Elkészült a magyar Specialized weboldala:
Speckó Hungaricus
Elkészült a magyar Specialized weboldala:
Speckó Hungaricus
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebből csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
ez mán van egy ideje!?..mármint az oldal
Legutóbb tAmS módosította; 2004-12-13 - 18:12.
van, de 1részt nem olyan régóta van müködőképes állapotban, másrészt az nem baj, ha minél többen tudják.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
öö bocs de akkor ez most nem reklám?
vagy...Author esetében ez probléma volt nem?
akkor ez igy már rendben van? vagy nincs összefüggés?
hát azért erősen különbözik az author ajnározásától, az hogy készül egy mezei specialized topic, annak kapcsán hogy kapható itthon is a márka.
author mint nagyker.
ez mint márka.
mivel nem a speckó a nagyker, és nem is egy olyan olcsó márka, aminek van esélye ezzel + vevőket szerezni...
mármint akkor tiltsuk be a magellan topikot, a treket, a konát?.:-)
Hát, én csak most fedeztem föl és örültem neki.Eredeti szerző: tAmS
Gondoltam, megosztom veletek. De ha nem tetszik ... :scratchhe Mit csináljak?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebből csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
lensver, jó topic!
csak a többiek már látták:-)
ha van trek meg más topic, ez is kell!:-)
régebben volt már forgalmazója ,nem? Mint a trek, meg a szkott: jön-megy-jön-megy...asszem, egy 94-es MBAH-ban olvastam vagy 4 gépről tesztet...
volt, valahol a fővám térnél.(vagy ilyesmi, nem 100%)
csak az ilyen jajj van egy kis pénzem, hozok valami speckó cuccot kategória volt.
nem egy ekkora cég terjesztette. szal msot valahogy több esélye van:-)
Semmit, ez így rendicsek. Örülök, hogy Te nyitottad; ha én teszem ugyanezt, akkor lett volna hurrogás...Eredeti szerző: lensver
Pedig erősen törtem a fejem, hogy menjen ki a főoldalra rövidhírnek.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
Hoppá! Gizi átkerült volna a szpesölájzdhoz?
maradt a velotrade-nél, így most nem meridát kért karácsonyra, hanem speckót... :-D
aki megteheti...
átkerült? nem. ugyanaz a cég. eddig is velotrade szponzorált volt, ezután is az lesz. csak eddig a meridát kellett nyomatni, most a spec az uj cég, ergo azzal megy. disz iz biznisz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
különben is, nem lenne nevetséges, hogy tuvábbra is umf dirt fun-nal nyomulna, meg umf dh-val? amiket szénné kellett "tuningolni" hogy elfogadható bicikli legyen belőle? közben meg van p-series, meg demo/bighit is a forgalmazónál....
egyszerűen új márka, azt kell nyomni. meghát a presztizse is nagyobb, emiatt is azt kell nyomni. nem is nagyon lesz 150-nél olcsóbb (acerás LOL) speckó a boltokban....
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
én csak azt nem értem hogy a demo8-nak miért kell sima alap gyz-s papucsot csinálni..dh versenyekre már nem menő az átütőtengely?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
En is ezt hianyoltam mikor nezegettem a Demo8 -at. Emiatt esett ki nalam.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
persze hogy emiatt, kispocok
a súlya már nem is izgatott, mi?
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Azt mondtak viszonylag konnyu gepet lehet epiteni vele, ugyhogy nem gaz. Normal fejcso, normal monoblokk haz ugyhogy jo ( nem ugy mint a Turner, ami atutos, a fejcso es a monoblokkhaz viszont szar ). Tag persze automatikusan csere Fox-ra.De mivel nem atutos, ezert inkabb passzolom.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
pont a big hitet néztem ki.....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->