Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Pithecus!

Nagy kalappal a vizsgára, nekem ez 6-n lesz, ezért nem megyek marcizni. Dante is veled tart, tehát úgy néz ki ez nem lesz GM a hétvégén (túravezetõk nélkül bolyongás lenne). Ha Gödöllõ nem is jön össze, megpróbálok megszervezni egy rövid DM-t mondjuk szombatra. Jó hétvégét, és mégegyszer kösz mindkettõtöknek!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Na ma én beismételtem a túrát, kisebb módosításokkal, hogy véletlenül se kelljen kétszer ugyanott menni. Sokkal gyorsabban meg lehetett csinálni, hogy felszáradt a dagonya, én kicsivel több mint 3 óra alatt lenyomtam. Azért az a ragadós "izé" sokat nehezített, el kell ismernem. Meg így már, hogy ismertem, az a kidõlt fás kanyargós technikás ösvény is (majdnem) végig tekerhetõ volt.

Csoda, hogy nem találkoztunk.

MIHI, nekem ez a hétvége nem jó a szilvásmarci miatt, ráadásul kedden még szigorlatozom is, az pedig nem lesz könnyû.
Sztem Dante is nyújtani meg pihizni fog.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Sziasztok!

Mit szólnátok a hétvégi szombat/vasárnap kínálathoz? Bejárhatnánk a Margita felöli részt is! Nekem bármelyik nap jó, sajna kimarad a Szilvásmarci. Ja és a hét végére megint 30 fok körüli idõt jósolnak.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ma én beismételtem a túrát, kisebb módosításokkal, hogy véletlenül se kelljen kétszer ugyanott menni. Sokkal gyorsabban meg lehetett csinálni, hogy felszáradt a dagonya, én kicsivel több mint 3 óra alatt lenyomtam. Azért az a ragadós "izé" sokat nehezített, el kell ismernem. Meg így már, hogy ismertem, az a kidõlt fás kanyargós technikás ösvény is (majdnem) végig tekerhetõ volt.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Jó lesz, gyertek minél többen!
:)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Sziasztok!
Lakhelyem a Budapesti XVII.ker.
Örömmel olvasom, hogy elég komoly kerékpáros, túrázós élet kezd kibontakozni a Gödöllõi dombság apró,de néha brutális dombocskáin.
A következõ túrára én is beneveznék csak ne a mostani,meg a jövõ hétvégén legyen mert az nekem nem jó. Ha minden jól megy (felvetettem a témát a többieknek) egy egész kis csapat menne a kerületbõl -ha sikerül megfelelõ idõpontot egyeztetni.
Sok kilómétert még Gödöllõ környékén. A Gödöllõi maraton tényleg jó ötlet!!:clap:

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
De a totál-brutál-halál gödöllõi-magashegység az egyik srácot kikészítette.

Viki, az eltévedés szinte lehetetlen, ilyen tapasztalt túravezetõk mellett.
(melldöngetés)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A múlt heti DM nosztalgiafutamról a képek egy része már elérhetõ. Akit érdekel az elérhetõsége, illetve maga is szeretne képet feltölteni, küldjön privát üzenetet és megadom hozzá az elérhetõséget. 100MB-s tárhely áll rendelkezésre a képek tárolására. Már készül hozzá egy egyszerû weblap, hogy mindenki egyszerûen elérhesse a jövõben.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sajnálhatod is! Csak 6-an voltunk.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Nos, mivel jól kimaradtam sajnos.....önhibámon kívül, így nagyon jó lenne, ha következõre [amit minél elõbb megszervezünk*] tudnék menni. Legalább megvolt a terepszemle, és ismertek mindent - bár bolyongani se rossz... Menjünkmenjünkmenjünk!!!

* finom célzás
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na feltöltöttem megint, töltsétek nyugodtan...(OFF mellesleg ezt bárki megteheti 1 perc alatt, ha fellátogat a www.2big.hu-ra,s küld önmagának egy levelet ezzel a csatolattal - a link onnan kimásolható - sajna én nem találtam jobb módszert itthon (ingyenest) nagy (~100 MB) file-ok csere-beréjére...)

tessék:
http://www.2big.hu/m...d3d2ff912b19af6

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF:
Készülõdvén a jövõ szombati Balaton kerülõ zsírégetésre,
felraktam a 2.1 -es ZED helyett egy 1.3-as Conti slicket.
A család körbeállta, és röhögött...
:)
ON

Várom a képeket.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tolásért nem jár pont...

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Fót felõl, (M3-as) irányából hosszú egyenes széles út, utána egy nyomos (tényleg merdedek, van benne egy gyökér keresztben) A gyökérig szokott menni.
Tegnap a cross pálya felõl mentünk fel, az tekerhetõ volt.
(1 terminátor pontért...)

Jah azt a részt is ismerem. Simán!!! fel...toltam rajta a bringát, pláne mivel legalább 15 kilós a "kicsike". :-D
akaido, nem aikido!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Melyik oldalról gondolod? Mert a Mogyoród felõli baromi meredek, tudom mert próbáltam. :-( Ha meg a "szõlõs" felõl tekersz fel, akkor a meredeken kell lejönni...

Fót felõl, (M3-as) irányából hosszú egyenes széles út, utána egy nyomos (tényleg merdedek, van benne egy gyökér keresztben) A gyökérig szokott menni.
Tegnap a cross pálya felõl mentünk fel, az tekerhetõ volt.
(1 terminátor pontért...)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Egytértek, hozzátéve a Ring bejárattól fel a szõlõig. Igaz az aszfalt, de azért nem egyszerû.:) A kilátó pedig az erdõn át, a szilasi szõlõ felõl könnyebb sokkal.

Nagyon jó egyébként az ötlet, valóban sok szép montis útvonal van errefelé. Jómagam Szilasligeti vagyok. Innen pl. 1m aszfalt nélkül át lehet menni Gödöllõre.

Látom tekertél már arra.
akaido, nem aikido!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kapós a dolog, mert én már nem tudtam letölteni.
Valaki küldje át a jneu@vnet.hu -ra légyszi-légyszi!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
akaido - mellesleg a Margitások régi jó kis Gödöllõ K-50 tereptúrájukat már NEM engedélyezik pár éve...

Sajnálom is nagyon...
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Én nem ismerem Gödöllõ Észak-Keleti környékét, de a Hungaroring feletti kilátó megmászását nem kéne kihagyni...
(Neked menne Pite!)

Melyik oldalról gondolod? Mert a Mogyoród felõli baromi meredek, tudom mert próbáltam. :-( Ha meg a "szõlõs" felõl tekersz fel, akkor a meredeken kell lejönni...
akaido, nem aikido!

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Pitechus, Dante!

Köszönöm a túraszervezést, nagyon jól éreztem magam, rég fáradtam el így. Nekem 95 km, jött össze háztól házig, a szintet pontosan nem tudom, de a lábam most is érzi. Legközelebb megnézzük a Margita részét is a Gödöllõi dombságnak. Remélem lesz egyszer ezen a tájon is maraton, az biztos, hogy a majdani résztvevõk nagy részét kellemes csalódás fogja érni.

Hali