Jelentkezz be Regisztrálj

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Posted 2005. May 19. - 11:27

Hozé kollega!
Palota - Fót felöl jövök Mogyira, találkozunk a fóti templomnál 9.40-kor?
Tuti jó idõnk lesz, beszéltem az illetékessel (feleség), aki ismét azt mondta a szombatra, "hogy az a ....." Ez mindig bevált idáig!!!! Amikor régebben beletörõdve legyintett, hogy megint nem lát egész szombaton, nos akkor sz...-rá áztam! :-))))
Posted 2005. May 19. - 11:17

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. May 19. - 10:43

Mert ilyenkor sártenger az egész dombság.
Posted 2005. May 19. - 09:42

Posted 2005. May 19. - 09:25

Posted 2005. May 18. - 16:41

Igaz bocsi, keresztezni kell.
Különben a 80 km-es távon számításaim szerint egyszer kell Gödöllõn végigmenni.
Kétszer vagy egyszer (a rajt-cél helyétõl függõen) kell keresztezni a 3-as utat, ami problémás.
Egyszer a mogyoródit, egyszer a valkóit, és egyszer-egyszer Isaszeg-Dány, Isaszeg-Pécel, Isaszeg-Nagytarcsa utakat.
A HÉV-en egyszer kell átmenni Mogyoródnál, de azt ki lehet kerûlni. A többi alúljáró.
Vasúti síneken is csak egyszer kell átmenni, Isaszeg és Pécel között.
Szerintem ez nem sokkal több mint Tiszán- vagy a Cegléd- maratonon. A TM-en és DM-en is volt vasúti keresztezõdés.
Persze a pályán módosítani is lehet.
Posted 2005. May 18. - 11:32

Felhívlak mihelyt aktuális lesz. Most az eljövendõ 3 hét úgy néz ki foglalt, de még hosszú a nyár remélem. :-)))
Posted 2005. May 18. - 11:24

Azért legalább egy utat keresztezni kell, vagy tudsz valamit?
Igaz bocsi, keresztezni kell.
Posted 2005. May 18. - 10:52

Tudok mutatni jó edzõpályát a Somlyóban (jól tekerhetõ emelkedõ, technikás lefelé) amin nem fogsz unatkozni, de azt nem tudom, hogy hova járnak a CC-sek edzeni.
Szólj ha ráérsz!
Posted 2005. May 18. - 10:52

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. May 18. - 10:13

Hû az jó lenne!
Mekkora banzáj, az elsõ Gödöllõi Maraton jövõre!
Már látom a pólót, egy hatalmas bringázó pelikán lenne rajta.
....és a célban a Júlia nevû szervezõ, kartonból kivágott JUCI pontokat oszt. Az elit is jönni fog...
Posted 2005. May 18. - 10:11

Én ha jól emlékszem pénteket javasoltam már korábban. Valóban keverednek az idõpontok, a DM-re is jött ajánlat Vikitõl, Balázstól 06. 04-05-re. Mint említettem én alkalmazkodom. Nekem most vasárnap PM van Zalaszentgróton, de szombaton bármire képes vagyok :-))))). Állítólag a hét végére már király lesz az idõ. Akar valaki a PM-re jönni? Egy hely még kiadó a kocsiban, vagy több, de akkor tetõcsomi, és lassabb haladás. Indulás vasárnap 05h-kor.
Posted 2005. May 18. - 09:28

Egytértek, hozzátéve a Ring bejárattól fel a szõlõig. Igaz az aszfalt, de azért nem egyszerû.
A kilátó pedig az erdõn át, a szilasi szõlõ felõl könnyebb sokkal.
Nagyon jó egyébként az ötlet, valóban sok szép montis útvonal van errefelé. Jómagam Szilasligeti vagyok. Innen pl. 1m aszfalt nélkül át lehet menni Gödöllõre.
Azért legalább egy utat keresztezni kell, vagy tudsz valamit?
Posted 2005. May 18. - 09:27

aztán más elfoglaltság
a 11.-in pedig az xterra verseny, amit mindenképpen ki kell próbálni
Posted 2005. May 18. - 09:08

De ha útvonal, akkor javaslom, h legyen benne (kábé ebben a sorrendben):
-Gyertyános (Hungaroring mellett kilátó)
-Szár hegy, Bolnoka erdõ, reptéren át Isaszeg felé, de fel a Küdõ gerincen a Bajtemetésre (orosz atombunker)
-onnan vissza Isaszegre (közben Kálvária hegy), majd szarmata halomsírok, Juharos, Margita (a legmagasabb pontra nehommá ne menjünk fel), majd vissza Mogyoródra
Ez azért sem lenne rossz, mert a fáradtak innen simán hazaHÉVezhetnének, mondjuk a végén Bagon kikötni elég nagy szívás lenne. Ez távban egy 80-as, de lehet, hogy rövidebb.
Posted 2005. May 18. - 08:38

Részemrõl alkalmazkodom,
Részemrõl is, bár elég kiszámíthatalan vagyok (év végi vizsga, államvizsga), ha tudok megyek.
Gyakorlatilag sosem és bármikor ráérek

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. May 18. - 08:23

A kompra várva elmlítettél valamilyen jól tekerhetõ CC-szerû pályát Fót környékén. Nem biztos hogy egy helyrõl beszélünk, én is csak hallomásból értesültem egy ilyen pályáról. Végülis mindegy melyik és hogy pontosan hol van, a lényeg hogy jól lehessen edzeni rajta és ne zavarjanak le róla az erdészek. Köszi
Posted 2005. May 18. - 08:19

Részemrõl alkalmazkodom, szvsz Dante által javasolt idõpont jó lenne. Azon a hétvégén Kisnána OX lesz, én nem indulok, szabad az egész hétvégém. Tényleg szuper lenne egy Gödöllõ Maraton!!!
Posted 2005. May 18. - 01:49

Én nem ismerem Gödöllõ Észak-Keleti környékét, de a Hungaroring feletti kilátó megmászását nem kéne kihagyni...
(Neked menne Pite!)
Egytértek, hozzátéve a Ring bejárattól fel a szõlõig. Igaz az aszfalt, de azért nem egyszerû.

Nagyon jó egyébként az ötlet, valóban sok szép montis útvonal van errefelé. Jómagam Szilasligeti vagyok. Innen pl. 1m aszfalt nélkül át lehet menni Gödöllõre.
Posted 2005. May 17. - 17:30

üdv
de visszatérve az alaptémára az egyik említett település polgármesterét elég jól ismerem , ha esetleg az ügy mellé lehetne állítani akkor tán már az erdészettel is máshogy lehetne tárgyalni maraton ügyben, ...persze nem biztos
Hû az jó lenne!
Mekkora banzáj, az elsõ Gödöllõi Maraton jövõre!
Már látom a pólót, egy hatalmas bringázó pelikán lenne rajta.
A "pályabejárással" kapcsolatban küldjétek el, hogy ki mikor ér rá!