FedEx-szel küldik, ez kerül 32 dollárba. Ha nem szarakodnak vele a postások, akkor simán meglehet a kiállításig. Mindenesetre a 100 darabból eddig mindössze 22-nek van gazdája. Ha holnap még 25-30 gazdára találna, akkor este megrendelem, ha ez így megfelel Nektek.
Természetesen, ha valaki tud valakit, aki épp jön haza az Államokból és pont van ennyi hely a csomagjában, akkor nekem 10 db (felnõtt méretû) kellene.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Livestrong
Started by
wannaride
, 2005. February 15. 17:01
Posted 2005. February 15. - 21:13

Posted 2005. February 15. - 21:12

akkor irok ide miko lesz az?
vegyunk sok es tovabadjuk vagy
annyit szerzunk amennyi hirtelen kell?
nem nagy osszeg tehat nem lehet bele hallni
mutti azt mondta kell neki is egy
vegyunk sok es tovabadjuk vagy
annyit szerzunk amennyi hirtelen kell?
nem nagy osszeg tehat nem lehet bele hallni
mutti azt mondta kell neki is egy
Posted 2005. February 15. - 20:53

Posted 2005. February 15. - 20:51

szertem okes
meg jol is nez ki! 8-)
a max vam ami rajohet ez ~7eft
100db eseten de ez ...
szoltok mikor hol mit es intezzuk a dolgot

az miko van?
elvileg nem okozhat gondot
meg jol is nez ki! 8-)
a max vam ami rajohet ez ~7eft
100db eseten de ez ...
szoltok mikor hol mit es intezzuk a dolgot

az miko van?
elvileg nem okozhat gondot
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. February 15. - 20:17

szóljon valaki Rózsavölgyi úrnak...
asszem én is vennék.
asszem én is vennék.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 15. - 19:39

+ 1 db a 8-as licitálónak... És tiszteletre méltó kezdeményezés...!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. February 15. - 19:33

Sziasztok!
Jómagam is csatlakoznék a karkötöt viselök társaságához 2 db-ot szeretnék kérni.
Jómagam is csatlakoznék a karkötöt viselök társaságához 2 db-ot szeretnék kérni.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis
Posted 2005. February 15. - 19:32

Posted 2005. February 15. - 19:19

Posted 2005. February 15. - 17:18

Én is szeretnék egyet.
Szerintem, tuti van valaki a nagyvizen túlról, aki olcsóért ide tudja hozatni.
Szerintem, tuti van valaki a nagyvizen túlról, aki olcsóért ide tudja hozatni.
Posted 2005. February 15. - 17:11

Péter, gyerek és felnõtt méret van.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. February 15. - 17:09

ha jól tudom anno olyan 400 ft-ért osztották nike-ban. én is gondolkodtam a 10-es készleten, de csak 3-ra lenne szükségem, úgyhogy szívesen beszálnék.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. February 15. - 17:01

Sziasztok!
Ha van köztetek olyan, aki szeretné támogatni a rákkutatást a Lance Armstrong Alapítványon keresztül és ezt egy sárga színû karkötõ megvásárlásával, viselésével kívánja megtenni, vagy egyszerûen Lance Armstrong rajongóként szeretne ilyet az feltétlen jelezze, mert ettõl függõen rendelnék 10 vagy 100 darabot az Egyesült Államokból.
Minap a Nike-nál (WCC) megkérdeztem, hogy lehet-e kapni vagy sem? Közölték, most nem, de várnak szállítmányt. Megkérdeztem mennyi lesz? Közölte a srác, nem biztos benne, de mintha 1490-re emlékezne.
))))
Ha jól emlékezett, akkor gusztustalannak tartom, hogy egy jelképes 1 dolláros támogatást jelképezõ karkötõt közel 700%-os haszonkulccsal adnak tovább, holott annak semmi köze nincs a Nike-hoz.
100 db esetén a nettó költségek (ár + szállítás) 132 USD-re jönnek ki.
Nem tudom vám és áfa kérdésben mi csapódik még hozzá ezen összeghez, mindenesetre 1 db ára a végösszeg (bruttó beszerzési ár) 1%-a. Hasznom nincs, ha csak az nem, hogy mások is támogatják az alapítványt.
Ha esetleg valaki tud más beszerzési forrásról vagy korrekt árról, ha kérhetném, feltétlen jelezze.
Üdv,
WaNNaRidE
Ui: Bõvebb infót itt találhattok: http://www.laf.org
Ha van köztetek olyan, aki szeretné támogatni a rákkutatást a Lance Armstrong Alapítványon keresztül és ezt egy sárga színû karkötõ megvásárlásával, viselésével kívánja megtenni, vagy egyszerûen Lance Armstrong rajongóként szeretne ilyet az feltétlen jelezze, mert ettõl függõen rendelnék 10 vagy 100 darabot az Egyesült Államokból.
Minap a Nike-nál (WCC) megkérdeztem, hogy lehet-e kapni vagy sem? Közölték, most nem, de várnak szállítmányt. Megkérdeztem mennyi lesz? Közölte a srác, nem biztos benne, de mintha 1490-re emlékezne.

Ha jól emlékezett, akkor gusztustalannak tartom, hogy egy jelképes 1 dolláros támogatást jelképezõ karkötõt közel 700%-os haszonkulccsal adnak tovább, holott annak semmi köze nincs a Nike-hoz.
100 db esetén a nettó költségek (ár + szállítás) 132 USD-re jönnek ki.
Nem tudom vám és áfa kérdésben mi csapódik még hozzá ezen összeghez, mindenesetre 1 db ára a végösszeg (bruttó beszerzési ár) 1%-a. Hasznom nincs, ha csak az nem, hogy mások is támogatják az alapítványt.
Ha esetleg valaki tud más beszerzési forrásról vagy korrekt árról, ha kérhetném, feltétlen jelezze.
Üdv,
WaNNaRidE
Ui: Bõvebb infót itt találhattok: http://www.laf.org
WaNNaRiDE