Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2013. March 14. - 08:41
Posted 2013. March 14. - 07:54
Errõl a kerékpárról mi a véleményetek?Omstar Firefox 17" alu/XCM 24 sebesség eladó Budapest IX. kerület
Megéri az árát?
Posted 2013. March 13. - 23:09
Köszönöm a választ
Igazából olyan bringát keresek amire már nem kell költeni. A hírdetésben egyébként 18" a bringa vagy van neki nagyobb is. 176cm magas vagyok és 80+ kg. Sajnos vannak ilyen haszontalan berögzõdéseim, pl. a színt illetõen (fehér és variánsai) valamint szertnék tárcsaféket. Tudom hogy amire használnám az egyáltalán nem indokolja, dehát akkor is tetszik. Viszont ahogy olvastam ~70K környékén nincsen olyan használt bringa ami minõségi tárcsákkal van felszerelve.
Ha nagyon õszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam hogy inkább fontos számomra a külcsín mint a belbecs. Nem azért mert divatmajom vagyok hanem azért mert nekem a bringa egy kis szabadidõs kikapcsolódást jelent mintsem inkább közlekedési eszközt. Ilyen formán errõl a két paripáról mi a véleményed/véleményetek?
Sportoutlet.HU :: Sprint Mystique 26 kerékpár
Sportoutlet.HU :: Ferrini R2 kerékpár
Köszönöm:)
Posted 2013. March 13. - 22:42
általános felhasználásra szeretnék egy gépet, az biztos hogy MTB-t szeretnék. Tényleg csak néha kimennék tekerni egyet, semmilyen konkrét feladatot nem kéne ellátnia.
Milyen magas vagy? A 19,5" méret 180 felettieknek jó. Súllyal nagy probléma nem lesz, a kazettás hátsó agy, a jó fékek kerekek bírni fogják a "néha kimennék tekerni egyet" stílust, hacsak nem lejtõzöl.
A pedált cserélném fémre, illetve tennék bele egy használható teleszkópot, ha a benne lévõ nem válna be.
Race, no Rest!
Posted 2013. March 13. - 22:09
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos semmit sem értek a bicajokhoz, általános felhasználásra szeretnék egy gépet, az biztos hogy MTB-t szeretnék. Tényleg csak néha kimennék tekerni egyet, semmilyen konkrét feladatot nem kéne ellátnia. Errõl mi a vélemény? 2012 Haibike Springs RC MTB
2012 Haibike Springs RC MTB eladó Shimano Alivio XVII. kerület ? apród.hu Megér ez ennyit?
Köszönöm aki segít:)
Posted 2013. March 13. - 10:12
még nem, de majd kipróbálok valamit. Kálciumot szoktam szedni.
Az áttételek mennyire befolyásolják az izületek állapotát?
Nem hinném, h hosszú távon olyan erõvel tudnál tekerni, h attól bekattanjon. Nekem rendszeres, kitartó konditermi munkával sikerült elérnem, h tropa legyen. De ehhez az kellett, h 130-140 kilókkal guggoljak heti 2x. Bicajon ekkora erõt kifejteni nem hiszem, h lehetséges. Hosszútávon.
Posted 2013. March 13. - 10:04
Izületvédõ cuccot próbáltál? (plö animal flex)
még nem, de majd kipróbálok valamit. Kálciumot szoktam szedni.
Az áttételek mennyire befolyásolják az izületek állapotát?
Posted 2013. March 12. - 22:36
Térdrecsegõsöknek érdemes kisebb áttételt választani? mondjuk elõre 44es tányért?
Izületvédõ cuccot próbáltál? (plö animal flex)
Posted 2013. March 12. - 22:26
csak mert egy baleset miatt kicsit recseg a bal térdem. így nem tudom hogy 48-52es nagytányér jó választás lenne-e? vagy ez nem befolyásolja?!
Posted 2013. March 12. - 07:54
Posted 2013. March 12. - 01:05
Kezdõ bicajos vagyok. technikai részéhez nem igazán értek a bicajnak. 300e (1000 euró) max amit költenék a kerékpárra. Ami tetszik
CANNONDALE. CARBON. 7KG. « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
BMC Roadracer SL01 105 (60) « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ghost Ebs Race 2013 | Bazár | Predám / kúpim: Bicykle ~ Cestné | MTBiker.sk - Slovenský bike web (ez zsír új alu vázas karbon villa, ultegra, 58as méret).
Magasságom 191 cm, vékony testalkat.
Bármilyen segítséget köszönök!
Posted 2013. March 11. - 15:07
öö én olyan mindennapi szaladgálós, munkába járós, járogatós bicajnak nem akarnék országútit. Max. egy félországútit (mint az Alpina De Luxe volt anno ^^)
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop itt vannak pöpecbabák. Van olcsó, sok túlárazott, sok drága, de ki lehet fogni 1-2 jó ajánlatot : -)
Hú itt ez a Cannondale olyan szép, hogy már fáj:
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
de ezen kívül is tényleg van egy pár használható darab itt.
Posted 2013. March 10. - 15:10
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop itt vannak pöpecbabák. Van olcsó, sok túlárazott, sok drága, de ki lehet fogni 1-2 jó ajánlatot : -)
Posted 2013. March 10. - 14:43
Munkába ide oda járni szertnék egy bringát országutira gondoltam mert most van egy régi alpina versenykerékpárom ami remekül teljesít csak rozsdás már szegényem és újra is kéne küllõztetni a hátsót inkább egy jó használtra gondoltam az mégis új lesz legalább is nekem
Posted 2013. March 09. - 08:46
Tudsz esetleg mutatni példát egy ilyen "vadabb" verzióra? Köszi a véleményezést!
Régi kemping bicaj.
Posted 2013. March 09. - 00:14
Kommersz fehér.Meg túl "gyári".Meg tolvajvonzó.De ez ugye szubjektív vélemény.Én ennél "vadabb" városi barangolóst építenék.Amúgy eléggé egyben és rendben van a cucc.Úgy tûnik.Ha nem túl drága , talán még meg is éri.Fõleg ha ilyen visszafogott design-ban gondolkozol.
Tudsz esetleg mutatni példát egy ilyen "vadabb" verzióra? Köszi a véleményezést!
Posted 2013. March 08. - 11:18
Sziasztok, nekem egy sima munkábajárós / városi barangolós bringa kell, de az is feltétel hogy viszonlyag jól nézzen ki.
A bringaexpón láttam ezt és eléggé megtetszett: Teszt: Gepida S3 2013 országúti $ vásárlás, árak
Van valami érv ellene? :-)
Kommersz fehér.Meg túl "gyári".Meg tolvajvonzó.De ez ugye szubjektív vélemény.Én ennél "vadabb" városi barangolóst építenék.Amúgy eléggé egyben és rendben van a cucc.Úgy tûnik.Ha nem túl drága , talán még meg is éri.Fõleg ha ilyen visszafogott design-ban gondolkozol.
Posted 2013. March 08. - 09:59
A bringaexpón láttam ezt és eléggé megtetszett: Teszt: Gepida S3 2013 országúti $ vásárlás, árak
Van valami érv ellene? :-)
Posted 2013. March 07. - 13:24
ha tetszik, akkor hajrá, a hetes agyváltó örök mint a szegénység.
Rob nem tudtam pm-t kuldeni.
Shimano sg7c26c hez tudsz rendelni y-33f98060?illetve mennyibe kerul?
regi/hibas agyvaltokat veszek.

Sign In
Create Account

Back to top