Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

iBizefrenki

iBizefrenki

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Az utóbbi 2-3 hónapban eltökéltem, hogy veszek egy bringát. Nagy nehezen sikerült is kiválasztanom egy 2011es évjáratú Kelly's Stylus-t. 95-rõl le volt árazva több oldalon is 80.500-ra. Írtam az ominózus online boltoknak, de sajnos mindenhol elfogyott. :( Így új szekér után kellett néznem. Ez pedig a Kelly's Alpina Eco C20. Most egy akció keretein belül 87.000 Ft helyett 67-ért meg tudom szerezni. Jól látjátok, nem valami vastag a pénztárca, de nekem az évi 500-1000km-es maximális távolságra nem is kell nagyon komoly gép. 80.000 Ft az ameddig még lelkiismeret furdalás nélkül veszek bicót :) Véleményt szeretnék tõletek kérni. Akinek esetleg tulajdonában van ilyen bringa, vagy valami egyéb infó birtokában van, megosztaná velem?

Köszönöm!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az országútin kívül más nem érdekel úgyhogy ez nem fog okot adni arra h eladjam. 170 magas vagyok, és ha tudsz nekem megbízható bicót találni akkor lehet tehetünk egy próbát hogy mit tudsz ajánlani. Mert az igazi ok, amiért újat nézek az pont az mert nem értek hozzá, és a használttal azért áttudnak rázni rendesen.
Illetve tudni -e valamit errõl a bbbike -os webshoprol, van e tapasztalata valakinek?
Ugyanis ez a neuzer itt a legolcsóbb, és elvileg beüzemelve házhoz szállítják.

én is így voltam vele, aztán vastagon megbántam, hogy nem használtat vettem...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Wilier bringákból a Bike Expressznél van a legnagyobb készlet? Olasz, karbon vázas MTB-ot szeretne venni az egyik barátom. Hova menjünk szerintetek? Köszi

szerintem oda.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Wilier bringákból a Bike Expressznél van a legnagyobb készlet? Olasz, karbon vázas MTB-ot szeretne venni az egyik barátom. Hova menjünk szerintetek? Köszi

greysly

greysly

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Inkább a használtból válogatnék ebbõl a keretbõl. Ha nem jön be az országút akkor kisebb vagy zéró buktával tudod elpasszolni. Ha meg bejön akkor úgyis hamar valami komolyabbra fogsz vágyni, akkor meg azért adod el.
Ha megmondod milyen magas vagy és a HUF keretet segítünk az apróból választani valami kellemesebb bringát.

Az országútin kívül más nem érdekel úgyhogy ez nem fog okot adni arra h eladjam. 170 magas vagyok, és ha tudsz nekem megbízható bicót találni akkor lehet tehetünk egy próbát hogy mit tudsz ajánlani. Mert az igazi ok, amiért újat nézek az pont az mert nem értek hozzá, és a használttal azért áttudnak rázni rendesen.
Illetve tudni -e valamit errõl a bbbike -os webshoprol, van e tapasztalata valakinek?
Ugyanis ez a neuzer itt a legolcsóbb, és elvileg beüzemelve házhoz szállítják.
Never say never.

greysly

greysly

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Mennyi pénzt szánsz rá?

Kb. annyit amennyibe kerül az a neuzer is. 90 körül.
A kellékekre meghát franc se tudja, 20 - 30.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Inkább a használtból válogatnék ebbõl a keretbõl. Ha nem jön be az országút akkor kisebb vagy zéró buktával tudod elpasszolni. Ha meg bejön akkor úgyis hamar valami komolyabbra fogsz vágyni, akkor meg azért adod el.
Ha megmondod milyen magas vagy és a HUF keretet segítünk az apróból választani valami kellemesebb bringát.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Mennyi pénzt szánsz rá?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

greysly

greysly

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok. Full kezdõ vagyok a témában, annyit értek a biciklikhez amennyi nagyfater megmutogatott milyen kulccsal hol kell húzni a régicsepeleket, meg esetleg keretcserélek/pumpálok : )
Viszont 20 évesen komolyabban neki vágnék a tekerésnek, egyenlõre csak szabadidõmben hobbi szinten, késõbb akár verseny...
Egy ilyet néztem ki: Neuzer Whirlwind 1.0 28 16sp Road Kerékpár 2010 - webshop - bicikli webáruház - Telefon: 06-1-295-13-77 az érdekel hogy ez megfelelne -e minden tekintetben, illetve másik kérdésem mik az elengedhetetlen kellékei még ennek a sportnak ?
A válaszokat elõre köszönöm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

