Kona Dawg Matic « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
csak én ki is használnám
Kona back country « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
150-ért hibátlan 1-2 évig amíg nem kell komolyabb
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
én jövõre (talán idén õsszel) ennek a fordítottján gondolkodom. mármit átülni a 80-100-at mozgóról valami hosszabb rugóutasra. Ti mit vennétek? Trance X? Stumpjumper FSR?
én szeretném
egyszer gyere át egy körre, kipróbálod a dawg-ot, eldöntöd tetszik e nem cc-race fulli érzés. merevrõl átülve olyan nagy különbséget nem érzel 120 és 150 et mozgó tekerhetõ (am, xc trail ) fullik közt. jelentõs különbség mikor egy ilyenrõl csüccs át egy 80/100-at mozgóra.
Köszi szépen, ha arra járok élnék vele mindenképp.én szeretném
egyszer gyere át egy körre, kipróbálod a dawg-ot, eldöntöd tetszik e nem cc-race fulli érzés. merevrõl átülve olyan nagy különbséget nem érzel 120 és 150 et mozgó tekerhetõ (am, xc trail ) fullik közt. jelentõs különbség mikor egy ilyenrõl csüccs át egy 80/100-at mozgóra.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Total mas geo. A pitch meg a sj rugoutja hasonlo volt, de nagyon mas a ket bringaattól független hogy kicsit sok itthonra, én erõsen elgondolkodnék rajta, mert egy q. jó bicikli. (nyilván állapot fénykép alapján nem 100%-ra megitélhetõ).
mellékes de kb a fritzek értették meg leginkább hogy mirõl szól ez az AM dolog, ez a váz meg használati értékét tekintve bõven top10, csak májerfaktora nincs.
nem azért Arn, de fejtsd már ki egy stumpi fsr mennyivel lenne jobb itthonra ?
az mennyivel kevésbé enduro, azon kívûl hogy kicsit kevesebb anyag van benne ?
a germanok nem szoktak nagyon a rugouttal dobalozni - ha 140mm azt mar kemenyebb terepre szanjak. en idehaza lightosabbat vennek, ez mar kozelebb all az endurohoz, mint az amhez. itthoni turagepnek szvsz stumpjumper fsr, giant trance, anthem 29 tokeletes. az alkatreszeket erdemes rajta vegignyalazni, mert eleg vegyesfelvagott korban.