Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Livestrong

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2954 hozzászólás a témában

schegghy

schegghy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Helló mindenki!

Én is kicsit megrökönyödtem, amikor azt olvastam, milyen gáz, hogy mindenféle "unsportos" emberkék hordanak ilyen sárga karkötõt...

Nem hiszem, hogy tévednék, amikor azt mondom, ez az egész dolog nem biciklistáknak lett kitalálva. És nem sportembereknek. Hanem mindenkinek, aki csatlakozni szeretne - akár csak 1 dollárnyi összeggel is - egy ilyen harchoz...

Ha csak magamból indulok ki, én pl. nem vagyok bringás...sõt, pár éve ellopták a mountain bikámat, és azóta se vettem újat.

Én teniszezem, na bumm. De attól még nehogymár ne hordhassak ilyen sárga szart ugyanúgy, mint bárki más, aki bringázik, vagy bárki más, aki a "sport" szót még csak hírbõl sem hallotta...?!

Akinek nem inge, ne vegye magára, és sorry, hogy kicsit felhúztam magam, csak egyszerûen igazságtalannak éreztem az ilyen fajta megjegyzéseket...

üdv
sch.

Turbina

Turbina

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Mi ez a piros, kék és egyéb színvariáció. A sárga az eredeti ha jól tudom és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mikor várható a megjövetele. Még mindig tart az ajánlatom két felnõtt és egy gyerek méretûre. Öteltem is lenne, hogy hogyan vegyük át. Esetleg a maratonokon vagy versenyeken összefuthatnánk és elintézhetnék az adás-vételt.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ja, elég borzasztó ez a színorgia. De aki sárga trikós akar lenni, az marad az eredetinél. Mert az az igazi :)

Engem is szétszednek a jóbarátok, akiknek kértem. Reméljük lassan itt lesz...
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tudom, hogy ez egy visszatérõ kérdés és olykor indulatokat szabadít föl, de szabad megtudni, hogy esetleg van-e fejlemény, státusz, várható érkezési idõpont, vagy bármi?!?! Elõre is nagyon köszönöm...
És asszem ez lornak kell hogy szóljon... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Bocs nem az volt a jelszó, hogy: " Wear yellow" vagy ezt nem szószerint kell fordítani??
Hát sajnos ettõl a sok trendi utánzattól feláll a hátamon a szõr!! De sajna így van ez mással is!! Csalódtam a kapitalizmusban!!! :( Jöhetne már megint valami rendszerváltás, ahol nincs ennyire elõtérben a hivalkodás!!
join your life, join your bike

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát, ha ez eredeti, akkor nagyot csalódtam az "alapítványban"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Degáz... Az eszem megáll...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
:)
azé van ott pár szín
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

sahafgs

sahafgs

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
nem rossz...a sárga elég hiteles:)
www.hfc.hu

:foot:

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
ja, hogy nincs több szinben, ezek szerint hamisítják de azt több szinben...
http://cgi.ebay.co.u...7158358629&rd=1

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
ilyen szöveget h kis unsportos emberék meg h azt se tudják mi az. hogy lehet ilyen (hü..éget) butaságot mondani, végig kérdeztél mindenkit akin volt. és ha pont azért unsprtos mert épp most épült fel egy betegségbõl. áhh

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
kész a baj...
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
NINCS több színben, mert ami más színû annak köze SINCS a Livestrong-hoz, maximum anyagában..

bahhh
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Figo10

Figo10

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
ja azt tudjátok h van több színben is ?:scared: Posted Image

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Ez igaz....már szinte mindenk cég dob ki ilyen karkötõket, és ilyen céllal, és ez tök yoo, ki gondolta volna, hogy ez 1 ilyen lavinát indít el...:)
én se CSAK bringázáshoz veszem fel!!! Pl. nem bringás cuccban mászkálok a városban, vagy bárhova!!!na mind1...

Lehet más oldalról is nézni... Bízz benne, hogyha a pontos jelentését nem tudják, azért lehet, hogy céljuk volt támogatni a betegeket. Most hogy trendik akarnak lenni, az lehet másodlagos is. És még ha kicsi is az esély, hogy ez így van, akkor is lehet bízni benne és mingyárt szebb tartalma van... Nem?! ;)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Én például direkt öltönyhöz is felveszem...

Én meg le se veszem...sztem ez pont nem olyan, mint egy bizsu, hogy a piros ingemhez a pirosat veszem fel, a kékhez a kéket stb. Ha vmiért hordod, akkor hordjad. Nem bringázáshoz kell(ene) fölvenni, hogy lássák mekkora bicajos valaki...arra ott a sisak. Szvsz.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
És tessék, itt az élõ példa:)
Nagyon helyes!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én például direkt öltönyhöz is felveszem... Szal lehet, hogy engem láttál! Pedig hidd el, szoktam ám tekerni is, nemcsak öltönyben pózingolok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

de ami az idegesítõ, hogy azt utcán a kis unsportos emberkék is ezt hordják, ráadásul azt se tudják, hogy mi a jelentése!!!! :(((

Tudod ez vicces. Múltkor amúgy még én is ezt gondoltam. De aztán...
akit az utcán pl. öltönyben, ilyen-olyan épp divatos szerkóban látsz, azzal az emberrel éppúgy találkozhatsz maratonon vagy xc versenyen mezben:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
gumiban biztonságosabb :spoko:
a szó szoros, és átvitt értelmében is