ez nekem is tetszik. ebbõl még sosem láttam komplett bicót boltban, pedig szerintem vinnék mint a cukrot :)

igen ilyen full xt-vel, jó telóval, 4-5 kiló körüli árral, tán el lehetne adni belõle 2 db-t per év egy jobb boltban, 30% szponzori kedvezménnyel...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

nekem még lóg a falon az elsõ Fuji Cromo Magellan Crux, azt nagyon szerettem. Nem tudtam, hogy ezt az újabb Pyxis a Cube-ról lett másolva ezek szerint.

Ezt én se tudtam. Tényleg nagyon szép a Cube. Minõségben van különbség köztük?

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Miután elolvasod pl. a bikemages tesztjét, talán már nem akarod annyira ezt a vázat, ha nem vagy pillesúlyú. Amúgy tényleg szép, de az eredeti szebb. :)

nekem még lóg a falon az elsõ Fuji Cromo Magellan Crux, azt nagyon szerettem. Nem tudtam, hogy ezt az újabb Pyxis a Cube-ról lett másolva ezek szerint.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

ez nekem is tetszik. ebbõl még sosem láttam komplett bicót boltban, pedig szerintem vinnék mint a cukrot :)

Miután elolvasod pl. a bikemages tesztjét, talán már nem akarod annyira ezt a vázat, ha nem vagy pillesúlyú. Amúgy tényleg szép, de az eredeti szebb. :)

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Õszintén fogalmam sincs mi van velük.
De ha már Pyxis, akkor szerintem a 2010-es a legszebb.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

mostanában nem láttam Pyxiseket. Már annyira nem fogalmazzák, vagy nincsenek kint a 2012-es modellek, vagy csak rossz helyeken voltam? :)

Õszintén fogalmam sincs mi van velük.
De ha már Pyxis, akkor szerintem a 2010-es a legszebb.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Épp a Magellánt akartam javasolni, ha már jó ár/érték arányról van szó.

mostanában nem láttam Pyxiseket. Már annyira nem fogalmazzák, vagy nincsenek kint a 2012-es modellek, vagy csak rossz helyeken voltam? :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Épp a Magellánt akartam javasolni, ha már jó ár/érték arányról van szó.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
18-19"-as a vázméret volna jó. Igazából lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Kiváncsi lettem volna mely gyártók kínának különösen jó vételeket, ha valaki felsõ középkategóriás XC gépben gondolkozik, és nem elsõsorban a márkanevet akarja megfizetni. Köszi a Canyon tippet, mindig is szimpik voltak ezek a birngák, és egész versenyképes áron kínálják õket, jó cuccokkal. Kicsit más: új Pyxiseket a boltokban miért nem lehet látni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Keresztkérdés: szerintetek melyik a legjobb vétel (legjobb ár-érték arány) xco,xcm bringa? kategória: alu váz, xt szett, reba-recon szintû villa

teljes xt szettes bringát kevés cég kínál. tán a meridának vannak idén olyan modelljei. de ha ragaszkodsz hozzá. actionsportspról full xt szett (fék és agyak nélkül) 380 euro, rebát mutattam, ugyanonnan xt keréxett 250 euro, fék 200, veszel vmi vázat, kiegészítõk és van egy full xt-s bringád :)

vagy egy nagyjából xt-s
Kellys Bicycles : ProductDetail

egy másik
Canyon | MTB | Grand Canyon AL 8.0

de én pl biztos építenék, bár slx fölé nem mennék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hülye kérdés mert ez nem egzakt tudomány, és ez nagyon tág kör eleve nem igazán van recon villával XT szerelés ami reconnal van azon egy darab XT hátsó váltó szokott figyelni. Itt a legjobb vétel ha a saját méretedbõl (amit nem tudunk) találsz valami szuper akciósat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!