Jelentkezz be Regisztrálj

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Írta 2005. május 23. - 08:50

Nagy kalappal a vizsgára, nekem ez 6-n lesz, ezért nem megyek marcizni. Dante is veled tart, tehát úgy néz ki ez nem lesz GM a hétvégén (túravezetõk nélkül bolyongás lenne). Ha Gödöllõ nem is jön össze, megpróbálok megszervezni egy rövid DM-t mondjuk szombatra. Jó hétvégét, és mégegyszer kösz mindkettõtöknek!
Írta 2005. május 23. - 08:30

Na ma én beismételtem a túrát, kisebb módosításokkal, hogy véletlenül se kelljen kétszer ugyanott menni. Sokkal gyorsabban meg lehetett csinálni, hogy felszáradt a dagonya, én kicsivel több mint 3 óra alatt lenyomtam. Azért az a ragadós "izé" sokat nehezített, el kell ismernem. Meg így már, hogy ismertem, az a kidõlt fás kanyargós technikás ösvény is (majdnem) végig tekerhetõ volt.
Csoda, hogy nem találkoztunk.
MIHI, nekem ez a hétvége nem jó a szilvásmarci miatt, ráadásul kedden még szigorlatozom is, az pedig nem lesz könnyû.
Sztem Dante is nyújtani meg pihizni fog.
Írta 2005. május 23. - 08:14

Mit szólnátok a hétvégi szombat/vasárnap kínálathoz? Bejárhatnánk a Margita felöli részt is! Nekem bármelyik nap jó, sajna kimarad a Szilvásmarci. Ja és a hét végére megint 30 fok körüli idõt jósolnak.
Írta 2005. május 22. - 23:34

Írta 2005. május 22. - 21:52

Írta 2005. május 22. - 20:03

Lakhelyem a Budapesti XVII.ker.
Örömmel olvasom, hogy elég komoly kerékpáros, túrázós élet kezd kibontakozni a Gödöllõi dombság apró,de néha brutális dombocskáin.
A következõ túrára én is beneveznék csak ne a mostani,meg a jövõ hétvégén legyen mert az nekem nem jó. Ha minden jól megy (felvetettem a témát a többieknek) egy egész kis csapat menne a kerületbõl -ha sikerül megfelelõ idõpontot egyeztetni.
Sok kilómétert még Gödöllõ környékén. A Gödöllõi maraton tényleg jó ötlet!!:clap:
Írta 2005. május 22. - 18:27

Viki, az eltévedés szinte lehetetlen, ilyen tapasztalt túravezetõk mellett.
(melldöngetés)
Írta 2005. május 22. - 16:04

Írta 2005. május 22. - 15:25

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 22. - 15:23

* finom célzás
Írta 2005. május 22. - 12:43

tessék:
http://www.2big.hu/m...d3d2ff912b19af6
Írta 2005. május 22. - 12:34

Készülõdvén a jövõ szombati Balaton kerülõ zsírégetésre,
felraktam a 2.1 -es ZED helyett egy 1.3-as Conti slicket.
A család körbeállta, és röhögött...

ON
Várom a képeket.
Írta 2005. május 22. - 10:51

Írta 2005. május 22. - 10:48

Fót felõl, (M3-as) irányából hosszú egyenes széles út, utána egy nyomos (tényleg merdedek, van benne egy gyökér keresztben) A gyökérig szokott menni.
Tegnap a cross pálya felõl mentünk fel, az tekerhetõ volt.
(1 terminátor pontért...)
Jah azt a részt is ismerem. Simán!!! fel...toltam rajta a bringát, pláne mivel legalább 15 kilós a "kicsike". :-D
Írta 2005. május 22. - 10:45

Melyik oldalról gondolod? Mert a Mogyoród felõli baromi meredek, tudom mert próbáltam. :-( Ha meg a "szõlõs" felõl tekersz fel, akkor a meredeken kell lejönni...
Fót felõl, (M3-as) irányából hosszú egyenes széles út, utána egy nyomos (tényleg merdedek, van benne egy gyökér keresztben) A gyökérig szokott menni.
Tegnap a cross pálya felõl mentünk fel, az tekerhetõ volt.
(1 terminátor pontért...)
Írta 2005. május 22. - 10:42

Egytértek, hozzátéve a Ring bejárattól fel a szõlõig. Igaz az aszfalt, de azért nem egyszerû.
A kilátó pedig az erdõn át, a szilasi szõlõ felõl könnyebb sokkal.
Nagyon jó egyébként az ötlet, valóban sok szép montis útvonal van errefelé. Jómagam Szilasligeti vagyok. Innen pl. 1m aszfalt nélkül át lehet menni Gödöllõre.
Látom tekertél már arra.
Írta 2005. május 22. - 10:41

Valaki küldje át a jneu@vnet.hu -ra légyszi-légyszi!
Írta 2005. május 22. - 10:39

Sajnálom is nagyon...
Írta 2005. május 22. - 10:37

Én nem ismerem Gödöllõ Észak-Keleti környékét, de a Hungaroring feletti kilátó megmászását nem kéne kihagyni...
(Neked menne Pite!)
Melyik oldalról gondolod? Mert a Mogyoród felõli baromi meredek, tudom mert próbáltam. :-( Ha meg a "szõlõs" felõl tekersz fel, akkor a meredeken kell lejönni...
Írta 2005. május 22. - 05:31

Köszönöm a túraszervezést, nagyon jól éreztem magam, rég fáradtam el így. Nekem 95 km, jött össze háztól házig, a szintet pontosan nem tudom, de a lábam most is érzi. Legközelebb megnézzük a Margita részét is a Gödöllõi dombságnak. Remélem lesz egyszer ezen a tájon is maraton, az biztos, hogy a majdani résztvevõk nagy részét kellemes csalódás fogja érni.
Hali