Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Szombat a nyerõ nap, Gödöllõ K-50 szerintem vasárnap lesz.
Szombaton olyan 10-11h között mondjuk a XVII.kerben. Majd holnap egyeztetünk telcsin mert a gép oprendszerét újra kell telepíteni. Örülök, hogy ennyit is tudok írni.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Hozé ha jöttök errefelé, adok Neked
bringát....csak idáig kell eljutni...

Köszi de itthon is van még kb. 3 darab bicikli.
Pl. az én elsõ MTB-m, merev, acélváz, 20" , viszintes felsõcsõ,
Simanó sis hüvelykujjas váltóval. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig ide pont lehet merevvilla is jó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Szerintem Valéria barátunk megnyerte a lottó 5-öst, és most épp kerüli a Földet az új jachtján.
Mert nagyon el van tûnve.

Hápi!
Szerintem mi kihagyjuk. Nincs telóm jelenleg, rábíztam Saláékra.

Hozé ha jöttök errefelé, adok Neked bringát....csak idáig kell eljutni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Szerintem Valéria barátunk megnyerte a lottó 5-öst, és most épp kerüli a Földet az új jachtján.
Mert nagyon el van tûnve.

Hápi!
Szerintem mi kihagyjuk. Nincs telóm jelenleg, rábíztam Saláékra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem vasárnap inkább? Van valami Gödöllõ K-50 országúti verseny szombaton, nem nyomjuk le? Utána meg vasárnap, mennénk terepre, legalább nem lennénk túl erõsek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Megírtam a hozzászólást és lefagyott ez a mocsok gép!!!!!!
De jól megy az orvosknak! Bár egy Himalája expedíciót beválalni a gödöllõi tekerés helyett -hát nem is tudom! Dante és Viki regisztrációját vettem és a többiek jönnek?
Úgy néz ki, hogy a szombat lesz a nyerõ nap de még nem biztos.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Jövõ hétvégén...Egy olyan kis lájtos tekerés, haverok buli meg f

Hápi, esetleg én is megyek, hogy pótoljuk, ami kimaradt. Egyet megpróbálok megígérni, ha ott leszek, nem esek :P

Pite: *ámul* *irigyel*
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
húú, vazz, dejó neki!!!
majd ha meg hazajön, és megkérdezzük na milyen volt, Pitechusonan csak annyit fog mondani: rövid vót és lightos! :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én tudod, hogy úgyis benne vagyok, nyomassuk. Ami Pitét illeti, õ akkortájt a szintén emelkedõtõl sem mentes Himaláját tapossa, elvileg.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Jöv hétvégén egy amolyan Kelet-Pest és környéke BMFT-s (meg aki még jön), túrázós, tekergõs napot nem hozunk össze. Egy olyan kis lájtos tekerés, haverok buli meg f betûs üdítõ helyett valami más itóka a Gödöllõi dombság gyönyörû emelkedõktöl sem mentes útjain.

Rákosmente KerekSE;

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Ifjú titán koromban egy kora tavaszi napon eltekertünk jó kis csepel apollókkal Tiszavasváriból Szegedre. Este indultunk, mer kitaláltam, hogy akkor úgyse fúj a szél+nincs forgalom, s az úgy milyen fasza lesz! persze akkoriban még nem voltak olyan király lámpák, mint amilyenek mostanság, legalábbis mifelénk tutira nem lehetett kapni. A laposelemek 2 órán át bírták a folyamatos üzemet, aztán megadták magukat. Ez a 4.es fõút kellõs közepén történt... életemben nem féltem annyira biciklin mint akkor. tülkölõ román kamionok centiméterekre suhantak el tõlünk...A rendõr is elkapott minket, aki teljsen hülyének nézett mikor elõadtam hova tartunk az éjszaka kellõs közepén. Aztán apró hiba is becsúszott a gondos utiterve: mezõtúrnál vagy hol egy tiszai átkelést igencsak benéztem (éjszaka ugyebár nem jár a komp...) fasza, 20km kerülõ...
És a srintszámok se maradtak el: az éjszakai alföldi tanyavilágon az átkelést senkinek sem ajánlom. Betyárterminátorok üldöztek minket igen kitartóan...mivel tök sötét volt, csak a körmük kaparászását, és a lihegésüket hallottuk a hátsó kerék környékérõl...brrrr
persze kaját se vittünk eleget, elvégre titánból voltunk... A titánságról annyit, a haverom egész télen egy könyvesboltban ücsörgött, ez volt a felkészülése erre a "túrára". 80km után már richtofittal kenegette magát, hátha jobban fog menni neki, de persze nem :-)!
azt a szenvedést amit produkált kár hogy nem sikerült megörökítenem :-))))
Reggel hétkor zuhantunk be szegedre, a következõ két napot végigvedeltünk az egyetemi napok keretében, és harmadnap útnak eredtünk vissza....a hazaút bizony már 2 napig tartott...volt 4.es fõút mellett árokban fekvés, törökszentmiklósi pályaudvaron hajléktalanokkal alvás...yeeee!!!
Mindezt sima hosszúszárú nadrágban/farmerban pullóverben nyomtuk le, nem holmi betétses thermo naciban...
igazi élmény volt!
na eleget pofáztam ;-)

