(Ez még a hirdetés képe; a gyári helyett egy OEM mindennélküli Float van benne)
Ja, és így már 14,1 a gyári 15,2kg helyett.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Eredendõen a One Fourty kellene, vagy az O Five(még erõsebb az eleje, és papíron még kevésbé keményedik fel fékezésnél), de az anyagilag esélytelen
Sziasztok!
mint gondoltok az alábbi kerékpárról érdemes meg venni?
Megbízható az eladó vajon?
Vasárnapig alkalmi 360.000.- M-es GIANT TRANCE X FULLY « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Közben az alábbit magamnak néztem, beszéljetek le róla
One Twenty tfs 400 D
szerk: Alternatíva?
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy én 1 elég súlyos ember vagyok/120kg/:),és olyan MTB-t szeretnék venni ami bírja ezt a súlyt,és fõleg városban,de azért terepen is szeretném használni,de nem vagyok egy elvetemült fanatikus elsõsorban csak A pontból B-be a cél ill.max kissebb túrák,és olyan 100E HUF környékén gondolkozom...Tudom,hogy ez 1 fanatikus bringásnak nagyon kevés pénz,de amint írtam én nem a fanatikusság miatt bringázom elsõsorban..És tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni,hogy mire figyeljek ill.esetleg vmilyen típust vagy márkát tudnátok-e ajánlani?Ill. még azt szeretném megkérdezni,hogy mi a véleményetek az új kontra használt bringákról?Tehát,hogy kilehet-e fogni jó használt bringát vagy inkább újjat kéne venni?Minden segítséget elörre is köszönök!
Üdv:András
Wilier 360-ról van most leárazva 300-ra a bikeexpresszen.
Ez a Wilier, ami a honlapjukon van Campa Centaurral szerelt, de ezt nem is kapod meg 300-ért.
Scott S30 ahogy látom 105 és Tiagra keverten. A hátsó váltó 105.
Amúgy BMC-t ajánlottam másik topicban: Evans Cycles | BMC Road Racer SL01 2009 Road Bike | Online Bike Shop - Mondjuk most a honlap ahogy látom pont nem mûködik.... -.-' Bár ennek az ára is 320, szóval több, de gondoltam megpendítem.
La Triestina
Én ebbõl sokat nem tudok kivenni.
Scott kerékpárokkal mi a helyzet 300 körûl? SCOTT Speedster S30 ez mennyire jó? Még kezdõ vagyok és ezért kérdezlek titeket.
Triestinát, amit én gugliztam (wiggles), azon is 9-es tiagra van.
Köszönöm a gyors választ! Gianthez 105 szett van. A triestina szettjét nem ismerem. Megbízható?
Mindenki pillanatok alatt akar meggazdagodni. De amúgy KTM-re ez kifejezetten igaz. Mostanság a Canyonoknak viszont baromi jó áraik vannak.