Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Valaki tud elérhetõséget simon23-ra?

...én tudok! :-))

Ridley Noah Fast 

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Valaki tud elérhetõséget simon23-ra?

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
simon23 küldtél nekem üzentet, de olyan mintha nem küldené el amit neked írok vissza privátba...vagy megkaptad? Ha mégsem, érdekelne a bicaj ára.

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
köszi, megnézem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
akkor a legjobbat kihagytuk
én vennék egy specialized crosstrailt, -úgyis csak a legalapabbat lehet itthon kapni 130 körül- ami rajta van mindent átrakni, vmi olcsó vázra -mongy magellan corvus, az ilyen 20 körül szokott lenni- azt eladni 80-90 és akkor 50 körül megvan kb a legjobb cross trekking váz. aztán arra lehet építeni.

de meridát is lehet vázként, meg tán lehet kellys-t is szerezni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
azt elfelejtettem hogy épített bicaj lenne. Igazából vennék egy alap gépet, és ami nem túl jó az csere. Van szervizes barátom, aki segít...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

nagyrészükre teljesen elég egy jó krossz bicó

aha :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

. Próbáltam cross gépet és tökéletes arra a terepre ahol mennék. Egyébként nagyon nehéz a döntés, mert legszívesebben lenne ez is meg az is :) .

vegyél 29-es montit. az úgyis trekking, csak kicsit nagyobb gumi is belefér.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Nagyon sokat tekernék aszfalton, egyéb utakon inkább csak "véletlen" vendég lennék. Próbáltam cross gépet és tökéletes arra a terepre ahol mennék. Egyébként nagyon nehéz a döntés, mert legszívesebben lenne ez is meg az is :) Megnézem azt a Pell's márkát....

hellovelo

hellovelo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Üdv!

Segítségeteket kérném. Vásárlás elõtt vagyok, cross/treking kategóriában olyan 300.000 tetõvel.

Mit ajánlanátok? A bükkbe lakok, 90%ban aszfalton mennék. kb 172 magas 72 nehéz...:)

köszönöm

Szia,
Javasolnám a Pell's bringákat.Talán nem sokan ismerik még itthon de szerintem egész jó a felszereltségük. Van közte monti és cross/trekknig is.

Üdv
Gábor

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
nagyrészükre teljesen elég egy jó krossz bicó

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

köszönöm az ötleteiteket, majd jelentkezem mit sikerült intézni

csak aztán nehogy három tekerés után rájöjj, hogy inkább montit kellett volna venni. csodás ösvények vannak ám a Bükkben, kár lenne az aszfaltra korlátozni magad ;)

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
köszönöm az ötleteiteket, majd jelentkezem mit sikerült intézni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
ja ez is jó ,csak ahol én néztem nem volt már tavalyi.
ezen legalább montis hmû van. viszont hogy vmi legyen, :) azért a stroker trail-t cseréném vmi akár alap (alivio) shimanora.

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Üdv!

Segítségeteket kérném. Vásárlás elõtt vagyok, cross/treking kategóriában olyan 300.000 tetõvel.

Mit ajánlanátok? A bükkbe lakok, 90%ban aszfalton mennék. kb 172 magas 72 nehéz...:)

köszönöm

Esetleg ezt: Kellys Definite - 2011 - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
illetve

cube nature pro vagy curve pro

CUBE Nature Pro grey green

tán ez lenne a legjobb választás. 46-os szvsz
ha inkább aszfaltos használat akkor vennék rá egy garnitura 35-ös marathon supreme gumit, ezt meg terepezéshez használni. illetve fõként a bükkben használva lehet érdemes lenne a trekking tányérokat (48-36-26) montisra cserélni (42-32-24)

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
köszönöm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Üdv!

köszönöm

ebbõl pl 46-os

BigBike - Merida Crossway 900 D | Cross | 2012

ezekbõl 17, csak helybõl hajtómûcsere mongy integrált deore-ra

BigBike - Kelly's Phanatic | Cross | 2012

BigBike - Kelly's Mash | Cross | 2012

nuskingb

nuskingb

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Üdv!

köszönöm

sumisti

sumisti

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali!
Kérdés :Néztem egy bringát,konkrétan egy 2011es canyonról van szó.Van egy kis hibája:A hajtókar elõtt a vázon van egy ütõdés,nem nagy,de egy ponton megnyomódott.Mennyiben befolyásolhat ez bármit?Megindulhat repedés vagy hasonló?