Úgy látom a Caprine is megfelelõ lesz nekem, a 20k különbséget akkor inkább megspórolom.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
ezt csak azért mutattam, mert ez az úgynevezett cross treking, az a caprine meg az úgynevezett city bike, ha sportosan akarsz a városban tekerni, néha terepre menni, akkor az utóbbit el kell felejteni
amúgy a linket bringa felszereltsége szerintem megéri a +20-at, mert pl,. shimano kerékagyai vannak, sokkal tartósabb hátsó váltója és a hajtókarján cserélhetõek a lánctányérok, ha elkopotak, plusz a-head rendszerû villája van, ami ezen teleszkópok pótlását megkönnyíti (merthogy igen hamar tönkre mennek úgyis rendszeres használat mellet), hátránya, hogy sárvédõ+csomagtartó az még egy tizes hozzá
Supi22 !
Nem akarok ünneprontó lenni és nagyképûnek sem akarok tûnni DE!!! ismeretlenül is azt mondom, hogy nálad jóval erõsebb vagyok viszont az is biztos, hogy te a 48-11 fokozatot az életben nem fogod használni, mert az nagyon kemény. Azt max. a János hegyrõl lefelé, hátszélben tudnád kitekerni. Szóval, azt a 11es fogat felejtsd el, mint egy rossz emléket ! A 12es fog talán már jó de az is elég izmos.
Nem tudom, milyen képlettel számoltál.
õszintén szólva nem is értem, hogy trekinget, illetve egy ilyen city bikeot minek szerelnek 48-as tányérral, fõleg ha kazettás agy van rajta