A sárférõhely és a kissé optimalizálatlanabb aerodinamikai tulajdonságok mellett, mi a különbség egy oúti és egy CX között?
Magasabb a villa, más a váz geomteria is. 425-ös láncvilla hossz pl.
A sárférõhely és a kissé optimalizálatlanabb aerodinamikai tulajdonságok mellett, mi a különbség egy oúti és egy CX között?
Sziasztok!
Országúti biciklit szeretnék venni, mivel az elõzõ (acélvázas) tönkrement. Most is acélvázasban (ha van vmi jó ajánlat aluvázasból, akkor az is szóba jöhet) gondolkodom, az összeg amit rá tudok fordítani 70000 Ft (adott esetben ez még kicsit növelhetõ). 188 cm magas vagyok, lábam magasságomhoz képest rövid(inseam 83 cm), eddig 57-60 cm nagyságú bicikliket néztem (az elõzõ 60 as volt). Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a következõ bringák milyenek, felszereltségben (régi szetteket nem ismerem annyira) stb.
RÓZSASZÍN!-Bianchi Caurus 906-szervizelt-garancia-hasznaltbiciklik.hu « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Igazad van , XC szériát akartam írni, fel sem tûnt
Olyan, hogy TK széria, olyan nincs. Van Recon, Reba, XC, Sid,...széria, azokon belül vannak TK (TurnKey) modellek. Gondolom erre gondoltál.
Reba meg extrém módon személyre szabható a +/- levegõkamrával, nyomással, csillapítással. Akinek ez is kevés, az vegyen Fox-ot.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Olyan, hogy TK széria, olyan nincs. Van Recon, Reba, XC, Sid,...széria, azokon belül vannak TK (TurnKey) modellek. Gondolom erre gondoltál.Ami engem meglepett, hogy az új Tk széria mennyire faszán mozog.
MIért olyan drága és jó a FOX? A gyártási PONTOSSÁG.
MIkor rakod össze, és húzod rá a lábat, mint kés a vajban, semmi feszülés , semmi szorulás. Na ezért drágább....
Nem volt szándékomban lekezelõnek lenni. Sala meg elmondta a lényeget.miért kell sértõdötten (lekezelõen?) válaszolni?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ami engem meglepett, hogy az új Tk széria mennyire faszán mozog.
MIért olyan drága és jó a FOX? A gyártási PONTOSSÁG.
MIkor rakod össze, és húzod rá a lábat, mint kés a vajban, semmi feszülés , semmi szorulás. Na ezért drágább....
hagyjuk....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Értem én, de ha nem találtál normális szervizt a FOX-hoz, akkor semmi érdekes nincs benne hogy fosta az olajat.
Nem a fosikáról híres, bár kétségtelen érteni kell hozzá, mert nem faék.
A két telót én is a mozgása szerint hasonlítottam össze, más nem érdekel (engem).