Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
akkor már értem a letolást :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Neked mi a véleményed? te ismered ezt a cseh márkát?

annyira emlekszem, hogy egy nagy standjuk volt, es feltunoen szep bringakat allitottak ki.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Fully=osszteleszkopos. A meretet nem tudom biztosan, vaz es testalkat fuggo, 174 centihez talan egy M-es.

Vagy 17''-os.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Köszi a választ. Mit jelent az hogy fully? 174 cm magas vagyok, milyen méret kell nekem?

Fully=osszteleszkopos. A meretet nem tudom biztosan, vaz es testalkat fuggo, 174 centihez talan egy M-es.

ebela

ebela

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Neked mi a véleményed? te ismered ezt a cseh márkát?

ha nem ereztem volna annak, nem reagaltam volna ra. meg nem is kritikanak szantam, hanem javaslatnak, hogy nezz meg egyszer egy ilyet... en is csak lestem, hogy mennyi szep bringat gyartanak olyan neven, amirol sose hallottam.

ebela

ebela

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszi a választ. Mit jelent az hogy fully? 174 cm magas vagyok, milyen méret kell nekem?

elõször is tisztázni kell, hogy milyet szeretnél. a belinkeltek között van egy-két 29er is, a cannondale pl. ami amúgy 280ezerért igen soknak tûnik, alivio cuccokkal meg rst telóval. ennyi pénzért az apróból olyan bringát veszel, hogy ihaj :) én ilyen ismeretlen cseh márkákkal nem próbálkoznék. nem mondom h. rossz mert nem ismerem, de ha ennyit kiadok, akkor biztosra megyek. persze használttal meg nem lehet biztosra menni, de ha megmondod h milyen méret kell, akkor lehetne mazsolázni az apróból.

néhány példa:

1

2

3

én ennyi pénzért tuti a rocky mountaint venném, nem tudom gondolkodsz-e fullyban. ezek csak példák, nem tudom mekkora váz kell neked. üdv

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

ha nem ereztem volna annak, nem reagaltam volna ra. meg nem is kritikanak szantam, hanem javaslatnak, hogy nezz meg egyszer egy ilyet... en is csak lestem, hogy mennyi szep bringat gyartanak olyan neven, amirol sose hallottam.

értem. én csesztetésnek éreztem, de ezek szerint nem az volt. akkó bocs :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

azt mondtam, hogy én nem próbálkoznék vele, mert nem ismerem. ez hol degradáló?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

nekem kicsit degradaloan hatott, amit irtal roluk, ugy, hogy nem is ismered oket. kicsit nagyobb bringas kultura van nalunk, mint itt, es tudnak egyet s mast a bringagyartasrol is.

azt mondtam, hogy én nem próbálkoznék vele, mert nem ismerem. ez hol degradáló?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nekem kicsit degradaloan hatott, amit irtal roluk, ugy, hogy nem is ismered oket. kicsit nagyobb bringas kultura van nalunk, mint itt, es tudnak egyet s mast a bringagyartasrol is.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

egyszer menj ki a brnoi bringaexpora, aztan tathatod a szad a sok ismeretlen cseh gyarto standjan :)

mondtam, hogy nem ismerem, ezért nem is mondtam róluk véleményt. egyébként tökre bírom, hogy amikor az ember segíteni akar másoknak, tízbõl nyolcszor belekötnek a mondanivalójába. pedig kurvára vigyázok már, hogy fogalmazom meg, de hiába... ;)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

amerikai, és neki az az érdekes. ilyet szeretne, de ha nem találunk lehet veszünk mást.

egyébként felhívtam a Bike Expresszt és hát nincs nekik túl sok MTB a boltban. valszeg nem fogjuk tudni náluk megoldani a vásárlást.

Esetleg tudtok ajánlani más boltokat, ahol vannak klassz 18"-os, M-es, XC bringák? szombaton érünk csak rá vásárolni, szerintetek hova nézzünk be?

BikeExpressz,Probike,Berguson,Nella, ezekre a boltokra gondoltam, hogy benézünk, de ha tudtok jobb helyeket, ahol jobb a választék pliz írjatok. köszi.

