Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2012. április 20. - 09:48
Írta 2012. április 20. - 07:33
Neked mi a véleményed? te ismered ezt a cseh márkát?
annyira emlekszem, hogy egy nagy standjuk volt, es feltunoen szep bringakat allitottak ki.
Írta 2012. április 20. - 07:32
Vagy 17''-os.Fully=osszteleszkopos. A meretet nem tudom biztosan, vaz es testalkat fuggo, 174 centihez talan egy M-es.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. április 20. - 06:07
Köszi a választ. Mit jelent az hogy fully? 174 cm magas vagyok, milyen méret kell nekem?
Fully=osszteleszkopos. A meretet nem tudom biztosan, vaz es testalkat fuggo, 174 centihez talan egy M-es.
Írta 2012. április 19. - 22:00
ha nem ereztem volna annak, nem reagaltam volna ra. meg nem is kritikanak szantam, hanem javaslatnak, hogy nezz meg egyszer egy ilyet... en is csak lestem, hogy mennyi szep bringat gyartanak olyan neven, amirol sose hallottam.
Írta 2012. április 19. - 21:59
elõször is tisztázni kell, hogy milyet szeretnél. a belinkeltek között van egy-két 29er is, a cannondale pl. ami amúgy 280ezerért igen soknak tûnik, alivio cuccokkal meg rst telóval. ennyi pénzért az apróból olyan bringát veszel, hogy ihaj én ilyen ismeretlen cseh márkákkal nem próbálkoznék. nem mondom h. rossz mert nem ismerem, de ha ennyit kiadok, akkor biztosra megyek. persze használttal meg nem lehet biztosra menni, de ha megmondod h milyen méret kell, akkor lehetne mazsolázni az apróból.
néhány példa:
1
2
3
én ennyi pénzért tuti a rocky mountaint venném, nem tudom gondolkodsz-e fullyban. ezek csak példák, nem tudom mekkora váz kell neked. üdv
Írta 2012. április 19. - 21:18
ha nem ereztem volna annak, nem reagaltam volna ra. meg nem is kritikanak szantam, hanem javaslatnak, hogy nezz meg egyszer egy ilyet... en is csak lestem, hogy mennyi szep bringat gyartanak olyan neven, amirol sose hallottam.
értem. én csesztetésnek éreztem, de ezek szerint nem az volt. akkó bocs
Írta 2012. április 19. - 18:46
azt mondtam, hogy én nem próbálkoznék vele, mert nem ismerem. ez hol degradáló?
Írta 2012. április 19. - 18:34
nekem kicsit degradaloan hatott, amit irtal roluk, ugy, hogy nem is ismered oket. kicsit nagyobb bringas kultura van nalunk, mint itt, es tudnak egyet s mast a bringagyartasrol is.
azt mondtam, hogy én nem próbálkoznék vele, mert nem ismerem. ez hol degradáló?
Írta 2012. április 19. - 18:21
Írta 2012. április 19. - 18:02
egyszer menj ki a brnoi bringaexpora, aztan tathatod a szad a sok ismeretlen cseh gyarto standjan
mondtam, hogy nem ismerem, ezért nem is mondtam róluk véleményt. egyébként tökre bírom, hogy amikor az ember segíteni akar másoknak, tízbõl nyolcszor belekötnek a mondanivalójába. pedig kurvára vigyázok már, hogy fogalmazom meg, de hiába...
Írta 2012. április 19. - 17:57
amerikai, és neki az az érdekes. ilyet szeretne, de ha nem találunk lehet veszünk mást.
egyébként felhívtam a Bike Expresszt és hát nincs nekik túl sok MTB a boltban. valszeg nem fogjuk tudni náluk megoldani a vásárlást.
Esetleg tudtok ajánlani más boltokat, ahol vannak klassz 18"-os, M-es, XC bringák? szombaton érünk csak rá vásárolni, szerintetek hova nézzünk be?
BikeExpressz,Probike,Berguson,Nella, ezekre a boltokra gondoltam, hogy benézünk, de ha tudtok jobb helyeket, ahol jobb a választék pliz írjatok. köszi.
