvsz nem
Posted 2011. July 01. - 19:21
Posted 2011. July 01. - 18:59
A decathlonos bringák elég jó bringák átlag közlekedõknek. Azért azt nem kell a tecsós, meg ocsonoshoz hasonlítani.
Ott virágozz, ahova elültettek!
Posted 2011. July 01. - 18:01
Posted 2011. July 01. - 15:36
Szia nekem egy kross level A2 disc van. Most már kezd össze állni minden a bringán. Fékek jók. Tudom nem 50ezres tárcsafék de jó.
A bringa nagyon szép. Tegnap láttam egy hexagon V6 típusú szamarat az is nagyon szép.
Rosszat nem tudnék mondani a kross márkára. Kezdetben voltak gyerekbetegségei amit beállítással meg lehet oldani.Talán annyit hogy javításnál hibát nem találtak de én cseréltem rajta egy pár pedált.
De több ismerõs vitte be az új bringákat pl ilyen olyan zörgéssel. Azok nem kross márkák voltak.
A bringa nagyon szép. Tegnap láttam egy hexagon V6 típusú szamarat az is nagyon szép.
Rosszat nem tudnék mondani a kross márkára. Kezdetben voltak gyerekbetegségei amit beállítással meg lehet oldani.Talán annyit hogy javításnál hibát nem találtak de én cseréltem rajta egy pár pedált.
De több ismerõs vitte be az új bringákat pl ilyen olyan zörgéssel. Azok nem kross márkák voltak.
Posted 2011. July 01. - 14:55
Sziasztok!
Eldõlt a dolog, viszont csak hétfõn lesz meg a zsetonom, így elrakattam. Szeretnék tõletek megerõsítést kérni, hogy nem veszek hülyeséget, hobbi célra...
Egy Montana PRISMA Alu. lenne a jelölt, lealkudtam 60 ezerre.
Vélemények? A decathlonostól jobb választás?
Eldõlt a dolog, viszont csak hétfõn lesz meg a zsetonom, így elrakattam. Szeretnék tõletek megerõsítést kérni, hogy nem veszek hülyeséget, hobbi célra...
Egy Montana PRISMA Alu. lenne a jelölt, lealkudtam 60 ezerre.
Vélemények? A decathlonostól jobb választás?
Posted 2011. June 30. - 20:41
Posted 2011. June 30. - 20:25
treking outi monti? netalán tricikli?
Posted 2011. June 30. - 19:56
Sziasztok! Segítsetek a bringa vételben, hogy 100 ezer forint körüli összegért milyen gépet érdemes venni, eddig néztem Kross és Genesis bicajokat, a Magellanok jók? Pécsen hol érdemes körbenézni?