...divatmakiság ....
Na le lehet zizzenni rólunk:p
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
engem az zavar, h azt se tudják h mi az és nem is õk veszik hnem pl. a teherautóról pottyant le és hordják!!!!!
vAN TÖBB SZINÚ
sárga=rákkutatás
kék=aids (asszem)
piros=cunami(asszem)
ez a három színú van
:offtopic: :scared:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
és? támogattak egy alapítványt.
de ezt szeretem, mikor egy egy népcsoport/társulás kisajátít valamit.
az autósok az utakat, a biciklisek a fox márkát, és a livestrongot, stb stb
miért jó ez?
miért nem csinálhat mindeki amit akar, és miért nem hordhat azt amit akar? miért lenne a mienk, bicikliseké a livestrong?
miért hordhatnak magyarok ilyet, mikor nem magyar aki kitalálta? (armstrong)
miért...?
miért?..
megéri?
nem.
akkor hordja aki fizetett érte.
sztem azókról volt szó akik divatból hordják
és k*rvára fogalmuk sincs mit jelent meg mi ez egyáltalán...:-X
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Még mindig tart az ajánlatom két felnõtt és egy gyerek méretûre. Öteltem is lenne, hogy hogyan vegyük át. Esetleg a maratonokon vagy versenyeken összefuthatnánk és elintézhetnék az adás-vételt.
sztem azókról volt szó akik divatból hordják
és k*rvára fogalmuk sincs mit jelent meg mi ez egyáltalán...:-X
Aktuális civil