126-os UG-s hátsó agyas kerékszett? Naná, hogy nem. : )
ok, hogy az ug sor nem rossz, meg tartós, de pótolni nem egyszerû sem a láncot, sem a sort és még az elsõ tányérnak is kompatibilisnek kell lennie
persze ha ez mind adott.....
126-os UG-s hátsó agyas kerékszett? Naná, hogy nem. : )
Bár ez csak egy kerékszett, de érdekelne róla a véleményetek: Retro orszgti kerkszett (#3656) - Kerkpr-Outlet - webruhz, webshop 90kg-os férfi alá jó lenne hobbi célra?
nekem is volt kantim.
lecserltem a pofait xt-re es ragyogoan fogott.(mondjuk bringaval is csak 85 kilo vagyok)
szerintem semmivel sem roszabb mint egy v fek.
nekem is volt kantim.
lecserltem a pofait xt-re es ragyogoan fogott.(mondjuk bringaval is csak 85 kilo vagyok)
szerintem semmivel sem roszabb mint egy v fek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Sziasztok!
A legtöbb azonban cantifékkel van szerelve, kérdésem, hogy ezt lehet-e V-fékre cserélni probléma nélkül, vagy nem lesz tökéletes?
ben
Sziasztok!
12 éves fiamnak keresek egy montit. Elsõsorban a 20 éves acélvázas márkásabb gépeket nézem, bár akad egy két használható újabb is 25-30 ezeres kategóriában. A legtöbb azonban cantifékkel van szerelve, kérdésem, hogy ezt lehet-e V-fékre cserélni probléma nélkül, vagy nem lesz tökéletes?
ben
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Ebben valaki tudna segiteni legyszi? Ami tuti mar, hogy hasznalt bringa lesz, mert megneztem az ujak arait es nem akarok ennyit kiadni egy masodlagosan es ritkan hasznalt cangara.
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni...
Szeretnek vasarolni egy masodik bringat a meglevo utcai - fitness - melle, amit terepre hasznalnek leginkabb. Nem vagyok extrem sportos, de fitnessel nem mennek ki foldes, murvas utra. Crossra vagy MTB-re gondoltam, de nem vagyok biztos benne.
Az is megfordult a fejemben, hogy hasznaltat vennek. Ha igy van, akkor elmondanatok mire kellene oda figyelni a vasarlaskor illetve melyek az ajanlott markak es azonbelul a modellek? Sajna egyaltalan nem vagyok otthon a temaban.
Tarcsafek mennyire fontos ilyen jellegu bringara?
Udv,
Monyok