Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Livestrong

- - - - -

• Please log in to reply
2954 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Huhhh...már naon várom h végre +jöjjenek, bár még az sem biztos, hogy lesz vmi, túl nagy a csönd....
Néztem a Girot, és szinte mindenkinek ilyen karkötõje volt :) , de ami az idegesítõ, hogy azt utcán a kis unsportos emberkék is ezt hordják, ráadásul azt se tudják, hogy mi a jelentése!!!! :(((

ez kb olyan hozzáállás mint hogy mért hord ez a sznob kisköcsög fox pólót, mikor nem is biciklizik, motorozik.
mert jól néz ki, mert látta spanján
miért baj az hogy más is támogatja a dolgot?

monjuk hogy már a ferencváros feliratú ilyen gumicuccot is piacradobták.
nahát ez már röhej
régen arany volt a divat, most a gumi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehet más oldalról is nézni... Bízz benne, hogyha a pontos jelentését nem tudják, azért lehet, hogy céljuk volt támogatni a betegeket. Most hogy trendik akarnak lenni, az lehet másodlagos is. És még ha kicsi is az esély, hogy ez így van, akkor is lehet bízni benne és mingyárt szebb tartalma van... Nem?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Huhhh...már naon várom h végre +jöjjenek, bár még az sem biztos, hogy lesz vmi, túl nagy a csönd....
Néztem a Girot, és szinte mindenkinek ilyen karkötõje volt :) , de ami az idegesítõ, hogy azt utcán a kis unsportos emberkék is ezt hordják, ráadásul azt se tudják, hogy mi a jelentése!!!! :(((

sahafgs

sahafgs

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
wanna!!!
nekem kellene még 2 db felnõtt, ha marad felesleg...és akkor 10+1 lesz...ha nem akkor mind1...
kösz:)
www.hfc.hu

:foot:

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
egyesek tényleg nem képesek elülni a seggükön!!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Szeretnék én is livestrong karkötõt! Ha valaki rendel, írjon nekem a nnagy@kovbartsai.hu-ra!

Nagyon köszi!

Ha valaki rendel, írjon neki... :D
(Szánalmas)
WaNNaRiDE

Niki29

Niki29

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szeretnék én is livestrong karkötõt! Ha valaki rendel, írjon nekem a nnagy@kovbartsai.hu-ra!

Nagyon köszi!

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Ok . kösz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Vettünk egy gyártósort és hamísítjuk ezerrel sok-sok kinai kisgyerekkel.... :D

Komolyra fordítva. Lor német ismeretségét ismerve megrendeltette Németba valami ismerõséhez és onnan sima postán jut el majd Lor -hoz.
De ez nem számít csak az, hogy ideérjen.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
hát ha nem számítana akkor nem kérdezném. Én nem is kértem egyébként. Csak érdekelne...mert megkértek páran h intézkedjek szal ennyi az egész

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

wannaride! h oldottad meg???

Rendeltünk (végül lor intézte...)

és mielõtt lor-tól kérdeznéd ugyanezt:

szamit vmmit is az, hoyg hogyan fog ideerni?!!!
itt lesz es kesz!

bocs, hogy én válaszoltam ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
wannaride! h oldottad meg???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
szerintem majd ha itt lesz akkor ráérünk ezzel foglalkozni ;)
addig is türelem
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Figo10

Figo10

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
wannaride az oké h rendeltetek de h fogunk érte fizetni?:chin:

sahafgs

sahafgs

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
hány hete rendeltetek?
www.hfc.hu

:foot:

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Türelmetlenkedõk/késõn eszmélõk figyelem!

Rendeltünk (végül lor intézte...) kb. 300 darabot, de ezek 98 %-ára megvan a konkrét "vevõ". Pár darab biztosan marad, de 30 tutira nem.
A megrendelt többlet a rendelést követõ (Kérek én is...tipusú) hozzászólók között kerül elosztásra.

Fogalmam sincs, hogy mikorra jön meg, mint ahogy azt sem tudom pontosan, milyen módon kerül majd hozzánk a cucc. Amikor én rendeltem az elsõ 100-at, akkor 4 hetet vett igénybe mig ideért.
WaNNaRiDE

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Csáki! Egyenlore nem sikerul ujra felvenni a kapcsolatot veluk. Legalabbis en ezt tudom. Amint valaszolnak, megy a rendeles, es onnan szamitott par het

Remélem ezt olvassa az, aki rendeli, és ha még nem rendelt, akkor a Happy Bike különítmény szeretne kb 30-at felnõtt méretben. (csáki is ide tartozik :) )

Köszönjük.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

bikeface

bikeface

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Akármikor is érkezik a szállítmány, engem még mindig érdekel két felnõtt és egy gyerek méretû. Meg szeretném itt jegyezni, hogy az egyiket egy kedves barátomnak veszem, aki maga is átesett ezen a betegségen, de szerencsére gyõztesen került ki belõle.
Mindenféle elfogultságtól mentesen - és itt Armstrongot mint embert nézve - mondhatom viszont, hogy aki még esetleg nem olvasta a "Bicikli életre-halálra" címû könyvét, az tegye meg. Nagy olvasmány és ki merem jelenteni, hogy kerékpárosoknak kötelezõ olvasmány is egyben. Szurkolok neki a 7. tour gyõzelemért, de ha nem indulna, azt is meg tudnám érteni.

Ja! Szerintetek ki nyer most a Giro-n?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Csáki! Egyenlore nem sikerul ujra felvenni a kapcsolatot veluk. Legalabbis en ezt tudom. Amint valaszolnak, megy a rendeles, es onnan szamitott par het

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért van abban valami jópofa, hogy Magyarországról támogatjuk az USA rákkutatását.
Segítsük a rászorulókat!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."