örülök, hogy eldöntöttétek, hogy lassú vagyok lefelé és nem tudok bringázni.
örülök, hogy ez tisztázódott.

na megpróbálom mégegyszer. azért kellene össztelós, mert az kényelmesebb a lefeléken. és leszarom, hogy gyorsabb vagy lassabb. mert ezt is írtam. nem versenyzem, nem akarok gyorsabb lenni. ne rázzon, meg merjek vele egykét nagyobbat is ugratni. mindegy, hagyjuk, majd kipróbálok egyszer egyet aztán kitapasztalom magamnak.
ha komolyan érdekel tesztelési lehetõség, akkor:
Tesztbringk - Alpinbike.humessze van Szegedtõl, de hát na.
Kényelmesebb és gyorsabb is lefelé egy össztelós. Itt mindenki dh-s arc lefelé, nem kell mindig mindenkit komolyan venni
Én elsõsorban a kényelem miatt vettem anno Epic-et, béna vagyok lefelé, de sokat gyorsultam vele...a Mojo-val meg aztán még egy nagyságrenddel jobban megyek le. Szóval tetszeni fog az össztelós, a várt szempontjaid alapján.
a legelsõ össztelós vázam vásárlása elõtt nekem azt mondták, hogy vagy kényelmesebb, vagy gyorsabb. ha kihasználod az össztelós váz tartalékait, akkor már nem lesz igazán kényelmes, de gyorsnak gyors lesz.

az átlagos képességû bringás úgy lesz gyorsabb az össztelóssal, hogy nem a saját képességeinek határait tágítja (értsd: fejlõdik), hanem a bicaj tudását használja ki, aztán ha a képességeinek határára ért, jön a pofáraesés. haveri körben ezt látom.