Mindenképp montit szeretnék. Eddig outival nyomtam, de akkorát tanyáltam a havon múlt héten, hogy most is sajog. Anno nyomtam telet futárként montival, soha ilyen csúszásparám nem volt (csak az, hogy lassú

De köszi a tippet!
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Sziasztok!
Cross trekking bringát keresnék maximum 90e Ft-ig bezárólag. Használtakat és újakat is néztem egyaránt. Fõképp városi közlekedésre kéne , ritkán túrára de arányaiban 80% aszfalt és kb 20% földút lenne a cél. Már kb 2 hónapja nézelõdök és végül kettõre szûkítettem le a kört - az egyik a Neuzer x2 cross line lenne, a másik pedig a ferrini faster . (mindkettõ belépõ szintû bringa,de a ferrini kicsit jobb felszereltségû) A kérdésem az lenne hogy konkrétan errõl a két kerékpárrol esetleg van e bárkinek tapasztalata és ha igen milyen? A ferrinirõl mint márkáról úgy általánosságba mit lehet tudni, megbízható-e stb..? És ha ebben az árfekvésben van bárkinek jobb javaslata használt és új bringákban egyaránt akkor szívesen várok minden konstruktív gondolatot. Elõre is köszi szépen!
Esetleg, ha valaki tud jobban felszerelt cross bringát max. 300 ezerért az megoszthatja velem.
úgy szeretném, hogy a megfelelõ karbantartással hosszú évekig meglenne a bringám, amit szinte bármire bármikor használhatok. nem csupán munkába járásra, hanem fõleg jó idõben túrázásra is. ezért kérdem, hogy mennyire tartósak - úgy általában ebben a 180-200e Ft-os árkategóriában - az ilyen darabokból összepakolt bringák. örök vesszõparipám, hogy pl kotyogós lesz-e az elsõ villa egy idõ után 1-1 komolyabb veretés után? vagy oda egy millás karbonbicaj kell?
bizony tobb biciklije is lehet az embernek.
nekem most 3.5 van.
egy varosba egy turazni egy pedig okorkodni.
egy bringa ennyi mindent nem tudna ellatni.vagy csak nagyon dragan nagyon durva kompromusszumok melett.
regi/hibas agyvaltokat veszek.