Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11932 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

megnézem ezt az oldalt de 1000 eu alatt nem nagyon találtam bringát, te melyikre gondoltál?

1000 euro az kb 300.000 Ft, nem? Egyébként most úgy látom, hogy a canyon "trükközött" egy kicsit és egyel lejjebb tolta a szereltséget (a 999 eurós 6.0 szerintem korábban Ultegra szinten volt).
Mostanában ezt is ajánlotta valaki. Ezek a vázak szerintem kb. a Merida szintjén lehetnek, de lényegesen jobb vétel.
RR Roubaix 1.0 - Rennräder - Sportwelt Rad - SPORTWELTEN-Hervis
RR Roubaix Ltd. - Rennräder - Sportwelt Rad - SPORTWELTEN-Hervis
Illetve itt is nézelõdhetsz.

Rose Versand Fahrrad Shop MTB Mountainbike Rennrad Trekkingrad Triathlon Fahrrad-Versand, e-bikes

partizan

partizan

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
megnézem ezt az oldalt de 1000 eu alatt nem nagyon találtam bringát, te melyikre gondoltál?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

sziasztok

országúti bringát szeretnék 250 000 - 300 000 körül. Kezdõ vagyok de lelkes:)
Érdemes külföldrõl vásárolni? Ha igen honnan?
Két bringát néztem

Merida Road Race Lite 904 COM 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kelly's IRC 3.9 - Kelly's 2011 road racing kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Ha megosztanátok a véleményeteket azt megköszönném

Érdemes külföldrõl rendelni. Leginkább ezt.

Canyon | Homepage

partizan

partizan

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
vélemény a két bringáról?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

De, és nézem is a bikemagot de kicsit veszélyesnek tartom a használtat mert nem értek hozzá

hát ja, úgy tényleg veszélyes. annak idején én is ezért nem mertem használtat venni. meg aztán ha bemész egy boltba jó esetben van normális szolgáltatás is a bringa mellé.

partizan

partizan

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
De, és nézem is a bikemagot de kicsit veszélyesnek tartom a használtat mert nem értek hozzá

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

sziasztok

Két bringát néztem

Merida Road Race Lite 904 COM 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kelly's IRC 3.9 - Kelly's 2011 road racing kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

használtban nem gondolkodsz? vannak elég jó vételek, szerintem érdemes körülnézni.

partizan

partizan

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
sziasztok

Két bringát néztem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Személyesen láttam az egyik legnagyobb nevû hazai kereskedõnél 192centire eladni az M-es bringát
A konkrét esetben a vevõ magának választott vázat és építette

off
azért nekem is volt olyan esetem, mikor olyan helyen dolgoztam. bejött a srác, kb karcolgatta a 2 métert. a bökkenõ az volt hogy a dörtös haverjával volt aki persze okosabb, mint 3 eladóféle a szagüzletben. kb 3/4 óra rábeszélésbe került, hogy legalább 18-ast vegyen, ne 16-ost.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
http://forum.bikemag...okrol-2-a-2234/

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Kellene fekete listás boltok téma a bikemagen belül.

Szerintem trollmód rengeteg nem valós dolog is belekerülne

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nem bánnám, ha ilyenkor kikerülne a neve is...

Kellene fekete listás boltok téma a bikemagen belül.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Nem bánnám, ha ilyenkor kikerülne a neve is...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Személyesen láttam az egyik legnagyobb nevû hazai kereskedõnél 192centire eladni az M-es bringát
A konkrét esetben a vevõ magának választott vázat és építette

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
a hét éves húgomnak is ajánlottak 26os kerékméretû bringát.. "letojjuk a nyerget, oszt már jó is." a KERESKEDÕ leginkább kocsmáros és gondolta nyit egy bringaboltot is. cube, merida.. és a város tele van megfeszített emberekkel, akik hasalnak a bringájukon. az átlag meg azt látja, hogy ha drága, akkor az már csak jó lehet. mosolyog az eladó is, hátba is veregetnek, de azt már nem mondják el, hogy x kilométer, vagy x hónap után tessék szépen visszahozni.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Zé, pont ezt akartam mondani.
Bár ha a felhasználó volt,aki magának választott, akkor pont mindegy milyen bringán villog...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ki volt az a "hozzáértõ" eladó és melyik üzlet aki egy millás bringát rossz méretben ad el? Elsõ körben próbálj meg egy rövidebb és egyben meredekebb kormánystucnit.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

jakuza33

jakuza33

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok.Lenne egy kérdésem amiben kérném a segítségeteket.Nekem van egy Cube AMS HPC Teamline 18"-os össztelós karbon bicóm Júniusi a gépem kevés km-el és nagyon szép egyedileg épített cuccokkal.Fóliázott vázzal,de sajna az én 165cm-el nagynak érzem a vázat és sokat fáj a derekam.Szeretnék egy másik bicót és nem tudom mit vegyek helyette.Nekem tetszik a Kellys Hacker 2011-es citromsárga gépe, de nem ismerem és infó kéne meg érné-e erre cserélni a Cube-om.Vagy ki mire cserélné persze ez mind elméleti kérdés még, mert el is kéne adni:)Csere is érdekel ,de csak új vagy minimum olyan állapotú mint az enyém.Vagy csak vázat cseréljek , de milyet ??Elõre is köszönöm a válaszokat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget

egy sorral feljebb: canyon.com (vagy roseversand.de) pl. azoknal jobb ar/ertek aranyu cangat nehez talalni.

gergo001

gergo001

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget