Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Livestrong
Indította
wannaride
, 2005. február 15. 17:01
Írta 2005. május 27. - 15:45

Ja a kihelyezett közpntok sztem is jól mûködtek/mûködnek... Össze kell gyûjteni, hogy hol kinek kell és nem darabonként kell rendelni, hanem egyszerre az egészet. Úgy azoknak is nagyban megkönnyíti az ember a dolgát, akik esetleg rendelnek, szerveznek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 27. - 14:36

És ahogy ismerem Wannaride elvállalja a Bp-i Regionális KÖZPONT MEGTISZTELTETÕ CÍMÉT!! Remélem összefutunk wanna a maraton elõttis!!

join your life, join your bike
Írta 2005. május 25. - 22:43

az király sopronba is vele

...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. május 25. - 20:27

Ahogy a Pécsi különítmény. Regionális elosztóközpontok lesznek, akárcsak legutóbb. Szerintem.
WaNNaRiDE
Írta 2005. május 25. - 20:13

:clap: :clap: :clap:
Wannaride, ha megérkezik kis hazánkba, akkor a Budapestiek, hogy kapják meg, mert láttam, hogy Lor Miskolci.
Wannaride, ha megérkezik kis hazánkba, akkor a Budapestiek, hogy kapják meg, mert láttam, hogy Lor Miskolci.
Írta 2005. május 25. - 19:26

Beszeltem lorral... elvileg mar uton van hazank fele a cucc.. kitartas!
WaNNaRiDE
Írta 2005. május 25. - 18:53

Wannaride: hogy állunk jelenleg? és ez 1/db mennyi lesz? Gusztustalannak tartom azokat egyébként aki így ennyit rádob, és ezzekkel bizniszel.
Írta 2005. május 25. - 18:18

1100 Ft-ért érdekel titeket? Csak sárga van egyenlõre, de állítólag lesz más színû is, amire nem livestrong van ráírva, de Nike..
szerk: most értesültem, hogy 700 db sárga van.
szerk: most értesültem, hogy 700 db sárga van.
'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia
Írta 2005. május 25. - 17:13

És nem szólsz másoknak, hogy van forrásod?!?! Ez nem volt szép tõled...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 25. - 16:47

ejj, nekem is meglesz a jövõ héten, ha a forrásomhoz megérkezett, elvileg már megjött tegnap éjjel Ferihegyre..

'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia
Írta 2005. május 25. - 16:22

Sztem függetlenül a másik rendeléstõl is ráálhatnál... ?) Mivel azóta is csomóan jelezték, meg ha lehetne, biztos azok is jeleznének, akik azóta azért nem jeleztek, mert tudták, hogy tök fölösleges, mivel egyszer már le lett zárva a rendelés... Õõõõ... Remélem tiszta sor...

Írta 2005. május 25. - 15:47

dagi: módosít gombot használjuk már ki ilyenkor...
lehetne kérni egy igent vagy egy nemet, hogy alakul e a nagy rendelés, mert ha áll a dolog, lehet ráállnék másik megoldásra.
lehetne kérni egy igent vagy egy nemet, hogy alakul e a nagy rendelés, mert ha áll a dolog, lehet ráállnék másik megoldásra.
Írta 2005. május 25. - 15:39

...Hanem a Mokkába pölö, igaz Dagi? :beer:Bulizni meg nem a ZP-be kell járni...:no:
![]()
Péter
Zépé tényleg felejtõs, bár gimiben még azt hittem jó...mondjuk akkor még jó(bb) is volt...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. május 25. - 15:03

mióta megnyitották idén:( de asszem csak 7tõl szal ha kibirsz annyi idõt akkor bemehetsz ingyé is:)
Írta 2005. május 25. - 10:45

Írta 2005. május 24. - 22:44

Írta 2005. május 24. - 18:15

Hát azért a divat elég sok mindent tönkre tett szerintem!! És az a baj a sok hamisítvánnyal hogy azt megveszik a divatmakik és az egész dolog értelmét veszti és téged is divat makiznak holott mi személyesen wannaride kezeibõl kaptuk frissen és melegen!!
De mással is ez a helyzet: pl. a hétvégén voltam a Zpben és lehet hogy belépõt szednek de mostmár mindenki bemehet akinek 100-a van és tele van ilyen hivalkodó faszagyerekekkel akik úgy öltöznek ahogy azt a zenetévén látják!! és nincsenek elõítéleteim de hogyha körülnézel és mindenhol ilyen ember van és a zenét is ráállítják azokra a szennyekre amik jönnek a tvben akkor elmegy a kedved a partizástól!! Húú bocs mindenkitõl a kis hasonlatért!!

join your life, join your bike
Írta 2005. május 24. - 07:24

Na szép! Lor hajnalig írogat tanulás helyett az üzenõfalra, de ide be nem tolná a képét, pedig nagyon várjuk 
Révi, ti mindenhol magatokat látjátok
? csók

Révi, ti mindenhol magatokat látjátok

az észmentes nõnemû...