Köszönöm mindenkinek, akkor hagyom is a fenébe az elképzelést, talán majd egyszer ha úgy alakul visszatérek rá. Merevre tudnátok adni valami tippet vázra és villára ( ha mutattok egy komplett összerakott kerékpárt azt se bánom, megvásárolgatom belõle a dolgokat darabokban )? Igazából elég vegyes ember vagyok bicózás terén, túrákon ugye jól jön ha nincs nagy súlya a gépnek, de gyakran rám jön az 5 perc, kis szolidabb letöréseket, ugratókat bírnia kéne, úgyhogy ha tudtok, ennek fejében adjatok tanácsot! Azért ne gondoljátok, hogy nagy megszállott vagyok, nem halok bele ha nem a legpuhább a rugózás meg egyebek, nem telik sajnos a legjobbakra, jó ár/érték arányú cuccokat keresek.
Az elõzõ kommentemre: a Giant oldalán láttam a Yukon fx nevû bicót, meg aprón a trance x5-öt, gondoltam annyira nem vészes az áruk újonnan, gondoltam a váz talán meglenne használtan, pár évesen kevésbõl. De értem amit mondtok, inkább merevbõl jót mint össztelósból gagyit, csak gondoltam leírom, hogy jutottam el odáig.
Köszönöm a gyors reagálást!