értem. hát ha náluk nincs, akkor nem nagyon van ötletem, nem tudom Pesten kinél vannak olasz montik. itt Szegeden egyszerû lenne a helyzet. sehol :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

elõször is tisztázni kell, hogy milyet szeretnél. a belinkeltek között van egy-két 29er is, a cannondale pl. ami amúgy 280ezerért igen soknak tûnik, alivio cuccokkal meg rst telóval. ennyi pénzért az apróból olyan bringát veszel, hogy ihaj :) én ilyen ismeretlen cseh márkákkal nem próbálkoznék. nem mondom h. rossz mert nem ismerem, de ha ennyit kiadok, akkor biztosra megyek. persze használttal meg nem lehet biztosra menni, de ha megmondod h milyen méret kell, akkor lehetne mazsolázni az apróból.

néhány példa:

1

2

3

én ennyi pénzért tuti a rocky mountaint venném, nem tudom gondolkodsz-e fullyban. ezek csak példák, nem tudom mekkora váz kell neked. üdv

egyszer menj ki a brnoi bringaexpora, aztan tathatod a szad a sok ismeretlen cseh gyarto standjan :)

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

egyébként miért pont olasz karbont akar a haverod? csak kíváncsiság.

amerikai, és neki az az érdekes. ilyet szeretne, de ha nem találunk lehet veszünk mást.

egyébként felhívtam a Bike Expresszt és hát nincs nekik túl sok MTB a boltban. valszeg nem fogjuk tudni náluk megoldani a vásárlást.

Esetleg tudtok ajánlani más boltokat, ahol vannak klassz 18"-os, M-es, XC bringák? szombaton érünk csak rá vásárolni, szerintetek hova nézzünk be?

BikeExpressz,Probike,Berguson,Nella, ezekre a boltokra gondoltam, hogy benézünk, de ha tudtok jobb helyeket, ahol jobb a választék pliz írjatok. köszi.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni. Mountain bike-ot szeretnék venni, ajánlottak egy cseh márkát: 4EVER | Kolo nav¾dy | 4E
Laikusként az ár alapján tájékozódom, mivel elég drága biztos jó:-)
No de van egy csomó márka. Scott, Medrida, Cannondale..stb. Mi alapján válasszak? Építeni biztos nem fogok.

Gondoltam megnézem a felszerelés, de nem sokat segített.

Itt van pár lehetõség:
K2 Bike Shop :: KTM Ultra Flite kerékpár

Scott Scale 29 Comp Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. Scott bringa akció, árösszehasonlító

4ever Hazard Disc Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. bringa akció, árösszehasonlító

Cannondale Trail SL 29' ER3 (2012) kerékpár - Kerékpár webshop

Ha mondjuk legkevésbé az érdekel, hogy mi van a vázra írva akkor érdemes kipróbálnom a cseh biciklit?

Elõre is köszi a segítséget
ebela

néhány példa:

1

2

3

greysly

greysly

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Átfutottam az aprót, nem találtam olyat a méretben 100eft alatt, amit fenntartás nélkül ajánlanék.

A magasságodhoz az 52-53 esetleg 54-es vázméret passzol.

És errõl a neuzerrõl mi a véleményeD?
Never say never.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Átfutottam az aprót, nem találtam olyat a méretben 100eft alatt, amit fenntartás nélkül ajánlanék.

A magasságodhoz az 52-53 esetleg 54-es vázméret passzol.

Az országútin kívül más nem érdekel úgyhogy ez nem fog okot adni arra h eladjam. 170 magas vagyok, és ha tudsz nekem megbízható bicót találni akkor lehet tehetünk egy próbát hogy mit tudsz ajánlani. Mert az igazi ok, amiért újat nézek az pont az mert nem értek hozzá, és a használttal azért áttudnak rázni rendesen.
Illetve tudni -e valamit errõl a bbbike -os webshoprol, van e tapasztalata valakinek?
Ugyanis ez a neuzer itt a legolcsóbb, és elvileg beüzemelve házhoz szállítják.

ebela

ebela

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni. Mountain bike-ot szeretnék venni, ajánlottak egy cseh márkát: 4EVER | Kolo nav¾dy | 4E
Laikusként az ár alapján tájékozódom, mivel elég drága biztos jó:-)
No de van egy csomó márka. Scott, Medrida, Cannondale..stb. Mi alapján válasszak? Építeni biztos nem fogok.

Gondoltam megnézem a felszerelés, de nem sokat segített.

Itt van pár lehetõség:
K2 Bike Shop :: KTM Ultra Flite kerékpár

Scott Scale 29 Comp Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. Scott bringa akció, árösszehasonlító

4ever Hazard Disc Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. bringa akció, árösszehasonlító

Cannondale Trail SL 29' ER3 (2012) kerékpár - Kerékpár webshop

Ha mondjuk legkevésbé az érdekel, hogy mi van a vázra írva akkor érdemes kipróbálnom a cseh biciklit?

Elõre is köszi a segítséget
ebela

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

ok. köszi. megnézzük, remélem lesznek bringák raktáron. :)

egyébként miért pont olasz karbont akar a haverod? csak kíváncsiság.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

szerintem oda.

ok. köszi. megnézzük, remélem lesznek bringák raktáron. :)