Hát igen, ha már nostalgy, akkor én is mesélhetnék a '62-es születésembõl adódóan, de nem célom untatni senkit a saját magam "nyögdíjas" igazsemvolt meséivel...amit vagy elhisznek vagy nem. Az a lényeg amit írtál: Át kell élni, és az unókáknak majd olyan "Háry Jánosként" elmesélni. :gwizd:
akaido, nem aikido!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Amikor még az isaszegi dombon is megálltunk 3szor pihenni? :D

én ott már akkor is szerelni álltam meg
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
A hõskorban a legjobb az volt, hogy akkoriban egyáltalán nem azon gyököltem, melyik a legjobb alkatrész (a helyi mûszaki áruházban csak csepel maraton, meg apolló volt és slussz), + fogalmam sem volt mi az hogy eléhezés meg tejsavküszöb.
mindig nyomtuk, ami a csövön kifér, állandóan meccseltünk, és olyanokkal szórakoztunk ki tud egyik faluból a másikba legrövidebb idõvel eltekerni. Mivel gyakorlatilag nem volt konkurencia én voltam a falu bikája! Yeeee :-))))

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Amikor még az isaszegi dombon is megálltunk 3szor pihenni? :D

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Jó lehetett!
A hõskorban azért minden más volt. Kicsit hiányzik néha nekem is.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

én is ezt hittem
és tényleg

Ifjú titán koromban egy kora tavaszi napon eltekertünk jó kis csepel apollókkal Tiszavasváriból Szegedre. Este indultunk, mer kitaláltam, hogy akkor úgyse fúj a szél+nincs forgalom, s az úgy milyen fasza lesz! persze akkoriban még nem voltak olyan király lámpák, mint amilyenek mostanság, legalábbis mifelénk tutira nem lehetett kapni. A laposelemek 2 órán át bírták a folyamatos üzemet, aztán megadták magukat. Ez a 4.es fõút kellõs közepén történt... életemben nem féltem annyira biciklin mint akkor. tülkölõ román kamionok centiméterekre suhantak el tõlünk...A rendõr is elkapott minket, aki teljsen hülyének nézett mikor elõadtam hova tartunk az éjszaka kellõs közepén. Aztán apró hiba is becsúszott a gondos utiterve: mezõtúrnál vagy hol egy tiszai átkelést igencsak benéztem (éjszaka ugyebár nem jár a komp...) fasza, 20km kerülõ...
És a srintszámok se maradtak el: az éjszakai alföldi tanyavilágon az átkelést senkinek sem ajánlom. Betyárterminátorok üldöztek minket igen kitartóan...mivel tök sötét volt, csak a körmük kaparászását, és a lihegésüket hallottuk a hátsó kerék környékérõl...brrrr
persze kaját se vittünk eleget, elvégre titánból voltunk... A titánságról annyit, a haverom egész télen egy könyvesboltban ücsörgött, ez volt a felkészülése erre a "túrára". 80km után már richtofittal kenegette magát, hátha jobban fog menni neki, de persze nem :-)!
azt a szenvedést amit produkált kár hogy nem sikerült megörökítenem :-))))
Reggel hétkor zuhantunk be szegedre, a következõ két napot végigvedeltünk az egyetemi napok keretében, és harmadnap útnak eredtünk vissza....a hazaút bizony már 2 napig tartott...volt 4.es fõút mellett árokban fekvés, törökszentmiklósi pályaudvaron hajléktalanokkal alvás...yeeee!!!
Mindezt sima hosszúszárú nadrágban/farmerban pullóverben nyomtuk le, nem holmi betétses thermo naciban...
igazi élmény volt!
na eleget pofáztam ;-)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
én is ezt hittem
és tényleg

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Visszaút miért körülményes?

:-) Egy nap alatt sajna szerintem nem regenerálódnám ki a 225kmet. Legfõképpen az altájam tiltakozna!
Persze még nem próbáltam ki, szóval minden lehetséges :-)))

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Gyagyás...(ne dumálj, te is szenvedtél...)