Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Allergia - segítség
Indította
Gui
, 2005. június 06. 22:40
Írta 2005. június 16. - 10:01

:chin:
ON:nekem is van allegóriám de most megyek hegyre sportolni hogy az immunválasz ne erõsítse az allergiás életérzést.
ON:nekem is van allegóriám de most megyek hegyre sportolni hogy az immunválasz ne erõsítse az allergiás életérzést.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 16. - 09:48

Írta 2005. június 16. - 09:41

Csernobil biztos hogy csak allergiaként jelentkezett nálad?

Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 16. - 09:37

szépen vagyunk. nem is gondoltam, hogy ennyiünket gyötör ez a rohadék.
én 11 éves koromban lettem hirtelen allergiás, úgy hogy Csernobil felrobbant '86 április ~16-án, májusban már injekcióztak
.
3 éve találtam meg a varázskoktélt: Claritine + Flixonase orrspray. Az orrspray isten! csak a claritine kúraszerûen hat, nem szabad abbahagyni, az orrspray viszont azonnal hat és úgy érzem gyógyít is mert egyre kevésbé vaok allergiás.
én 11 éves koromban lettem hirtelen allergiás, úgy hogy Csernobil felrobbant '86 április ~16-án, májusban már injekcióztak

3 éve találtam meg a varázskoktélt: Claritine + Flixonase orrspray. Az orrspray isten! csak a claritine kúraszerûen hat, nem szabad abbahagyni, az orrspray viszont azonnal hat és úgy érzem gyógyít is mert egyre kevésbé vaok allergiás.
Írta 2005. június 13. - 09:54

Nekem újabban Xyzal-t írt fel a doki, azt mondta ez a legújabb 3. generációs szer.
Szedem is és jól vagyok.
Nekem is ez van.Nincs vele különösebben bajom.Csak nem szabad kihagyni minden nap be kell szedni a gógyszert.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. június 13. - 09:08

Itthon a családban valami citromos, gyógyfüves, olajos valamivel gargalizálnak az õseim és nagyon bevált. Sehol nem kapható, neked kell kifõzni. Ha érdekel titeket, akkor holnapra feldobom a receptet.
Írta 2005. június 13. - 08:42

Nekem újabban Xyzal-t írt fel a doki, azt mondta ez a legújabb 3. generációs szer.
Szedem is és jól vagyok.
Szedem is és jól vagyok.
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.
Írta 2005. június 10. - 11:24

azért osztrákiában csak sikerült kiírtani a parlagfüvet...
itt meg.. eehhh.
itt meg.. eehhh.
Írta 2005. június 10. - 10:36

nem az a fobaj ,hogy a telek gazdak lebyirjak a kis teruluetuket, hanem pl a regi szoc maradvanyos legelok tisztasok ,amit 2evente lenyesnek allami penzen ,de addig meg szabad a gazda rajta sajnos
.
Itt az allergiasokat be kell tenni egy gumiszobaba ez a megoldas sajnos.

Itt az allergiasokat be kell tenni egy gumiszobaba ez a megoldas sajnos.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. június 09. - 16:24

A parlagfû csak magyar honban nõ
Meg a többi szar is.Mert rendszeresen füvet nyírni , telket kondozni luxus:(Tisztelet a kivétel)

Írta 2005. június 09. - 10:11

Mert általában azokkal az anyagokkal szemben jön ki az allergia, amik lakó helyünkön megtalálhatóak. Sokan parlagfûre allergiások az pl nem található meg Olaszországban és a déli és északi államokban.Tengerparton nekem nem nagyon jön ki az allergiám.Nem tudom miért van( lehet ,hogy a tengervíz)DE az az 1 hét amíg tengerparton vagyok gyógyszer nélküli.Mellékhatás mentes.
Nekem legjobban városba én falun jön ki az allergiám.De hegyen nem.Ott semmi bajom, ahogy beérek a városba elkezdek prüszögni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 08. - 17:01

szmoggal dúsított köcsög szúnyog
egészen pontosan
egészen pontosan

"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
vendég_Charon_*
Írta 2005. június 08. - 16:27

Írta 2005. június 08. - 16:21

Írta 2005. június 08. - 16:20

Írta 2005. június 08. - 16:19

Ehhez szerintem a "józan paraszti ész" bõven elég, avagy mi nincs egy olasz tengerparti városkában ami a mi nagyvárosainkban van ?!

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. június 08. - 16:17

Szerintem nem jellemzõek arrafelé az ilyen allergiát kiváltó cuccok. A sós tengeri levegõ valahogy nem olyan, mint a koszos városi itt a kontinens közepében. De errõl inkább a biológus kollégákat kéne megkérdezni...
Aktuális civil
Írta 2005. június 08. - 16:15

Nem a vízre gondoltam.Hanem kint a parton , a szálláson, a városba.Olaszországba egyszersem tüszentettem.Pedig 1 hétig voltam ott.
Írta 2005. június 08. - 16:09

Írta 2005. június 08. - 15:56

Tengerparton nekem nem nagyon jön ki az allergiám.Nem tudom miért van( lehet ,hogy a tengervíz)DE az az 1 hét amíg tengerparton vagyok gyógyszer nélküli.Mellékhatás mentes.
Nekem legjobban városba én falun jön ki az allergiám.De hegyen nem.Ott semmi bajom, ahogy beérek a városba elkezdek prüszögni.