értem. hát ha náluk nincs, akkor nem nagyon van ötletem, nem tudom Pesten kinél vannak olasz montik. itt Szegeden egyszerû lenne a helyzet. sehol
Írta 2012. április 19. - 17:56
elõször is tisztázni kell, hogy milyet szeretnél. a belinkeltek között van egy-két 29er is, a cannondale pl. ami amúgy 280ezerért igen soknak tûnik, alivio cuccokkal meg rst telóval. ennyi pénzért az apróból olyan bringát veszel, hogy ihaj én ilyen ismeretlen cseh márkákkal nem próbálkoznék. nem mondom h. rossz mert nem ismerem, de ha ennyit kiadok, akkor biztosra megyek. persze használttal meg nem lehet biztosra menni, de ha megmondod h milyen méret kell, akkor lehetne mazsolázni az apróból.
néhány példa:
1
2
3
én ennyi pénzért tuti a rocky mountaint venném, nem tudom gondolkodsz-e fullyban. ezek csak példák, nem tudom mekkora váz kell neked. üdv
egyszer menj ki a brnoi bringaexpora, aztan tathatod a szad a sok ismeretlen cseh gyarto standjan
Írta 2012. április 19. - 17:36
egyébként miért pont olasz karbont akar a haverod? csak kíváncsiság.
amerikai, és neki az az érdekes. ilyet szeretne, de ha nem találunk lehet veszünk mást.
egyébként felhívtam a Bike Expresszt és hát nincs nekik túl sok MTB a boltban. valszeg nem fogjuk tudni náluk megoldani a vásárlást.
Esetleg tudtok ajánlani más boltokat, ahol vannak klassz 18"-os, M-es, XC bringák? szombaton érünk csak rá vásárolni, szerintetek hova nézzünk be?
BikeExpressz,Probike,Berguson,Nella, ezekre a boltokra gondoltam, hogy benézünk, de ha tudtok jobb helyeket, ahol jobb a választék pliz írjatok. köszi.
Írta 2012. április 19. - 09:33
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni. Mountain bike-ot szeretnék venni, ajánlottak egy cseh márkát: 4EVER | Kolo nav¾dy | 4E
Laikusként az ár alapján tájékozódom, mivel elég drága biztos jó:-)
No de van egy csomó márka. Scott, Medrida, Cannondale..stb. Mi alapján válasszak? Építeni biztos nem fogok.
Gondoltam megnézem a felszerelés, de nem sokat segített.
Itt van pár lehetõség:
K2 Bike Shop :: KTM Ultra Flite kerékpár
Scott Scale 29 Comp Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. Scott bringa akció, árösszehasonlító
4ever Hazard Disc Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. bringa akció, árösszehasonlító
Cannondale Trail SL 29' ER3 (2012) kerékpár - Kerékpár webshop
Ha mondjuk legkevésbé az érdekel, hogy mi van a vázra írva akkor érdemes kipróbálnom a cseh biciklit?
Elõre is köszi a segítséget
ebela
néhány példa:
1
2
3
Írta 2012. április 19. - 00:25
És errõl a neuzerrõl mi a véleményeD?Átfutottam az aprót, nem találtam olyat a méretben 100eft alatt, amit fenntartás nélkül ajánlanék.
A magasságodhoz az 52-53 esetleg 54-es vázméret passzol.
Írta 2012. április 18. - 23:59
A magasságodhoz az 52-53 esetleg 54-es vázméret passzol.
Az országútin kívül más nem érdekel úgyhogy ez nem fog okot adni arra h eladjam. 170 magas vagyok, és ha tudsz nekem megbízható bicót találni akkor lehet tehetünk egy próbát hogy mit tudsz ajánlani. Mert az igazi ok, amiért újat nézek az pont az mert nem értek hozzá, és a használttal azért áttudnak rázni rendesen.
Illetve tudni -e valamit errõl a bbbike -os webshoprol, van e tapasztalata valakinek?
Ugyanis ez a neuzer itt a legolcsóbb, és elvileg beüzemelve házhoz szállítják.
Írta 2012. április 18. - 22:38
Én is segítséget szeretnék kérni. Mountain bike-ot szeretnék venni, ajánlottak egy cseh márkát: 4EVER | Kolo nav¾dy | 4E
Laikusként az ár alapján tájékozódom, mivel elég drága biztos jó:-)
No de van egy csomó márka. Scott, Medrida, Cannondale..stb. Mi alapján válasszak? Építeni biztos nem fogok.
Gondoltam megnézem a felszerelés, de nem sokat segített.
Itt van pár lehetõség:
K2 Bike Shop :: KTM Ultra Flite kerékpár
Scott Scale 29 Comp Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. Scott bringa akció, árösszehasonlító
4ever Hazard Disc Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. bringa akció, árösszehasonlító
Cannondale Trail SL 29' ER3 (2012) kerékpár - Kerékpár webshop
Ha mondjuk legkevésbé az érdekel, hogy mi van a vázra írva akkor érdemes kipróbálnom a cseh biciklit?
Elõre is köszi a segítséget
ebela
Írta 2012. április 18. - 21:41
ok. köszi. megnézzük, remélem lesznek bringák raktáron.
egyébként miért pont olasz karbont akar a haverod? csak kíváncsiság.