Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

általános felhasználásra szeretnék egy gépet, az biztos hogy MTB-t szeretnék. Tényleg csak néha kimennék tekerni egyet, semmilyen konkrét feladatot nem kéne ellátnia.

Milyen magas vagy? A 19,5" méret 180 felettieknek jó. Súllyal nagy probléma nem lesz, a kazettás hátsó agy, a jó fékek kerekek bírni fogják a "néha kimennék tekerni egyet" stílust, hacsak nem lejtõzöl. :)
A pedált cserélném fémre, illetve tennék bele egy használható teleszkópot, ha a benne lévõ nem válna be.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos semmit sem értek a bicajokhoz, általános felhasználásra szeretnék egy gépet, az biztos hogy MTB-t szeretnék. Tényleg csak néha kimennék tekerni egyet, semmilyen konkrét feladatot nem kéne ellátnia. Errõl mi a vélemény? 2012 Haibike Springs RC MTB
2012 Haibike Springs RC MTB eladó Shimano Alivio XVII. kerület ? apród.hu Megér ez ennyit?

Köszönöm aki segít:)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts

még nem, de majd kipróbálok valamit. Kálciumot szoktam szedni.

Az áttételek mennyire befolyásolják az izületek állapotát?

Nem hinném, h hosszú távon olyan erõvel tudnál tekerni, h attól bekattanjon. Nekem rendszeres, kitartó konditermi munkával sikerült elérnem, h tropa legyen. De ehhez az kellett, h 130-140 kilókkal guggoljak heti 2x. Bicajon ekkora erõt kifejteni nem hiszem, h lehetséges. Hosszútávon.

csillagszemû

csillagszemû

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Izületvédõ cuccot próbáltál? (plö animal flex)

még nem, de majd kipróbálok valamit. Kálciumot szoktam szedni.

Az áttételek mennyire befolyásolják az izületek állapotát?

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts

Térdrecsegõsöknek érdemes kisebb áttételt választani? mondjuk elõre 44es tányért?

Izületvédõ cuccot próbáltál? (plö animal flex)

csillagszemû

csillagszemû

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Térdrecsegõsöknek érdemes kisebb áttételt választani? mondjuk elõre 44es tányért?

csak mert egy baleset miatt kicsit recseg a bal térdem. így nem tudom hogy 48-52es nagytányér jó választás lenne-e? vagy ez nem befolyásolja?!

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
Vidd azt a BMC-t..

costa69

costa69

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok.

Kezdõ bicajos vagyok. technikai részéhez nem igazán értek a bicajnak. 300e (1000 euró) max amit költenék a kerékpárra. Ami tetszik

CANNONDALE. CARBON. 7KG. « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

BMC Roadracer SL01 105 (60) « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Ghost Ebs Race 2013 | Bazár | Predám / kúpim: Bicykle ~ Cestné | MTBiker.sk - Slovenský bike web (ez zsír új alu vázas karbon villa, ultegra, 58as méret).

Magasságom 191 cm, vékony testalkat.

Bármilyen segítséget köszönök!

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 posts

öö én olyan mindennapi szaladgálós, munkába járós, járogatós bicajnak nem akarnék országútit. Max. egy félországútit (mint az Alpina De Luxe volt anno ^^)

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop itt vannak pöpecbabák. Van olcsó, sok túlárazott, sok drága, de ki lehet fogni 1-2 jó ajánlatot : -)

Hú itt ez a Cannondale olyan szép, hogy már fáj:

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop

de ezen kívül is tényleg van egy pár használható darab itt.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
öö én olyan mindennapi szaladgálós, munkába járós, járogatós bicajnak nem akarnék országútit. Max. egy félországútit (mint az Alpina De Luxe volt anno ^^)

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop itt vannak pöpecbabák. Van olcsó, sok túlárazott, sok drága, de ki lehet fogni 1-2 jó ajánlatot : -)

Bence_0

Bence_0

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Munkába ide oda járni szertnék egy bringát országutira gondoltam mert most van egy régi alpina versenykerékpárom ami remekül teljesít csak rozsdás már szegényem és újra is kéne küllõztetni a hátsót inkább egy jó használtra gondoltam az mégis új lesz legalább is nekem :). Érdekes nemtudom hogy van ez mikor pl visszafele tekerem a pedált semmi hangot nem ad ki mint az újak töbsége amit néztem bár gondolom egy bizonyos ár felett ugyan ez a helyzet. A lényeg hogy 20-40eFT között szeretnék egy használtat Puch, KTM meg Peugeot amiket találtam ezek közül melyiket érdemes választanom?

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Tudsz esetleg mutatni példát egy ilyen "vadabb" verzióra? Köszi a véleményezést!

Nézd meg a honlapomon az Ilyeneket tudunk fület.OgreBike

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts

Tudsz esetleg mutatni példát egy ilyen "vadabb" verzióra? Köszi a véleményezést!

Régi kemping bicaj. :)

karma.koma

karma.koma

újonc

• fórumtag
  • 9 posts

Kommersz fehér.Meg túl "gyári".Meg tolvajvonzó.De ez ugye szubjektív vélemény.Én ennél "vadabb" városi barangolóst építenék.Amúgy eléggé egyben és rendben van a cucc.Úgy tûnik.Ha nem túl drága , talán még meg is éri.Fõleg ha ilyen visszafogott design-ban gondolkozol.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Sziasztok, nekem egy sima munkábajárós / városi barangolós bringa kell, de az is feltétel hogy viszonlyag jól nézzen ki.
A bringaexpón láttam ezt és eléggé megtetszett: Teszt: Gepida S3 2013 országúti $ vásárlás, árak
Van valami érv ellene? :-)

Kommersz fehér.Meg túl "gyári".Meg tolvajvonzó.De ez ugye szubjektív vélemény.Én ennél "vadabb" városi barangolóst építenék.Amúgy eléggé egyben és rendben van a cucc.Úgy tûnik.Ha nem túl drága , talán még meg is éri.Fõleg ha ilyen visszafogott design-ban gondolkozol.

karma.koma

karma.koma

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok, nekem egy sima munkábajárós / városi barangolós bringa kell, de az is feltétel hogy viszonlyag jól nézzen ki.
A bringaexpón láttam ezt és eléggé megtetszett: Teszt: Gepida S3 2013 országúti $ vásárlás, árak
Van valami érv ellene? :-)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

ha tetszik, akkor hajrá, a hetes agyváltó örök mint a szegénység.

Rob nem tudtam pm-t kuldeni.
Shimano sg7c26c hez tudsz rendelni y-33f98060?illetve mennyibe kerul?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Köszi srácok!

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts
Enyémkén is egy cst1313 van, ezzel vettem tavaly használtan, a gumi szinte új volt akkor, még rajta voltak a gumi darabkák, meg a kis pöckök. Le is cserélném, de egyszerûen nem találok rá indokot, hogy miért tegyem. Defektet nem kaptam vele, jól gördül aszfalton, és ha megnézed a testbike.hu oldalán, kb csak dícsérik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha tetszik, akkor hajrá, a hetes agyváltó örök mint a szegénység.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.